ANNONS

Fredagstarot 18 oktober 2019

/

Tarot- välj ditt kort och få ditt budskap för dagen.

Tarot, Cards, Magic, Fortune, Telling, Gypsy, Esoteric

fre 18 okt 2019

Vilket kort dras du till?

Scrolla ned för rättvända kort >>>>

fred 18 okt 2019

Från vänster.

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation. Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

Åtta i Svärd:

Kortet antyder att du känner dig fast, begränsad och offer för omständigheter som du inte tror att du kan påverka.. Men, tänk om det mesta sitter i din uppfattning om situationen? Tänk om det är dina tankar som begränsar dig mer än något annat? Kvinnan på bilden ser ut att vara fastbunden och omgiven av svärd (en symbol för det mentala). Men tittar man närmare så sitter inte repen så hårt. Tvärtom hänger de till och med löst. Precis som kvinnan på kortet så kan du ta dig loss från det som du känner håller dig bunden. De tankar och föreställningar du har nu, behöver ersättas med något nytt. Det gamla gynnar dig inte längre. Testa att omformulera alla negativa tankar med positiva och se vad som sker! Kortet säger att du har allt som behövs för att skapa dig en positivare känsla. Av med offerkoftan (som ofta förknippas med detta kort) och ta emot den hjälp som erbjuds dig!

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

2
72

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00