ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 2-8 september, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 36, 2019. Inlägget innehåller reklam för min onlinekurs Digital She Boss.

***Endast 2 dagar kvar! Anmälan till Digital She Boss stänger på tisdag den 3 september. Missa inte mitt fantastiska superpriserbjudande som bara är tillgängligt under dessa dagar.***

Väduren 21/3- 20/4

Du är den store, starke ledaren på måndagen och tisdagen. Du tar över rodret och visar vem som bestämmer. Du tar ett viktigt beslut i samma veva. Till helgen kan det vara svårt att hålla fakta och siffor i huvudet så låt bli. Njut av umgänge och kärleksliv istället.

Oxen 21/4-21/5

Du är redo att bli modig i kärlekslivet på måndagen. Andas in och berätta sedan om dina känslor. Ett smart drag kan ge dig ett försprång på jobbet eller ekonomiskt, på fredagen. För många kockar, dålig soppa… Be inte om andras åsikt i onödan. Håll dig till din egen agend under helgen istället.

Tvillingarna 22/5-21/6På måndagen är du redo för att påbörja en viktig förändring. Du säger vad du känner. På onsdagen är du extra känslig och gråtmild.

Ta inga viktiga känslomässiga beslut då. Förnuft och känsla krockar till helgen. Bättre att du bestämmer dig för att roa sinnet med konst, film eller musik, än att försöka få ordning på alla tankar.

Kräftan 22/6-23/7

En ny relation kan ta fart väldigt fort. Dubbelkolla att ni från början har samma framtidsdrömmar och mål. På onsdagen kan alla tankar kännas ”lite för mycket”. Lyssna till ditt hjärta på fredagen så hamnar du rätt. Du är full av kreativa idéer till helgen. Allt är inte klart ännu men detta kan bli något bra med tiden!

Lejonet 24/7-23/8

En person som ger ett lugnt intryck och som verkar ha väldigt lite drama i ditt liv lockar dig i början av veckan. Du är en mästare på att tala för egen sak på måndagen och tisdagen. Detta kan ge dig en helt ny start ekonomiskt. Använd fredagen till att dubbelkolla att alla dina ”system” för att ha koll på jobb och pengar, är säkrade och ger det resultat som du önskar.Helgen är sexig värre. Singlar kan finna en riktig Don Juan-typ. Men är det någon att hålla i handen i framtiden? Troligen igen…

Jungfrun 24/8-23/9

Dina idéer och DU är som en enda stor stark kraft. Ingen kan undgå att lägga märke till dig! Gå på möten eller intevjuer under måndagen och tisdagen. På torsdagen framstår du som en riktig expert som hänvisar till fakta och tidigare erfarenheter.  Visa dina känslor på fredagen. Det kommer gynna både dig och ditt kärleksliv.

Vågen 24/9-23/10Har du för många val i kärlekslivet? På måndagen kan det göra dig lätt förvirrad. På måndagen och tisdagen kan behöva släppa alla måsten och bara ta lite tid för dig själv. Dags att kolla in med ditt inre och se hur du egentligen mår och vad du önskar dig framöver? Oväntad ekonomiskt hjälp kan dyka upp på fredagen!

Skorpionen 24/10-22/11

Använd måndagen och tisdagen till att nätverka och samtala med likasinnade. Snabbt kan du få ett nytt perspektiv eller nya idéer gällande pengar och karriär. En samarbetsmöjlighet kan dyka upp. Till helgen får du en chans att komma närmare en person som du nyligen träffat, eller knyta ännu starkare band till din kärlekspartner. Ni talar om ämnen som känns särskilt viktiga för dig.

Skytten 23/11-22/12

På måndagen står du med den ena foten i ett känslomässigt åtagande medan den andra är på väg i en helt annan riktning. Hur vill du egentligen ha det i kärlekslivet?  Den chans som väntar dig arbete och karriär på måndagen och tisdagen äger bara rum en gång vartannat år. Gör det bästa av den! Agera modigt och beslutsamt och du får det du önskar. På fredagen finner du att din största styrka ligger i att inspirera andra. Samtal om pengar, med en kärlekspartner, kan bli ett viktigt men känsligt ämne under helgen.

Stenbocken 23/12-20/1

Inte ens du kommer att kunna hålla tillbaka vad du tycker och tänker på måndagen och tisdagen. Det kommer kännas som en lättnad att få lätta ditt hjärta. En smart idé som du har behöver uppbackning i form av en solid plan och en stor dos verklighetsförankring. På fredagen kan du hitta rätt gällande hur du hittar just dessa ingredienser. Om du vill att en relation ska utvecklas är det bästa rådet att lite i taget använda helgen till att berätta vad du önskar dig och sedan se vad din partner gör av saken.

Vattumannen 21/1-18/2

Intensiva frågor kring pengar, lån och skulder blossar upp på måndagen och tisdagen. Alternativt är det stark känslor i kärlekslivet som får allt att kännas hetare än en tänd brasa. På fredagen kan du ta emot ett intuitivt tecken på hur du ska agera gällande pengar och karriär. Lyssna till din magkänsla! Helgen kan bli mer känslomsamt intensiv än du hade kunnat föreställa dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Rusa inte fram för fort i kärlekslivet på måndagen. Det kan gå så snabbt att framtidsplaneringen börjar kännas mer som den kväver dig, än ger dig glädje. Du tar ett modigt beslut i affärer eller kärlek på måndagen eller tisdagen. Din förmåga att ”förhandla” fram de rätta villkoren för dig är det inget fel på! Använd fredagen till att göra lite reklam för dina kunskaper och förmågor: skicka ut ett cv eller berätta mer för de som du tror kan öppna dörrar för dig.  Till helgen gör du bäst i att inte säga mer än nödvändigt. Ditt sätt att säga det kan sänka konversationen om ett känsligt ämne redan från början… En vänskap kan börja likna kärlek till helgen. En vän eller onlinedating för också med sig goda kärleksråd och möjligheter för dig under helgen.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00