ANNONS

Fredagstarot 28 juni 2019

/

Tarotkort för dagen!

Tarot, Card, Oracre, Star, Spiritual, Fortune-Telling

Välj ditt kort och läs sedan betydelse för kortet längre ned på sidan.

fre 28 juni 2019

fred 28 juni 2019

Från vänster:

Kejsaren:

Kejsaren symboliserar en mäktig ledare som kräver respekt. Hans energier utstrålar auktoritet. Precis som kejsaren kan du vara den som är ”företagsledare” i ditt liv och din familj. Du antar fadersrollen, antingen du är en man eller kvinna. Du försörjer familjen, skyddar och tar hand om dina närmaste. Din familj förlitar sig på att du kan ge dig styrka och trygghet.

Du är stark och leder din familj, och/eller ditt företag, med en stark hand. Kortet påminner dig om att fortsätta att agera som den ledare du är. Lyssna till andras åsikter men gå till dig själv innan du tar beslut. Du har en klar och tydlig bild av dina mål och du vet hur du ska organisera livet och jobbet för att lyckas.

Kejsaren bygger upp ett eget system över ”vad som fungerar och inte”. Förlita dig på det som du har testat själv. Det är ditt system för att få alla trådar att gå ihop.

Kejsaren symboliserar den vise läraren, coachen eller chefen som lärt sig allt genom egen erfarenhet. Idag kan du ikläda dig rollen som den gode vännen som ger ett klokt råd eller på annat sätt delar med dig av din kunskap. Det är också, alternativt, möjligt att en vis, erfaren person/företagsledare ger dig goda råd idag.

4 i Bägare:

Likt mannen på kortet befinner du dig i en lugn, meditativ tid i livet då du visserligen får inbjudningar och erbjudande, men ändå tackar du nej. Inget slår den härliga känsla du har, bara för dig själv. Nu ska du hellre fokusera på dig och vad du behöver attrahera för att det ska befinna sig helt i linje med dina känslor och inre liv. När du tackar nej till något är det för att du vet att det väntar dig något ännu bättre längre fram. Lita till dig själv och ditt inre idag.

Kung av Stavar:

Du har en stor vision och du är redo att gå vidare med den. Likt en Kung som har ett följe och ett folk som kan hjälpa honom att förverkliga sina mål, för landets bästa, så har också du hjälp med att förverkliga dina ambitioner. Du framstår som en ledare och det attraherar personer som vill arbeta tillsammans med dig eller verka för samma mål. Idag kan, alternativt, en ny möjlighet visas eller erbjudas dig. Du är redo att axla ansvaret och stark nog att klara ut de utmaningar som följer med det nya. Tänk långsiktigt och var lika säker som den ståtlige, framgångsrike kungen på att du kan få varenda en av önskningar uppfyllda!

2
61

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00