ANNONS

Horoskop vecka 4, 2019

/

Planethändelser vecka 4, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att återöppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 4, 2019

Total månförmörkelse i Lejonets tecken, grad 1

Vi startar veckan med en total månförmörkelse/fullmåne i Lejonets tecken. Vi har troligen redan känt energierna av måndagens förmörkelse, under helgen som varit. Saturnus befinner sig i en tuff aspekt till förmörkelsen vilket antyder att ansvar, pengar och trötthet kan väga tungt på våra axlar i samband med förmörkelsen.

Mars, handlingskraftens planet, befinner sig i en positiv aspekt till månen vilket i sin tur ger oss kraft, mod och positiva händelser när det gäller kreativa satsningar och företagande eller utlands-/studieplaner.

En fullmånen signalerar alltid en form av avslut. Att man har nått slutstationen för den resa man satte intentionen att inleda vid nymånen i samma tecken, ett halvår tidigare. Nymånen i Lejonet den 11 augusti 2018, som också var en solförmörkelse, gav oss kraften att göra stora förändringar i augusti. Nu är det dags för skördetiden av det vi startade då.

När jag gick tillbaka i min kalender noterade jag att nymånen den 11 augusti var startpunkten för lanseringen av mina e-produkter. Och nu, i samband med månförmörkelsen på måndag, och efter tre lyckade lanseringar av Pepp-paketen och She Boss Foundation, är jag nära att ha Blogg Boss Masterclass klar! Hundratals köpare har bevisat för mig att detta är MIN väg!#arbetahemifrån, #femaleonlineentrepreneur, #iloveit!

TACK! TACK! TACK! TACK! TACK! TACK! TACK! TACK!

5-stjärnig dag!

Tisdagen den 22 januari ger oss fantastiskt tursamma aspekter på stjärnhimlen. Venus och Jupiter, kända som zodiakens tur-planeter, befinner sig i konjunktion i Skyttens tecken. De möts på grad 16. Kärlek, överflöd och möjligheter kommer dominera den här dagen. Singlar som söker efter kärleken kan finna den rätte, troligen ”helt oväntat” (förmörkelsens bidragande effekt). Kärlekspar kan känna att glädjenivån höjs 100% och kanske överraska varandra med en härlig gåva eller fin middag tillsammans.

Jupiter och Venus styr också över pengar och överflöd och affärssamarbeten. Något mycket positivt kan ske i relation till en företagssatning, en ekonomisk fråga eller en chans till ett arbete.

Spännande, oväntade nyheter på onsdagen

Onsdagens kvadratur mellan nyhetsbäraren, Merkurius, och Uranus kan innebära att en ny idé föds. ”Rakt ur det blå.” Vårt intellekt är inställt på att tänka i nya banor. Nyheter som kommer, antingen via tidningar och tv, eller via sms, mail och samtal, präglas också av Uranus överraskande effekt. Vi hade inte förväntat oss DET.

Se vad som händer!

Merkurius flyttar in i Vattumannen

På torsdagen den 24 januari flyttar kommunikatören Merkurius in i Vattumannen. Samarbeten, nätverksmöjligheter och att närma oss ämnen som inte anses som konventionella eller allmänt accepterade (hej healing och astrologi!) kan bli föremål för mer diskussioner eller figurera i sådant som vi läser eller ger vår uppmärksamhet.

För er som är intresserade av onlinevärldens alla möjligheter så kan kurser inom annonsering i sociala medier, Influencerns framgångsrecept och hemsideplattformar ge er mängder av ny, spännande information att ta in.

Händer det i år igen?

Jag har de senaste åren noterat att jag alltid fått en inbjudan till radio för att prata om astrologi, när Solen och Merkurius befinner sig i Vattumannen. (Solen trädde in där den 20 januari.)

Låt oss se om samma sak sker i år igen! ;-)

Tur, förmåga och magi!

Åh, om inte tisdagens planetaspekter var värda att älska, vad ska då inte sägas om det planetmöte som äger rum på fredagen den 25 januari?

Mars och Jupiter förenas i en positiv trigon. Detta är en helt otroligt bra dag för att med kraft och mod agera avseende en personlig satsning. Vi har tur, kraft, förmåga och magi med oss!

Nyckeln till framgång?

Som alltid: AGERA avseende din önskan eller plan. Låt inte rädsla stoppa dig. Alla former av genombrott måste först färdas genom rädslans land. Tro på att du har kraften att uppfylla dina drömmar! Hint: Du HAR förmågan att uppnå allt det du önskar dig!

Vad drömmer du om, men har tvekat kring att göra? Nu är det dags att sätta full fart framåt!

Jag önskar er alla en härlig, positiv vecka!

Kramar

Helena

7
92

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00