ANNONS

Alla Hjärtans Dag- Horoskop

/

Valentindagen och stjärntecknen, år 2019.

allahjärtansdag2019

Väduren 21/3- 20/4

Du charmiga varelse! Du kan få möjligheter att flirta på jobbet idag! Om du lever i en stadgad relation kan en mysig kärleksmiddag bjuda på ett spännande samtal om framtiden. Kanske sätter ni mål för hur livet framöver ska bli.

Oxen 21/4-21/5

Dags att ta in lite nya tankebanor. Idag får du en perfekt chans att testa något nytt i en kärleksrelation- planera för en utlandsresa eller diskutera nya sätt att se på er relation. Det kommer kännas spännande! Singlar kan flirta med en advokat eller lärare eller person från ett annat land.

Tvillingarna 22/5-21/6

Stanna i sängen hela dagen? Stadgade kan söka efter en mer intensiv upplevelse tillsammans. Sker det inte mellan lakanen kanske du istället upplever att ni öppnar er ännu mer för varandra. Singlar kan uppleva omedelbar attraktion och spänning med en ny person, som möjligen är flera år äldre än du själv eller arbetar i en hög position.

Kräftan 22/6-23/7

Singlar är helt redo för att tala kärlek och inleda en relation. Tips: personen kan finnas på ditt arbete eller på jobbmöten. Stadgade kan fira Alla Hjärtans Dag i glada vänners lag eller på en särskilt fin plats med historiska anor, såsom ett slott eller en herrgård.

Lejonet 24/7-23/8

Det är på jobb och träningsrundor som singellejon kan finna någon som det klickar med. Är du stadgad kan tanken på att få ert ekorrhjulet under kontroll ge er en kick och får er att känna er som ett vinnande team. Och, hur trist det än kan låta, så kan det ge er en nytändning ihop!

Jungfrun 24/8-23/9

Flirt och pirr fyller din dag. Det är som du är inställd på lek och nöje mer än något annat! Din charm attraherar blickar. Om du är singel kan du flirta, eller kanske satsa på ett one-night-stand idag. Stadgade talar kärlek så att det inte går att missa budskapet.

Vågen 24/9-23/10

Någon i din familjs bekantskapskrets, eller på en familjär träff/middag, kan få det att pirra i magen på dig. Singlar och stadgade gör gott i att lyssna till familjens kärleksråd. Det kan vänta dig något mycket spännande om du gör det!

Skorpionen 24/10-22/11

På med klackarna och ut med dig! Detta är en social, minglig dag och kväll. Du behöver inte gå långt, bara ut i grannskapet, på den lokala favoritrestaurangen eller möta väninnorna för en drink. Det är snabba kul händelser i luften. En äldre person med grånat hår kan flirta med dig över drinkar och vänner! Om du är stadgad kan kombinationen vänner och kärlekspartner ge dig en riktigt kul kväll!

Skytten 23/11-22/12

Lite lyx gör din dag! Peppra dig med självkärlek och omtanke om du är singel. Kanske köpa det där plagget du drömt om så länge? Stadgade kan få en härlig, påkostad present eller middagsbjudning av sin partner. Det verkar som om din älskling slår på stort och bokar bord där de ”rich and famous” rör sig. Jo, jo.

Stenbocken 23/12-20/1

Har du ”inte tid” eller koncentration för att jobba idag? För att du har fullt upp med att tänka på mode, hårstyling och den där snygga outfiten som du ska ha på dig ikväll. Ha, ha, ja det är möjligt! Du är zodiakens snyggaste just nu så oavsett om du är singel eller stadgade så kommer omvärlden reagera som om en filmstjärna går förbi, när du ger dig ut idag. En Valentindag då singeln kan möta kärleken och den stadgade få en ring på fingret.

Vattumannen 21/1-18/2

Du mår bäst i ditt eget bo idag. Eller åka till en plats där du får så mycket diskretion och privatliv som möjligt. En middag i hemmiljö eller ta upp middag på hotellrummet är helt rätt feeling för dig. Njut av att fira stort, bara du och din älskling. Om du är kärlekstörstande singel är denna Valentindag perfekt för att sätta intentionen att attrahera din drömpartner. Fram med papper och penna och skriv ned alla kvaliteteter som du önskar dig. Men var försiktigt, det man önskar kan komma förr än man tror!

Fiskarna 19/2-20/3

Vänner och en känsla av att skapa din egen sorts kärlekslycka ger dig glädje idag. Du och en partner kanske, icke-konventionellt, befinner er på var sitt håll med vänner under kvällen för att sedan stråla samman hemma i sängkammaren igen. Singlar kan upptäcka att en vän eller bekant kanske är värd att lära känna lite mer. Är det kärlek i luften?

3
31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00