ANNONS

Fredagstarot 22 februari 2019

/

Tarotkort för dagen- välj ditt kort!

fre 22 feb 2019

Kära läsare,

Det är fredag! Ni vet hur man gör- välj ett kort och scrolla ned för budskapet.

Glad fredag och helg till er alla!

Kramar

Helena

fredag 22 feb 2019

Från vänster:

1. Kungen av Mynt

Kungen har fokuserat på att skapa det materiella överflöd som omger honom på kortet. Nu njuter han av allt han har och visar gärna upp det för andra. Om du drogs till kortet betyder det att du besitter samma kraft som kungen av mynt, att förmågan att skapa ekonomisk och materiell trygghet finns inom dig. Du är påhittig och arbetar hårt för att nå ditt mål. Idag kan du får en chans att skapa något av en idé som du har haft hittills. Den lovar god förtjänst. Ett projekt eller satsning som du har gjort, kan likaså nå en avgörande punkt eller gå i mål på ett tillfredsställande sätt. Om du önskar dig mer på kontot och överflöd i livet uppmuntras du att arbeta hårt, disciplinerat och strukturerat. Det finns inga genvägar till framgång. Du måste gå igenom eldprovet där du visar att du är beredd att lägga manken till och göra det tuffa jobbet innan belöningarna kommer.

2. 10 i Svärd

Du kan uppleva att någon har svikit dig, ljugit eller gått bakom ryggen på dig. Det hände plötsligt och känslan av att ha blivit huggen i ryggen har totalt tagit över dig. Men, trots åsynen av mannen med 10 svärd i ryggen så är allt runt omkring lugnt. Det finns en antydan till soluppgång eller ljus i den riktning som mannen har sitt huvud vänt. Det är ett lugn i bilden. Detta inger hopp. Ibland är det nödvändigt att underkasta sig känslan av att ”allt är över”. Först då kan du resa dig och gå vidare. Man måste släppa det som inte fungerar. Det är också alternativt möjligt att du tar på dig offerrollen och känner dig som mannen på kortet, fast situationen inte är så hemsk. Du kan behöva rannsaka sig och istället försöka se det positiva i en situation eller relation. Börja med att förändra dig själv, och omvärlden kommer förändras. Dina erfarenheter hittills har gjort dig rik, även om de var smärtsamma.

3. Kung i Svärd

Du har, likt kungen, huvudet på skaft. Du har förmågan att använda både ditt intellekt, men även din intuition, när du reagerar på information och händelser omkring dig. Om du står inför ett val idag uppmuntras du att använda din slutledningsförmåga och intelligens för att ta ett konstruktivt beslut. Balans, rättvisa och diplomati är något som måste finnas med i bilden när du ta beslutet eller överväger ett alternativ. En advokat eller rådgivare kan ge dig värdefulla råd om du söker det. Genom att arbeta förebyggande kan exempelvis juridisk vägledning ge dig ett försprång, INNAN ett problem uppstår. Du garderar dig. Detta kan inbegripa att få hjälp med att affärsavtal, äktenskapsförord eller testamente.

0
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00