ANNONS

Horoskop 27 maj- 2 juni, 2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 22, 2019. Inlägget innehåller reklam.

rockadittkontosomen sheboss

Missa inte min Masterclass Magisk Ekonomisk Manifestation- Attrahera pengar med lagen om attraktion. Tillgänglig direkt vid köp!

Väduren 21/3- 20/4

Passa på och gör ett ryck i ditt hem eller gällande ditt familjeliv. Mars ger dig förmåga och motivation att göra de där inköpen du skjutit på eller för att sätta dig ned för att hitta den perfekta nya soffan. Nya tag kan också tas i familjerelationer. Använd torsdagen till att dra tillbaka och njuta med din partner. Det kan bli rent magiskt. På fredagen är du redo att lägga upp en långsiktig plan i kärlek och/eller pengar.

Oxen 21/4-21/5

Pengar, personliga värderingar och inkomster! Merkurius och Solen ger dig att tänka på! Mail, samtal och diskussioner om kärlek och personliga värderingar/pengar kan ta upp din tid den här veckan. En spännande person, kanske någon som hittills bara varit en vän, kan få ditt hjärta att klappa på torsdagen. På fredagen är du lätt i hjärtat och ser fram emot det som diskuteras: härliga planer på en nystart i livet, nya livsperspektiv eller kanske en utlandsresa. Det känns nytt, hoppfullt och lovande!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig i din årliga personliga topp. Solen och Merkurius är med dig och du kan känna att du hittar riktning lättare. Kommunikationen med syskon, grannar, kusiner och vänner lär gå på högvarv. En kortare resa kan vara på gång! Signera inget gällande karriär, såsom ett jobbkontrakt, på torsdagen. Njut istället av att mingla med vänner, ta in inspiration från bekanta och känna det extra pirret i magen (antingen du är stadgad eller singel).

Kräftan 22/6-23/7

Du ser ut att arbeta dedikerat med något som du kanske inte berättar för så många om. Ett sista ryck med ett projekt innan sommaren eller en hemlig idé som du inte vill offentliggöra riktig ännu. Din hälsa kan också kräva att du ger dig själv mer tid och inte tackar ja till så mycket sociala händelser just nu. På torsdagen kan dock en härlig week-end resa till utlandet komma på tal. Miljön, skulle du åka, är troligen ovanligt vacker, lyxig och vid en härlig plats där du kan se vatten. Ett intressant samarbete eller kontakt med likasinnade tänder ditt framtidshopp på fredagen.

Lejonet 24/7-23/8

Kanske känns det som att dator och sms suger in dig i teknikens värld och får dig att hamna nära ”dags för digital detox”-gränsen? Inte så konstigt. Du har hundra järn i elden och digitala medier och nya idéer har med saken att göra. Det är faktiskt ett måste för dig att kommunicera så här mycket just nu. Det inspirerar dig och ger dig fart. Låt så vara. En passionerad historia kan tändas på torsdagen. Rena rama erotikfesten! Känslan av att dela något med din kärlek, kommer vara stor i slutet av veckan. På fredagen kan ett jobbbeslut ge dig goda nyheter och möjligheter framåt. Du visar att du är en person att räkna med och tar imponerande kliv framåt. En bättre titel eller uppdrag för ett prestigefyllt företag/projekt är mycket möjligt.

Jungfrun 24/8-23/9

Jobb, jobb, jobb. Nu går mail och telefon varm med massor som ska fixas innan sommaren. Du knyter mängder av kontakter just nu och minglar troligen mer än vanligt. Nya idéer föds hela tiden och du får upp ögonen för många nya möjligheter i livet. En härlig fest eller särskilt fin miljö för att skåla med vänner och/en kärlek väntar på torsdagen. Du är optimisten själv kring veckoslutet, en aning för positiv kanske, så ta det varligt med löften åt höger och vänster. En semesterplan eller starten på ett nytt livsäventyr väntar på fredagen. Tänker du börja på nytt i utlandet eller byta karriär genom att börja studera?

