ANNONS

Veckohoroskop den 23-29 september, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 39, 2019

Model, Woman, Portrait, Sexy, Beautiful, Attractive

Väduren 21/3- 20/4

På tisdagen, boka en resa med ett syskon eller för en kurshelg utomlands. Goda nyheter väntar på tisdagen! Sakta ned på takten i en relation på onsdagen. Du ger dig en chans till sund utvärdering av vart ni är på väg. Avslöja inga hemligheter på fredagen! En möjlighet att bli en del av ett team med en likasinnad person väntar dig på lördagen. Eller för att vända blad i kärlekslivet och starta på nytt.

Oxen 21/4-21/5

Dags att uppdatera dig när det gäller kärlekslivet. För snabbt? För långsamt? Onsdagen ger dig chansen att hamna i synk med det som sker. Fredag: Bara för att du blir irriterad och kräver svar, så innebär det inte att du får något vettigt ur föremålet för din uppmärksamhet. Ligg lågt och avvakta utvecklingen istället. Lördagens nymåne ger dig chansen att bli supereffektiv och sätta igång med en ny träningsrutin eller ett nytt arbete. E mycket god tid för att söka ett nytt arbete.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt kärleksliv får dig att känna dig kluven på onsdagen. Vilket är bästa sättet att förklara för din kärlek exakt VAD det är som du vill ha mår bra av? Hoppa inte i galen tunna för snabbt när det gäller kärlek, på fredagen. Ok, så ni möttes hastigt och du gillar hen, men ni behöver inte byta ringar imorgon då… Kärlek är definitivt i luften vid nymånen på lördagen. En ny kärlek kan träda in i singelns liv under kommande veckor. Stadgade får en chans att återuppleva kul och en känsla av nyförälskelse tillsammans. Att satsa på din kreativitet eller att bli gravid vore också helt rätt.

Kräftan 22/6-23/7

Lite nostalgiska vibbar kan göra att du är beredd att förlåta och strunta i vissa saker i relation men, vänta, det är bättre att se på din relation på ett mer praktiskt sätt. Då kan du fatta ett beslut som håller för framtiden. Stäng munnen på fredagen, särskilt på jobbet. Inget blir bättre av att du säger ett sanningens ord till en kollega! Lördagens nymåne kan ge dig en viktig inblick i vem du är och varför du reagerar som du gör i vissa situationer. Tips: ditt förgångna påverkar dig än.

Lejonet 24/7-23/8

Kul nyheter om ett arbete inom undervisning eller media kan ge dig en spännande start på veckan! På onsdagen tar du ett modigt och klokt steg när det gäller att kommunicera kring ett ämne som känns i både hjärta och själ. Vad är det egentligen som sägs till dig på fredagen? Var på din vakt, du kanske inte får all information under denna hemlighetsfulla dag. Nymånen på lördagen ger dig en underbar möjlighet att starta en ny kunskapsresa, antingen det är du eller någon annan som lär ut sin kunskap. Om du avvaktat med en hemsida, blogg eller nytt konto i sociala medier så är ljuset grönt för start på lördagen och under de kommande veckorna. Kommunikationen strålar!

Jungfrun 24/8-23/9

Vart är du på väg i kärlekslivet egentligen? Håller du bara en låga vid liv för att inte vara ensam eller för att du verkligen tycker om personen ifråga? På onsdagen är dags att ta ett beslut. Stå upp för dig själv på jobbet på fredagen. Någon kan försöka ta åt sig äran för ditt arbete. Lördagens nymånen motiverar dig att starta en ny budget eller få superkoll på din ekonomi och dina utgifter. De närmaste veckorna kommer bjuda på bankmöten, lönesamtal och att dra ned på onödiga utgifter.

Vågen 24/9-23/10

På onsdagen kan du göra en viktig upptäckt, din kärlekspartner, eller den du hoppades skulle bli din, kanske har en helt annan syn på er relation än du. Bättre att få veta nu, än senare. En negativ, bitter känsla kan prägla samtal och mail på fredagen. Nappa inte på energin! Årets astroligiska nyår, för dig, är här! På lördagen kan du sätta nya mål inför det nya året och summera hur långt du faktiskt har kommit hittills.

