ANNONS

Livet blev just lite intensivare

/

Solen i Skorpionen- Ta fram din inre potential

Woman, Closeup, Intense, Portrait

Kära läsare,

Tack för era fina kommentarer om bättring. Även denna natten har varit rätt sömnlös. Jag kastade in handduken och gick upp kl 05.45. Är nu inne på min tredje kaffe sedan dess. Heja, heja.

Men, det finns hopp. Mitt i töcknet av trötthet så anar jag lite bättring och solen skiner faktiskt utanför mitt fönster.

Jag har kickat igång en utmaning inne i en av mina Facebook-grupper och får så mycket energi av att coacha och vägleda inom det jag älskar!

Imorgon flyttar Solen in i Skorpionen och i likhet med stjärntecknets otroligt engagerade, på gränsen till ”besatta” sätt när något intresserar så kommer allas våra liv att på något sätt gynnas av denna starka energi. Dags för en powervåg av ”jag vill, jag önskar, jag begär”.

På måndagen den 28 oktober väntar årets nymåne i samma tecken. Det är datumet att ringa in för att göra en rivstart gällande pengar, skulder, arv/testamente, personlig utveckling och en djupdykning i vårt inre, hinder och rädslor.

Jag tycker att Skorpionens tid är en av de mest spännande på hela året. Så mycket kan ske på insidan som med tiden förändrar så mycket på utsidan. Många gånger tycker jag att resultatet kommer i 1,5- 2 år faser.

Skorpionen och Pluto kan med rätta kallas för tecknet resp planeten som har rättigheterna till ”hemligheter och nycklarna till inre potential.”

Nu är rätt tid att dyka ned djupt i material om tankens kraft, låta egots röst tysna till förmån för magkänslan och bara VÅGA ta nya kliv.

Vår potential är så oerhört mycket större än vi tror.

Den här frågan och svaret som du ger den, ger viktiga ledtrådar till vad du är ämnad att göra just nu:

”Om ingenting kunde stoppa dig, om ingenting kunde misslyckas, om du var GARANTERAD ATT LYCKAS med vad du än gjorde:

Vad skulle du göra då?

Betänk det.

Om ditt svar exempelvis är:

”Jag skulle starta ett B&B i Grekland”

… så kan du ta lagen om attraktion ett steg till och vända på en affirmation.

Istället för att säga ”Tack för mitt fina, härliga, framgångsrika B&B i Grekland” så kan du fråga:

”Varför ansvarar/äger/förvaltar jag ett sådant fint B&B i Grekland.

Hjärna söker efter svaren och VILL besvara hur du ska lyckas. Det är ditt högre jag som VET hur du kan lyckas. Som intuitivt ger dig svaren.

Fråga dig själv varför du har uppnått det som är ditt mål och ditt inre kommer ge dig svaren. Exempelvis kanske du i ditt inre känner;

  • För att jag följde min intution och kontaktade den där personen som jag träffade i Grekland i somras,
  • Anmälde mig till webinariet om att driva eget i Grekland
  • Vågade satsa mitt arv på att uppfylla min dröm

När det gäller pengar och inkomster brukar den där omvända affirmationen, d v s frågan, ge direkt svar på hur man ska uppnå ett visst inkomstmål.

Ex. ”Varför tjänar min coachingbusiness 50 000 kr i månaden, månad in och månad ut?

Sedan är den stora frågan bara: VÅGAR du göra som din magkänsla och ditt inre råder dig?

Ja! Våga i Skorpionens tid. Merkurius kommer backa från och med den 31 oktober- 20 november, men, spinn dina planer och sätt sedan fart i början av december.

Stora kramar och fortsatt glad tisdag till er alla,

Helena

4
86

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00