ANNONS

Nyheterna på måndagen

/

Merkurius/Uranus-oppositionen

Crown, Gold, Royal, Luxury, Golden, King, Decoration

Kära läsare,

Vad tyckte ni om gårdagen. Fick ni nya idéer, tankar eller nyheter som blixt från klar himmel?

Jag tycker att nyhetssändningarna verkligen levererade i enlighet med Merkurius/Uranus-oppositionen, bland annat när kungahuset kallade till pressträff.

Jag fick hastigt lägga om planen för mitt astrologiska nyhetsbrev. Ni är helt enkelt så glädjande många som vill vara med att jag bestämde mig för att byta plattform för att kunna nå er alla!

HÄR kan man numera anmäla sig till nyhetsbrevet. För er som redan anmält er så förblir allt som det redan är, ni får mitt mail. Det är endast för NYA personer som också vill få mitt astrologiska infomail som det gäller att anmäla sig HÄR.

Nu går vi mot fullmånen till helgen och satsar allt på att Jupiter ger oss gåvor och Neptunus den värme och omtänksamhet som vi mår så bra av.

Nu ska jag skriva astrologiskt nyhetsbrev!

Ha en fortsatt underbar tisdag!

Kramar

Helena

1
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00