ANNONS

Årshoroskop 2020: Stenbocken

/

Årshoroskop för Stenbockens år 2020. Inlägget innehåller reklam för mina webbkurser.

***OBS! Imorgon stänger mina kurserbjudanden med upp till 60% rabatt på Digital She Boss.***

Horoscope, Astrology, Zodiac, Capricorn, Icon Images

Grattis Stenbocken, detta är ditt år! Turplaneten besöker ditt första hus, även kallat horoskopets hjärta. Från och med den 2 december 2019 och under de kommande 13 månaderna så får du en chans att börja om livet på dina villkor. Du har inte stått inför en sådan här nystart sedan december 2007- januari 2009. Minns du vad du startade under de åren?

Din väg framåt blir tydlig i samband med den 12 januari 2020. Den här dagen möts Saturnus och Pluto i ditt eget tecken. Omfattande livstransformation väntar dig! Det kan kännas både läskigt och härligt på samma gång när du ges en chans att ta ett nytt viktigt steg i samarbete med andra. Kanske röstas du fram som den bästa kandidaten för att leda ett specialteam på jobbet? Eller ansvara för ett helt nytt område inom ditt jobb?

Vad vill du göra? Dina drömmar kan kännas större än störst, Jupiter älskar de storslagna visionerna! Med Uranus i ditt femte, kreativa hus så kan dina nya mål mycket väl inrymma att ta ett stort steg för att leva ut din skapande förmåga. Kanske till och med ta den utomlands genom försäljning eller uppträdande. Eller på kurs för att lära dig om hur du kan uttrycka dig på ett nytt sätt. Passion kan bli pengar under 2020!

Notera särskilt de chanser du får att tjäna pengar på sådant som du har drömt om, i april, juni och november. Stenbocken, du är inte typen som skryter och visar upp dig, men det som serveras dig är trots allt det du har bett om: din plats i rampljuset. Under 2020 är du redo att visa världen mer av ditt innersta, dina visioner och din kärlek till att uttrycka. Ta en titt tillbaka i anteckningar, dagböcker och visionboards som du skapade under 2019- du ÖNSKADE det som blir verklighet under 2020. Andas djupt och våga visa upp din unika talang!

Jupiter i ditt eget tecken kommer ge dig ett år då du äter gourmetmat och njuter av livets goda. Du får mer flöde gällande pengar och livet leker! Stenbocken brukar inte vara ett tecken drabbat av övervikt men, se upp lite, allt detta goda som Jupiter för med sig kan lätt föra med sig några obekväma kilon. Med Saturnus i ditt eget teckan, får du snabbt läget under kontroll. Det kan bli lite av ett jo-jo-år för din vikt på det sättet.

Ditt hem och familjeliv har varit under stor förändring de senaste 7 åren. Nu är det äntligen lite lugnare och känslostormarna känns under kontroll. Undantaget är när actionplaneten Mars besöker ditt fjärde hus, från och med den 28 juni och framåt. Många Stenbockar kan använda den andra delen av att 2020 till att bygga hus eller göra större renoveringar där hemma. Att träna eller bygga muskler, i hemmet, är också möjligt. Mars styr över muskler och styrka. Kanske dags för ett hemmagym i källlaren?

Viss varning finns för osämja med en förälder. Något i deras sätt tyder på att de är stingsliga och snabba att ”hugga tillbaka” under den andra hälften av 2020.

Karriärmässigt ser 2020 ut som ett möjligheternas år. Under det första halvåret finns chansen att öka dina inkomster och att göra det genom sådant som du älskar att göra. Nej, det låter inte som det traditionella jobbet, utan som en hobby eller dröm som ger dig inkomstströmmar. Du kan känna dig lockad att investera i mer riskfyllda satsningar såsom spel, aktier, fastighetsköp eller affärsprojekt. Stenbocken är av naturen försiktig av sig. Avsätt en viss procent av ditt rörliga kapital för mer riskfyllda investeringar, men överskrid inte den gränsen. Då sitter du tryggt.

I slutet av 2020 kommer Jupiter flytta in i ditt inkomsthus och ge dig ett fullkomligt strålande ekonomiskt 2021. Det goda väntar på dig, du lägger grunden för den under 2020.

Kärlekslivet påverkas av förmörkelserna som kommer äga rum i ditt seriösa kärlekshus eller påverkar din kärleksplanet. Detta kan leda till kriser som syftar till att rensa ut det som inte fungerar och därmed rädda relationen. Stadgade Stenbockar med ett starkt förhållande i botten har inget att rädas. Det är de förhållande där den ena eller andra partner känt att en förändring i status vore önskvärt, som kommer få som de önskar. En anledning kan vara att en partner slår bakut mot att du har varit extra-mycket-Stenbock med Saturnus i ditt eget tecken de senaste åren. Även om det inte har varit din mening så kan du har verkat mer kall eller likgiltig än du verkligen är. Singlar kan på samma sätt ha fått kämpa med att verka mer varma och känsliga. Under 2020 kommer singlarna att fundera mycket över vad som är en bra relation i Stenbockens ögon. En mycket privat person, som inte alls visar sin kärlek i himlastormande ”röda rosor och passion” utan istället kavlar upp ärmarna och visar sig vara din perfekta pusselbit i livet, kan vara den som får Stenbockssingeln på fall.

Förmörkelsen i ditt kärlekshus i januari äger rum i anslutning till Saturnus/Pluto-mötet. En dramatiskt start på det nya året. Ditt kärleksliv, och ditt liv, kommer förändras, antingen du vill det eller inte! Med dedikation och vilja så kommer du omvandla utmaningarna till din styrka ju längre in på 2020 du kommer.

Gott Nytt År 2020!

4
88

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00