ANNONS

Årshoroskop 2019 KRÄFTAN

/

Årshoroskop för Kräftan år 2019

Pengar och karriär

Solen är Kräftans ekonomiska planet. Under 2019 kommer tre solförmörkelser att äga rum. Med ett övrigt lugnt ekonomiskt år innebär det att du kommer få anledning att se över din budget eller hantering av pengar, vid tre tillfällen under året:

6 januari

2 juli

26 december

En fjärde förmörkelse äger rum direkt i ditt inkomsthus den 21 januari.

Markera dessa datum och främst den som äger rum den 21 januari, som tider då förändringar kring ditt sätt att hantera dina pengar, dina tillgångar och din förmåga/talang, på ett nytt sätt.

Kräftor är av naturen skickliga och tursamma när det gäller pengar. Du kommer behöva en hel del flexibilitet men du kommer klara det. Till största delen handlar det om förändringar som sker utan din inblandning. Du har bara att anpassa dig. Anledningen kan vara förändringar inom din bransch eller chans till investering som behöver en attityd av ”wake up and smell the coffee”. Även om det kan kännas kämpigt och komma som en överraskning när det sker så är hela andemeningen med de stundande förändringarna att visa in dig på en bättre väg för en stabil ekonomi.

Din karriär har varit under stor förändring under åren 2011- 2018. Perioden maj- november 2018 kan tankar och planer på att samarbeta med andra, starta en verksamhet online eller ingå i ett nätverk av andra företagare har intresserat dig mer. När den 6 mars 2019 kommer är alla de gångna årens karriärförändringar bakom dig och ditt nya arbetsliv kommer kännas mer stabilt. Det blir mindre kickar och spänning men också mer trygghet.

Några datum står ut när det gäller snabbhet, mod och händelser i karriär och pengar:

Den 1 januari- 14 februari befinner sig Mars, din karriärplanet, i ditt karriärhus. Nu kan verkligen massor ske! Ett nytt arbete, en höjdare som öppnar en dörr åt dig och chansen att få ett drömjobb. Högre lön, bättre förmåner och en finare titel kan vänta dig. Var inte blyg utan agera: sänd ut ansökningar, ring chefer och kontakter och svara på jobbanonnser. Om du ser en tjänst som känns ”för stor” för dig. Skicka den ändå! Med Mars blir du modig och kan lyckas med vad du än vill. Kör på!

Den 1 juli- 18 augusti har du Mars i ditt ekonomiska hus. Underhållningsindustrin, såsom tv, teater eller radio, men också ett kreativt projekt, kan ge dig en bonus på ditt bankonto.

Kärlek

Du har Saturnus i ditt kärlekshus under 2019. Planeten som förknippas med prövningar och uthållighet, snarare än lättsamhet och glädje kan ge dig visssa utmaningar i ditt kärleksliv under det kommande året.

En stark relation överlever press och stress. Medan en svag bryts av i länkarna. Hur jobbigt det än är med ett uppbrott är det Saturnus jobb att syna dina relationer och se till att de som verkligen är något värt att ha, blir kvar. De övriga, både i kärlek och socialt liv, kommer döma ut sig själv.

Som om detta inte vore nog så väntar det dig tre förmörkelser i just ditt kärlekshus:

Den 6 januari

Den 16 juli

Den 26 december

Som du ser, sammanfaller dessa med händelser som påverkar din ekonomi. De är alla solförmörkelser (Solen är din ekonomiska planet) men äger rum i ditt sjunde hus, alias kärlekshuset.

Kärlekslivet kan kännas trist, utan låga, för stadgade. Allt handlar om att hantera detta stillestånd. (Och veta att bättring väntar när Saturnus lämnar denna del av ditt horoskop under 2020.) Singlar som söker efter en kärlek har skrivit en kravlista som tycks vara väldigt specifik. För krävande kanske? Kom ihåg att fråga dig om du kan ge samma ”perfektion” som du önskar dig?

Bästa sättet att möta en kärlek är på traditionella ställen där man roar sig: fester, restauranger, barer, resmål, teater och konserter. Kräftorna kan känna attraktion till en äldre person med en etablerad plats i samhället, såsom en chef eller politiker. Någon som nått toppen i sitt arbete och som troligen är en aning konservativ i sitt sätt. Allt detta är Saturnus gåvor och det påverkar ditt kärleksval.

Ljusningen i ditt kärleksliv- och sociala händelser, och den är magisk, väntar från och med den 2 december. Då flyttar Jupiter in i ditt kärlekshus och Saturnus har nästan avslutat sina prövningar. Året december 2019/december 2020 blir så mycket härligare, varmare och kärleksfullare och kommer som förtjänt belöning efter de senaste åren. (Där 2016 kan ha slagit rekord i livssprövningar…)

Jupiters tur

Den goda nyheten för din hälsa, som kan kännas tuff under de första månaderna av året, är att Jupiter kommer ge dig tur och möjligheter till läkande. Du är fokuserad och ger din kropp och återhämtning tid och ansträngning. Detta skapar en skyddsbarriär mot stressande aspekter från Uranus, Pluto och Saturnus.

Ju mer tid och kraft du lägger på att prioritera din kost, din träning och vila, desto bättre kommer du att må under 2019. Ditt största hot mot din hälsa är att ”streta på” och tänka att du ska vila senare. Var noga med att lägga in egentid, varje dag eller åtminstone lägg kraven på dig själv på en mycket lägre nivå. Värme kommer hjälpa dig att läka och ladda krafterna. Boka en resa till utlandet eller försök att vistas ute i solen eller i värme (bastu, extraelement!), så ofta som du bara kan.

Efter den 6 mars kommer din hälsa och stress och press i livet att bli påtagligt mindre.

Jupiters vistelse i ditt sjätte hus antyder tur med arbete. Dina arbetsuppgifter under året kommer variera mycket och ge dig anledning att möta mycket nytt folk. Sådana människor som du kanske inte träffar i vanliga fall. Det kan handla om personer som flyger in från andra länder eller som du ”får kontakt med” genom att du studerar en (möjligen internationell) viss lärare via hans/hennes böcker.

Jupiter kommer ge dig flöde när det gäller att sätta fart på nya system för ordning och rutiner. Våga tänka i nya banor, och influeras av hur man arbetar utomlands, det kan hjälpa dig att bli mer tidseffektiv. Detta gynnar din hälsa också!

Arbets- och uppdragsgivare kommer se på dig på en stark kandidat. Du kan få erbjudanden direkt per mail eller telefon, utan att ha ansträng dig först själv. Höga chefter har styrande håller koll på dig och vad du gör! Det är ett lyckosamt arbetsår som väntar dig.

4
49

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00