ANNONS

Blogg Boss Masterclass har öppnat!

/

*REKLAM*. Följ med mig in bakom bloggkulisserna och lär dig hur du lyckas som bloggare!

Kära läsare,

Jag startade skapandet av Blogg Boss Masterclass i juldagarna. Jag satt som i trans och skrev och skrev på e-boken och skapade grafiskt material till onlineföreläsningen. Efter några omtagningar av inspelningen och ytterligare timmar av skrivande så är den nu här:

*BLOGG BOSS MASTERCLASS*

Ni som anmält er till mitt nyhetsbrev fick redan igår chansen att följa med mig in bakom en heltidsbloggares vardag.

Blogg Boss Masterclass passar dig som:

-Vill starta en bloggkarriär för att kunna leva en friare livsstil och kanske göra som jag, sikta mot att byta till ett 100% platsoberonde onlinejobb.

-Vill ge mer tid till ämnen som du älskar och känner att du har en särskild gåva eller kall inom. Det kan vara ett spirituellt ämne såsom tarotlägging, medialitet, healing eller astrologi eller är en genre som är mer inriktad åt business.träning/hälsa eller lifestyle.

-Önskar dig ett skifte i arbetslivet och vill pröva på en ny inriktning vid sidan av ditt heltidsarbete. (Detta var vad jag gjorde- från jurist till astrolog och författare!)

Blogg Boss Masterclass innehåller:

 -En dryg timmes onlineföreläsning

SAMT

-En 40-sidig E-bok
Jag tar med dig bakom kulisserna i en heltidsbloggares vardag och ger dig alla knep och råd för hur du kan lyckas som bloggare och lägger grunden för inkomster på nätet, via bloggen.

Begränsad försäljningstid och antal deltagare

Blogg Boss Masterclass är öppen för försäljning i cirka två veckor ELLER tills jag av logistikskäl känner att ”mitt klassrum” är fullt. OBS-Vänta inte för länge med att anmäla dig om du är intresserad. Kursen började*så tacksam* sälja två minuter efter att jag mailade ut om försäljningsstarten igår!

Blogg Boss Community_3

Blogg Boss Facebook-grupp

En av fördelarna med Blogg Boss Masterclass är att du får tillgång till en Facebook-grupp där jag kommer finnas tillgänglig för frågestunder och pepptalk i 6 veckor från och med kursstarten!

Blogg Boss Masterclass var kursen jag önskade att jag hade kunnat läsa när jag startade min bloggresa. Jag har faktiskt inte sett någon liknande kurs i Sverige.

Prisuppgift samt övrig info finner ni i länken!

Varmt välkomna!

Kramar

Helena

PS Orkade du inte läsa hela inlägget och scrollade bara snabbt ned för att få en summering? (Jag vet jag gör det också!) I en onlineföreläsning samt e-bok får du alla knep och trick du behöver för att skapa en framgångsrik blogg med inkomstpotential, tillgång till en Facebook-grupp där jag kommer hålla frågestunder och bidra med pepp, heja-rop och vägledning. HÄR kan du läsa mer.

VÄLKOMMEN!

8
17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00