ANNONS

Horoskop 25 juli- 14 augusti, 2019

/

Veckohoroskop och astrologiska kraftdatum för perioden den 25/7-14/8 2019. Inlägget innehåller reklam för min gratiskurs.

>>>STOPP! Missa inte min gratis MINIKURS, som levereras per mail direkt till din inbox, om hur du genom att använda 5 smarta strategier lyckas med webbkkurs (även om du inte gillar teknik eller avskyr tanken på att sälja).

Detta är strategierna som framgångsrika nätentreprenörer världen över konstant använder. LÄNK längst ned efter Fiskarnas horoskop.>>>

Blir år 2019 året då du förändrar ditt arbetsliv, och din ekonomi, genom att skapa en webbkurs?

Varmt välkommen!

Adult, Mother, Daughter, Beach, Kids, Children, Evening

Ta ett eget initiativ på torsdagen den 25/7. Du kan lyckas med nästan vad du än vill! Venus ger oss generellt en period full av mycket flirt och nöje i luften. Hej-då alla vardagsbekymmer! Nymånen den 1/8 kan föra med sig oväntade nyheter om familj och boende. Kärlekslivet är supervälsignat den 6-9/8. Det flödar över av tur och goda nyheter de dagarna. ALLT går bra!

Väduren 21/3- 20/4

Det är inte oansvarigt av dig att släppa plikterna och bara ha lite kul. Gör det! Oväntade nyheter om dina barn eller ditt hem är möjligt den 1/8.

Kärlek: Ju mer du tillåter dig att njuta, desto mer kärleksmöjligheter får du! Vart kan du resa? Någon möjliget att utforska din kreativitet mer?

Bäst just nu: Agera gällande en dröm eller önskan den 25/7. Du har världens tur med pengar och inkomster den 6-9/8!

Oxen 21/4-21/5

Du fokuserar mycket på familjen och tankar kring känslor och minnen den 1/8. Något oväntat på jobbet kan dyka upp.

Kärlek: Ditt kärleksliv präglas av ett stort behov av känslomässigt lugn och trygghet. Gå på date med en person som din familj röstar för. Eller laga en gourmetmiddag tillsammans med din partner och njut i hemmiljö.

Bäst just nu: Härliga nyheter om ditt hem och din familj väntar dig den 6-9/8.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det väntar dig oväntade ekonomiska nyheter vid nymånen den 1/8. Ett syskon eller vänner kan ha något med saken att göra.

Kärlek: Ett kärleksmöte eller en rolig fest ger dig en underbar dag den 25-26/7.

Bäst just nu: Kärleksdagarna den 6-9/8 samt det faktum att du börjar känna att du hittar rätt riktning i livet.

Kräftan 22/6-23/7

Nymånen den 1/8 ger dig en chans att vända blad när det gäller din kropp och hälsa men även gällande pengar. En omtänksam partner eller vänner finns där för dig.

Kärlek: Du och en partner behöver mötas på en plats där allas behov tillgodoses. Risken är att ni ”kör på enligt egen plan” lite för mycket.

Bäst just nu: Den 6-9/8 kanske du inspireras att ge lite mer kraft till att träna eller att fokusera positivt på vad som väntar under hösten.

Lejonet 24/7-23/8

Det är verkligen din tid på året! Du utstrålar karisma och framgång och har enorm kraft. Nymånen den 1/8 kan ge dig oväntade nyheter i karriären. Du tar ett stort steg och vänder blad i livet.

Kärlek: Ditt kärleksliv glittrar den 6-9/8. En ny person kan träda in i singelns liv.

Bäst just nu: Det känns som ”allt lossnar”, pengar, kärlek och flöde. Wow! Den 25-26/7 samt 6-9/8 är så spännande!

Jungfrun 24/8-23/9

Du tar nya steg gällande hur du tar hand om dig, den 1/8. Nu är en tid för att släppa det förgångna och gå vidare. Du satsar på DIG.

Kärlek: Hemliga kärleksmöten eller tid bara för dig och din partner glittrar den 6-9/8.

Bäst just nu: Din styrare, Merkurius, vänder framåt den 1/8. Du kommer känna att du når klarhet gällande personliga beslut.

Vågen 24/9-23/10

Trots sommaren, tycks du känna dig en aning stressad av något i familj- eller hemliv. Det kan tära på din hälsa så ta det varligt.

Kärlek: Kärleksmöjligheter väntar dig när du träffar vänner eller när du möter personer som delar dina intressen. Markera den 25/7 samt den 6-9/8 som de bästa dagarna!

Bäst just nu: Du landsätter nya planer avseende din livsplanering den 1/8. En aning oväntat kanske men det blir bra!

Skorpionen 24/10-22/11

Den 1/8 kan nyheter om att leva ut en kreativ dröm dyka upp.

Kärlek: Du hittar kärlekslycka i en kollega eller med någon som du möter i jobbsammanhang. En mingeldrink den 6-9/8 kan leda till en flirt med en framgångsrik person.

Bäst just nu: Det är sommarledigt för många men du har massor av karriärfokus. Du tar stora kliv framåt. En högre lön eller bättre jobb kan erbjudas dig den 25/7.

Skytten 23/11-22/12

Du har så många fina dagar att se fram emot. Din hälsa är på topp och på torsdagen den 25/7 sker något magiskt i ditt liv. Är det kärlek eller bara en helt fantastisk idé eller möjlighet som dyker upp? Det kan ske i utlandet…

Kärlek: Kärlek, flöde, tur… Du får allt den 6-9/8. Kosta på dig en lott!

Bäst just nu: Nya kliv i livet den 1/8. Men ta det lite försiktigt med pengarna.

Stenbocken 23/12-20/1

En plan för din ekonomi eller lån hos banken går bra den 25/7. Den 1/8 är du redo för att ta in mer glädje i livet genom en rolig hobby eller prioriterad egentid.

Kärlek: Du kan flirta med en kollega, en läkare eller någon som arbetar med hälsa. Den 1/8 samt 6-9/8 är kraftfulla dagar för passion.

Bäst just nu: Du agerar för att förändra din karriär på det sätt som gör dig lycklig.

Vattumannen 21/1-18/2

Grannar eller syskon kan verka stressade men du är lugn mitt i allt. Den 1/8 ser du ut att fira något roligt med dina närmaste.

Kärlek: Du befinner dig i en årlig topp för kärlek och socialt liv. Singlar kan till och med få för många personer att välja mellan!

Bäst just nu: Du träffar och minglar med väldigt många olika typer av människor. Din sociala agenda är fullbokad! Den 25/7 samt den 6-9/8 ser extra härliga ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan få ett kul extrajobb i sommartiderna. Från och med den 1/8 är du supermotiverad att ta hand om både plikter och hälsa.

Kärlek: Det rör på sig snabbt. Singlar går på fler träffar. Samtal om framtiden präglar den 6-9/8. Du kan ändra dina prioriteringar från en dag till en annan. Roligast har du fram till och med den 11/8.

Bäst just nu: Du är tidseffektiv och noggrann. Den 25/7 samt 6-9/8 får du koll på det mesta och känner att du har lyckan med dig.

Fem smarta strategier_cover
2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00