ANNONS

Årshoroskop 2019 TVILLINGARNA

/

Årshoroskop för Tvillingarna år 2019

Pengar och karriär

Du tycks ligga lågt med större förändringar eller fokus på ekonomin. Du är nöjd med det du har åstadkommit och status quo upprätthålls. Eventuella problem kring pengar äger rum för att du lägger din tid och ansträngning på andra livsområden. Skulle du få det ”tight” så kan en ansträngning ge dig resultat och reda ut situationen.

I samband med förmörkelserna den 21 januari respektive den 16 juli kommer du behöva göra några justeringar i din budget och ekonomi. Händelser utanför din kontroll kan uppmärksamma dig på att du behöver ta ett nytt grepp kring hur du hanterar dina pengar.

Det sista kan ju låta trist men samtidigt, under 2019, händer något intressant. En punkt på himlen, förknippad med öde och karma, reser genom ditt inkomsthus och ger dig en tendens till överflöd. Anledningen till att du tar nya ekonomiska grepp kan bero på att du får mer pengar och behöver fundera över hur du bäst använder dem. Ett angenämnt ”problem”. En löneförhöjning, en avkastning av en ägodel, en smart investering, en lyckad fastighetsförsäljning kan vara anledningen till ditt nya banksaldo.

Du kan uppleva att en partner eller ekonomisk delägare har en tuffare tid ekonomiskt. Råd honom/henne att radikalt förändra strukturen i ekonomin och en ljusning är möjlig.

Neptunus forsätter att inverka på din ekonomi. Höga ideal och att arbeta för ett högre syfte påverkar dig i din karriär och dina karriärval. Om du inte arbetar är det den känslan som utövar inflytande när det gäller dina livbeslut: Hur lever du närmast ditt spirituella ideal och i samklang med ditt inre? Arbetet via välgörenhet, på sjukhus eller i en vårdande position, kan vara en väg som du känner tilltalar dig i karriären. När du känner att du ger något i ditt arbete, på ett högre plan, är du på rätt väg.

Kärlek och Jupiters tur

Hej lyckligt kärleksår! Och kul sociala händelser och umgänge med vänner! Med tursamme Jupiter i ditt sjunde hus sedan november 2018 till och med den 2 december kommer ditt 2019 ge dig massor av härlig, kul upplevelser. Om du befinner dig i en relation kan 2019 bli året då du gifter dig, blir sambo eller förlovar dig.

Om du är singel är detta ett väldigt lyckosamt år för att finna den rätte/a. Någon som har samma önskemål och drömmar som du. Någon med stor framtidspotential.

Den sociala agendan har mycket roligt att bjuda på också! Fester, jubileum, bröllop, dop och födelsedagsfester kommer dugga tätt. När man har Jupiter i det sjunde huset brukar man bli populär i sin bekantskapskrets. Dina vänner vill se mer av dig och bjuder in dig på middagar och kalas.

Jupiter är förknippad med utlandet. Bröllop och kalas i utlandet, liksom med utlänningar, är mycket möjligt. Kärleksmöjligheterna kan också finnas med personer som du träffar i utlandet, på en utbildning eller när du går på kalas du i vanliga fall inte gör. När du öppnar dig för att testa något nytt och vidga din bekantskapskrets.

1
36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00