ANNONS

Fredagstarot 17 maj, 2019

/

Tarot- välj ett kort och få ditt budskap för dagen!

fre 17 maj 2019

Lite senare än vanligt, till följd av trassel med internet, så kommer här dagens tarotkort. Välj och scrolla ned för budskapet!

fredag 17 maj 2019

Från vänster:

Knekt i Bägare

Du är inspirerad och drömsk idag. Du litar till dina känslor och till ditt hjärta. Knekten kan antyda att du får ett meddelande i kärlek eller annan fin känslomässig betygelse. Knekten i Bägare uppmuntrar dig att följa dina känslor och din passion i livet. Om du har känt ett kall i livet ska du lita till den känslan och följa den. De runt omkring dig kanske inte förstår hur du kan fatta beslut bara på känsla, istället för fakta och förnuft, men det är DIN väg idag. Ett kreativt eller artistiskt projekt kan vara något som inspirerar dig enormt idag. Du kan känna att det förkroppsligar hela din vision av det du har drömt om. Fortsätt på den vägen!

Ess i Svärd

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv. Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

6 i Mynt

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

0
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00