ANNONS
PersonuppgifterCookies

Manifestera pengar- MASSOR AV PENGAR!

/

Attraktionslagen och magiska inkomster

Hej denna soliga dag!

Imorgon, onsdag, möts Solen med Pluto och det är ett ypperligt läge för att få stöd av en framgångsrik person eller annan person med makten i sin hand, såsom en myndighetsperson.

Men, det är också ett superläge för att gräva ned sig i temat money mindset. Och det är precis vad jag gör! Jag studerar det här temat på alla fronter just nu. Jag har gjort det i ett år snart men nu har det verkligen eskalerat för jag har börjat se fantastiska inkomstresultat.

För er som läser här regelbundet så har mitt liv förändrats rätt drastiskt sedan jag i höstas började agera i linje med mina ekonomiska önskningar. (Och ja, utan att agera, händer ingenting. INGET ALLS.)

Jag lusläser och följer allt och alla som jag kan hitta för att knäcka koden till att ”lätt och enkelt manifestera pengar”.

Den stora stötestenen (här tar det stopp för de flesta, redan innan manifestationsresan har börjat) är våra ekonomiska värderingar. Ofta har vi redan i tidig skolålder bestämt oss för vissa värderingar gällande pengar och vår förmåga att attrahera pengar. Väldigt många gånger är dessa värderingar, och alltså blockeringar, nedärvda.

Vi har hört saker som :

”Vår familj har inte råd med fler än en semester per år”.

”Din pappa var så klantig med pengar, att vi förlorade allt”

”Det är lätt att göra av med pengar men väldigt svårt att tjäna in dem”

Bla, bla, bla…

Känner du igen dig?

Den största anledningen till att jag inte har lyckats manifestera pengar på riktigt förrän det senaste halvåret är att jag inte insett var mina ekonomiska blockeringar finns. Hur min historia med pengar ser ut.

För det andra så har jag inte tidigare förstått flödet som måste uppstå mellan dessa tre delar:

-Den personliga expertisen (det kan vara allt från att vara en skicklig barnvakt, sångare, copywriter till yogalärare)

-Målen man sätter; önskebeloppet.

-Hur de två ovanstående går ihop: Hur kan man föra ut sin gåva till världen så att det belopp man önskar sig kommer in på bankkontot?

Pengar är inget mer än värde. Det värde man ger ut, kommer tillbaka till bankkontot. För att det ska lyckas gäller det att våga träda in i rollen som den expert man har inom sig. (Vi är alla bra på något!) och marknadsföra den sidan av oss genom att erbjuda våra tjänster, löneförhandla med en chef eller starta en ny resa inom arbetet.

Detta är så spännande!

Jag arbetar också med lagen om attraktion i kombination med nymånarnas kraft. Allt för att hitta rätt datum för det jag vill åstadkomma.

Den senaste halvårsprocessen mellan en nymåne i mitt ekonomiska hus och en fullmåne (avslut/målgång) i samma hus, visade på intäkter som jag aldrig hade vågat tro på under våren förra året.

För att lyckas med din egen manifestering:

Fundera över vad det är för funderingar som hindrar dig från att uppnå ditt ekonomiska mål. Är det en känsla av att du inte är värd pengarna? Att du inte är tillräckligt smart för att kunna tjäna pengarna? Den felaktiga tron på att du måste ha gått en akademisk utbildning för att kunna tjäna bra?

Lyssna på mig och upprepa:

”Jag är värd att tjäna alla pengar jag vill önskar mig”. Jag har lika stor tillgång till överflöd och pengar som alla andra. Det handlar bara om mitt mindset”.

Du är värd framgång, lycka och överflöd!

När du bestämmer dig för att vad det än är som du minns och hakat upp dig för gällande pengar, se det som att du kan bestämma dig för en annan uppfattning.Kom ihåg, det som hände dig eller som du hörde, när det gäller pengar, bara kan få betydelse om du låter det ha en betydelse i ditt liv.

Du kan välja att ge dina minnen som orsakat en ekonomisk blockering en ny betydelse.

För mig personligen fick jag en av mina största ekonomiska blockeringar när jag gick i lågstadiet. Väldigt många av mina klasskamraters föräldrar var framgångsrika och levde liv i överflöd med bostäder, resor, kläder och restaurangbesök. Jag levde mitt i det där, inte på en dålig nivå, men inte alls i jämförelse med mina närmaste kompisars livsstil.

Det där formade sig till en uppfattning som jag var tvungen att gräva djupt i mina minnen för att hitta:

Tron på att jag alltid ”bara skulle vara Helena” bland alla andra framgångsrika personer. Att det var normalt för mig att röra mig i världen av de framgångsika och lyckade men att jag aldrig var den som skulle lyckas själv.

När jag hittade värdet som jag hade lagt till minnena från skolan på lågstadiet, hittade jag min ekonomiska blockering.

Som vuxen kan jag ställa mig utanför barnet Helenas uppfattning och känsla och säga:

Nonsens Helena, du kan göra, bli och lyckas med precis vad som helst!

Och det började jag göra för ett halvår sedan.

Idag, är jag på god väg att fördubbla min årsinkomst.

Du kan också göra detsamma!

Ha en fortsatt lycklig och kraftfull tisdag!

Kramar

Helena

17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00