Skorpionen 24/10-22/11

På onsdagen kan du bli medveten om att någon utnyttjar din generositet. Inte för att du har lust eller ork med det, men det är dags att ta tag och sätta stopp för det här beteendet! Var tydlig i ditt sätt att kommunicera på fredagen. Denna veckans sista arbetsdag kan det känns som om alla har en hemlig agenda och det sista du vill är att någon tror detsamma om dig. På lördagen kanske du bestämmer dig för att säga ja till en person som har följt efter dig ett tag. Nu känner du dig redo för att ta ett modigt steg. Du lämnar det förgångna bakom dig och går vidare med det som ÄR nu.

Skytten 23/11-22/12

Spännande nyheter om ett onlineprojekt, eller en flirt via sociala medier, väntar på måndagen-tisdagen. Fri och ledig eller i en stadig kärleksfull relation? Hur ska det bli, Skytten? På onsdagen är det dags att hitta en balans i ditt kärleksliv. Du kan inte ha bägge delar på samma gång… Avhåll dig från att säga sanningen eller bita ifrån på fredagen. I sinom tid kan du lufta dina åsikter. Dock inte med de här hämndfyllda aspekter i luften. Det är inte idealiskt. Lördagen skapar ett fönster av möjligheter för dig när det gäller att synka dina kunskaper och erfarenheter med någon annan. En vän kan föreslå dig något och/eller en intressant affärspartner kan dyka upp genom ett onlineseminarium eller industrinevent.

Stenbocken 23/12-20/1

Hallå! Verkligheten ropar! På onsdagen kan sanningen om ett förhållande väcka dig. Visst är det vackert med lite fantasi men det finns gränser för hur länge hur det gör dig lycklig i förhållandet. Du kan också, alternativt, känna dig enormt frustrerad över att någon annan inte ser på en situation som du. Lugn, den personen kanske bara behöver lite mer tid. Eller  behöver du bara omformulera dig för att förändra saken? Dags för en snabb nystart i karriären! Lördagens nymåne för verkligen med dig tur och en ökad takt kring ditt arbete och dina ambtioner. Som en nyårsaftonsönskan som uppfylls, fylld med de bästa intentioner för ditt arbete och rykte i din bransch!

Vattumannen 21/1-18/2

Om kärlekslivet känns krångligt på onsdagen, ta då en titt på ditt eget beteende först. Anklagar du din partner för att vara obeslutsam när det i själva verket är DU som inte ger tydliga signaler om vad du vill? Börja med dig själv och du kan nå viktiga insikter om både dig själv och ditt kärleksliv. Fredagens vibbar för med sig en benägehet för att släppa ifrån sig bitska kommenterar så fort som skon inte passar. Om någon gör det mot dig, vänd dig om och gå. Bit inte tillbaka! Lördagens härliga, expansiva nymåne ger dig mersmak när det gäller livet, kunskaper och världen! Vart kan du resa, kan du bo på ett annat sätt, i ett annat land, lära något nytt? Mycket nytt och spännande kan ske i ditt liv under de kommande veckorna!

Fiskarna 19/2-20/3

Klart och tydligt är ledorden kring kommunikation på onsdagen. Nej, du behöver inte koppla på dina antenner för att ”känna in” Gud och hela världen. Eller be någon av dina bekanta om att göra detsamma för dig. På onsdagen: för en klar och saklig dialog istället för att använda din visserligen berömda intution. (På onsdagen fungerar den inte alls lika bra som vanligt, så låt det bara vara.) En ny passionerad romans och en chans att slå samman dina påsar med en kärlekspartner kan vänta på dig från och med lördagens nymåne. Stadgade kan tala om att köpa ytterligare gemensam egendom, satsa på en gravidititet eller skriva viktiga papper. Avtal om samboende, äktenskapsförord, skatteavbetalningar, gåvor och arv kan ge dig extra mycket att funderar och hantera under de kommande veckorna.

0
50

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00