Vågen 24/9-23/10

Samtal eller kommunikation om en utlandsresa präglar din tid just nu. Mängder av förslag och tankar kring sommaren lär dyka upp. Den 4 juni har du satt schemat för sommarens reseplaner. Mars manar på dig att bli klar med en framtidsplan som kan ha att göra med ditt hem och din familj. Du kan ha mycket framåtrörelse och händelser, såsom ombyggnation eller renovering i ditt hem, men också känna av en återkommande stress kring familj och hem. Håll ut, det ger sig om några veckor. Ett postivt beslut om pengar eller i kärlek väntar på torsdagen. Det känns rent transformativt. På fredagen anar du en plan gällande pengar kopplade till ditt hem/fastighet/familjeliv. Det ser ljust och positivt ut. Du kan känna lugn i det som sker och beslutas.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt inre liv, förmågan att transformera ditt liv och att följa dina livsbegär får allt ljus på sig av Solen och Merkurius. Du kan faktiskt förhandla om nya ekonomiska villkor i ett samägande samtidigt som du har heta sms:konversationer med en flirtig, passionerad person! Jo, jo. På torsdagen hettar det till riktigt rejält. Kärleksmöjligheter och upplevelser är på TOPP! Detta är riktigt intensivt och roligt! På fredagen kan en week-end resa med en kärlek eller för att besöka ett kalas/firande i en närbelägen stad, bli aktuellt. Superhärligt!

Skytten 23/11-22/12

Planer på att boka en resa med en kärlekspartner eller med vänner tycks hänga i luften. Värme och tillgång till alla bekvämligheter såsom All Inclusive, barnklubbar och privat transer, är grejen! Du och en kärlek kan få ihop vardagen med hem och familj och planeringen framåt på ett superbra sätt på torsdagen. Det ger dig en lycklig känsla. Många bäckar små… På fredagen kan du hitta ett väldigt bra sätt att få koll på ekonomin genom att börja med de små detaljerna. Resa på avbetalning? Automatiskt sparande? Något i ditt ”petande” gör att du vinner på det, ekonomiskt, i det långa loppet.

Stenbocken 23/12-20/1

Flitens lampa lyser både på jobbet och på träningsrundorna. Du tar hand om dig och vet förstår vikten av  ”små steg varje dag” för att uppnå det du vill. På torsdagen kan en kortare resa med din kärlek eller dina barn ge dig en enorm lyckokänsla. Det känns rent magiskt! På fredagen signalerar din styrare Saturnus till ditt Venus i ditt nöjesinriktade hus. Kanske bestämmer du dig för att satsa på dina kreativa sida enligt en seriös framtidsplan. Eller för att satsa allt på en graviditet eller personlig dröm som du närt ett tag. Du tänker långsiktigt i det som sker och mår toppen i det!

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt nöjeshus är upplyst av Solen och kommunikative Merkurius. Jag gissar på att du har många anledningar till att hålla koll på din mobil och mailbox just nu. Det händer något hela tiden! Om det inte är ett potentiellt kontrakt som väntar på att signeras så kan det vara ett ärende av kärleksnatur som gör att du är extra noga med att inte missa ett enda inkommande samtal eller meddelande. Torsdagen kan ge dig det där beskedet i kärlek eller avtal/pengar som du vänta på. Var dock noga med att gå igenom varenda klasusul i eventuella papper/kontrakt. Be om hjälp! Du kan vara så lyckorusig att du missar något annars. På fredagen gör du upp en hemlig ny plan för din framtid. Återhämtning och behovet av att komma i balans är avgörande i den planen och du ser att du kan få till det som du önskar dig. Så skönt!

Fiskarna 19/2-20/3

Funderingar bakåt i livet och kring din känslomässiga trygghet tar upp dina tankar. Du kan också samtala mer om familjelivet och ditt boende med dina närmaste. En härlig aspekt på torsdagen ger dig goda nyheter och tycks beröra något som en vän eller ett syskon meddelar. En rolig fest eller bjudning i ditt kvarter, såsom hos en granne eller på en lokal restaurang, kan också bli en del av din agenda. Något som du läser eller hör talas om på fredagen ger dig nya perspektiv. Att vara unik och gå sin egen väg, har aldrig varit mer rätt! Du ser på framtiden med stor tillförsikt!

1
49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00