ANNONS

Horoskop vecka 34, 2019

/

Planethändelser den 19-25 augusti, 2019

Love, Couple, Romance, Valentine, Valentine'S Day, Moon

En verkligt härlig och spännande ONSDAG!

På onsdagen den 21 augusti äger två planethändelser rum som gör mig så glad:

Venus flyttar in i Jungfruns tecken. Detta bör göra Jungfrur och Jungfruascendenter på VÄLDIGT glatt humör. Att ha Venus i sitt eget soltecken är som att få en extra dos av skönhet, flöde och livet på sina villkor.

Så, kära Jungfrur, unna er lite vackra saker inför hösten, ett besök hos frisören eller en snygg outfit inför höstens sociala händelser. Och, förvånas inte om fler än vanligt flirtar med och visar sin uppskattning för dig.

Venus i sitt eget tecken brukar kännas som en verkligt härlig tid.

Venus i plikttrogne Jungfrun kommer troligen leda till att vi övriga inspireras att återfinna lunken inför hösten och hitta den åtråvärda balansen mellan arbete och behovet av att ta hand om oss. Kanske piffa till träningskläderna eller göra kontorsbordet lite finare för att ge en gladare känsla på jobbet?

Samma dag, på onsdagen, äger ett annat planetmöte rum också:

Merkurius ( i Lejonet) befinner sig då i trigon till Jupiter ( nu i framåtrörelse i Skytten) = GULD för att:

  • skriva under ett kontrakt
  • förhandla om villkor
  • lämna in en uppsats eller
  • lansera en ny tjänst eller hemsida
  • göra en kreativ satsning, lämna in ett bok/filmmanus eller gå på en audition

Solen in i Jungfrun

Mer ljus på Jungfrun och vår pliktkänsla, men också vår självkritiska sida. (Ligg lite lågt med för mycket av det sista). På fredagen den 23 augusti flyttar Solen in i Jungfruns tecken.  Oavsett väder, det ÄR dags att få kolla på våra vardagsrutiner, relationen till medarbetare och anställda och tänka över hur vi använder vår förmåga till effektivitet. Kan vi spara in tid genom att arbeta mer smart? Kan de små rutinerna göra skillnad i det stora hela?

Svar ja!

Gör upp din plan för hur du ska arbeta och prioritera din hälsa och träning under hösten. Kanske är det dags för en välbehövlig detox för både kropp och sinne (hej kontrollerad skärmtid!)?

En sexig, kul lördag!

Lördagens härliga möte mellan Venus i konjunktion med Mars i Jungfrun, på grad 4, är en så härlig helgaspekt!

Venus och Mars är stjärnhimlens kärlekspar och när de befinner sig i en konjunktion, på samma plats på stjärnhimlen, så sprakar det till i kärlekslivet! Det är sexigt, kul, vackert och kan bjuda på både kul festligheter, att man faller pladask för en ny person eller riktigt firar och njuter av kärleken med en stadgad partner.

Singlar: Håll ögonen öppna! Stadgade: Planera in något särskilt mysigt för dig och din älskade.

Tjuvkik in i vecka 35:

På måndagen den 26 augusti kommer Venus och Uranus bjuda på magiska överraskningar i kärlekslivet. Jag nämner det redan nu för energin mellan Venus och Uranus, som möts i en väldigt fin trigon, byggs upp redan under helgen i vecka 34. Lördagens fina kärleksaspekter kan alltså ytterligare kryddas av denna superhärliga lilla armada av kärleksmöjligheter!

Jag önskar er alla en härlig och fin kommande vecka!

Kramar

Helena

1
89

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00