ANNONS

Horoskop 11-17 mars, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 11, 2019.

Väduren 21/3- 20/4

Du kan diskutera ett spännande arbetsuppdrag på tisdagen. Lönen kan bli högre och ditt ansvarsområde större. Du känner av lite långsammare tempo gällande kommunikation och informationsutbyte. Undivk att köpa något stort eller dyrt. Gamla vänner eller ett tidigare arbetsprojekt som du lagt åt sidan, kan dyka upp igen.

Oxen 21/4-21/5

Mars i ditt tecken får dig att vilja trycka gasen i botten. Ett samarbete eller ny cirkel av vänner kan ha öppnat sig för dig i förra veckan. Kanske önskar du att få skriva under ett kontrakt ”för att komma vidare”. Avstå dock från det i mars,om det inte gäller ett tidigare projekt som åter kommit på tal. Din ekonomiska planet, Merkurius, backar så vänta med att köpa något större/dyrare.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du som älskar kommunikation och att få använda ditt intellekt och ditt inre i ett nytänkande projekt. Uranus i ditt tolfte hus sedan den 6 mars- år 2026 ger dig chansen att finna inspiration inom dig och lansera en bok, blogg, podd eller egen tv-kanal för att sprida ditt budskap. Ett framgångsrikt affärs/jobb-möte väntar på tisdagen-onsdagen den 12-13 mars. På fredagen eller lördagen kan ett samarbete eller formellt beslut skapa en ny grund för inkomster.

Kräftan 22/6-23/7

Livet började vända i förra veckan! Efter en tuff start på året kan mars bli årets bästa månad, hittills! Du vädrar morgonluft och nya möjligheter och några av dem kan komma från utlandet, antingen via resplaner eller en idé från ett annat land. Res tillbaka till en plats som du tidigare besökt, eller planera en sådan resa. En tidigare klient eller ett projekt som du hoppat av kan dyka upp igen. Nu kan tiden vara den rätta för att gå framåt!

Lejonet 24/7-23/8

Din karriär är rykande het och det händer massor, hela tiden! Du rör dig bland de framgångsrika i din bransch och lite av en tävlingskänsla kan uppstå. Det är bara att satsa och köra på! Du har alla möjligheter att bli riktigt känd för ditt arbete under kommande år. Dröm stort! Ett tidigare företag eller chef kan höra av sig med ett förslag om att återigen arbeta tillsammans. Tala pengar, skatter och finansiering med en rådgivare på onsdagen den 13 mars. Torsdagen den 14 mars får du pengar, status och dina karriärdrömmar uppfyllda.

Jungfrun 24/8-23/9

Planer och fundera, men agera inte genom att ta nya kliv i livet. Inte förrän i början av april. Stjärnorna gynnar det förflutna så en person eller situation från dåtiden kan dyka upp och ge dig ett intressant förslag eller tanke. Alla typer av samarbeten och grupprojekt gynnar dig mer än att försöka gå din egen väg. Resor och planer på att studera kommer bli vardagsmat för dig under kommande år. Och särskilt i mars! Kolla att passet är giltigt!

Vågen 24/9-23/10

Du kan behöva betala en stor summa pengar för en investering eller för att betala av en skuld. Ett nytt banklån är också möjligt. Om du söker ett nytt jobb eller, om du är egenföretagare, vill ha nya uppdrag, så kan veckan ge dig nyheter. Satsa på att hålla extra koll på din budget nu och under kommande sju år. Du kommer behöva en plan B för oförutsedda utgifter. På tisdagen och onsdagen kan nyheter om ett projekt eller satsning i hemmet, ge dig goda nyheter.

Skorpionen 24/10-22/11

Det är så mycket romantik och härliga känslor i luften. En ny flirt eller nyheter om en graviditet kan ha något med saken att göra! En ny kärlekspartner kan ha visat sig eller vara på ingång för singeln. Den nya personen kan vara från ett annat land eller arbeta på ett sätt som känns annorlunda och nytt. På torsdagen kan du få goda nyheter om ett arbetsprojekt eller i en hälsofråga. Avvakta tills i april med att skriva ett formellt kontrakt.

Skytten 23/11-22/12

Du tycks ha mycket på ditt bord. Arbetsuppgifterna ligger på hög och väntar på dig. Samtidigt är du mer känslig för stress. Skapa ordning och klara dig igenom allt genom att skapa dagliga deadlines för vad du måste hinna med. Lägg lika strikt in tid för promenader eller återhämtning eller bra kost. Dubbelkolla mail och dokument innan du skickar iväg dem. Misstag letar sig lätt in i text och samtal just nu. Ditt sociala liv är kul och du kan få mycket nya kontakter via internet och sociala medier. Några av dessa nya personer kan med tiden utveckla sig till riktiga nära vänner.

Stenbocken 23/12-20/1

En chans att resa kan dyka upp på måndagen. Var noga med att ha en plan B för förseningar och dubbelkolla att ditt pass är giltigt. Din kreativitet har massor av energi och kul händelser som en konstkurs eller kreativ workshop kan bli aktuell denna vecka och i mars. Goda nyheter om pengar eller finansiering kan nå dig på onsdagen. Du får en chans att uttrycka din personlighet i ett viktigt projekt eller satsning, på fredagen.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är redo för att lätta ankar och byta bo. Sedan den 6 mars har din styrare, Uranus, bytt tecken. De du kallar för din familj och den adress som du kallar för ditt hem, kommer att förändras på oväntade sätt under kommande sju år. Det kanske inte är det konventionella sättet att leva, men det är DITT sätt att bli lycklig. Följ din känsla och våga vara”kvinnan som går emot strömmen”. Och skaffa dig en god juridisk rådgivare. All innovation kan kräva korrekt rådgivning och råd från en advokat under kommande år. Ett intressant samtal och/eller arbetsintervju väntar på onsdagen. Det ger dig en ny struktur inför framtiden. Venus välsignar ditt tecken under hela veckan och du lär känna av att ”livet känns rätt härligt nu”. Lite lyxigt till och med!

Fiskarna 19/2-20/3

En stor personlig nystart ägde rum i ditt liv i samband med nymånen i ditt tecken den 6 mars.  Du kan välja vilket mål du vill, för stjärnorna är med dig för att du ska få din vilja igenom. En viktigt healing-resa kan ha tagit sin början. Om ett halvår kommer du ha nått långt. I veckan kan ett tidigare arbete bli aktuellt. Alternativt kan ett arbetsprojekt eller idé som involverar konst, fantasi eller omvårdnad, dyka upp i ditt sinne igen. Varför inte testa om tiden är rätt nu istället? Nyheter om din samverkan eller tillhörighet i en grupp eller organisation ger dig goda nyheter på onsdagen. På fredagen och lördagen kan en ekonomisk fråga som du grubblat på, klarna.

1
56

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00