ANNONS

Årshoroskop 2019 SKORPIONEN

/

Årshoroskop för Skorpionen år 2019

Pengar och karriär

Du hade ett nystartsår som hette duga under hela 2018! De drömmar du hade fick en chans att blomma ut, eller åtminstone få en rejäl puff framåt. Anledningen var att turplaneten, tillika din ekonomiska planet, Jupiter, befann sig i ditt första hus. Möjligheter till publishing, undervisning, resebranchen, juridik, tro och internationella företagsprojekt gav dig fina möjligheter i arbetet och i livet.

Under 2019 reser Jupiter genom ditt andra hus, inkomsthuset. Du kan förvänta dig att sluta året med bra mycket mer på ditt konto eller värdet på din tillgångar, än när du startar. Detta är ett år då dina talang och dina kunskaper får ett högre värde. Ett nytt arbete ger dig en högre lön. En egenföretagare höjer sina arvoden och ser att kunderna bara fortsätter att strömma till ändå!

Din tro på din förmåga att bygga ekonomisk rikedom är stor i år. Eftersom det du fokuserar på tenderar att växa, innebär allt ditt intresse för dina pengar att värdet på ditt konto kommer öka! Praktisera lagen om attraktion för att tjäna mer pengar under 2019.

Investera gärna i en lägenhet/fastighet/mark. Det andra huset är det som styr över just dessa områden. En möjlighet att köpa/investera i ett hus utomlands eller sälja dina rättigheter/kunskaper/tjänster till utlandet kan vara anledningen till all positiv utveckling i din ekonomi under året.

Du får bara ett sådant här otroligt ekonomiskt år, vart tolfte hus. Använd det till din fördel med en gång!

Fråga dig:

Var kan jag öka mina inkomster och få mer värde för mina pengar, samtidigt som jag arbetar på det sätt som ligger i linje med mitt hjärta och mina idéer?

I år hittar du rätt och får rejäl lön för mödan!

Kärlek

Detta år markerar starten för en ny trend i ditt kärleksliv. Den började visa sig redan under 2018. Tankar och händelser under perioden maj-november 2018 gav dig en försmak av vad som väntar dig i ditt kärleksliv. Men även gällande ditt sociala liv.

Anledningen är att Uranus, planeten mest känd för sin plötslighet och behov av ständig förnyelse och därmed uppbrott, flyttar in i ditt kärlekshus. Den 6 mars och under åren fram till och med 2026 kommer Uranus skaka om ditt kärleksliv. Ena dagen kommer inte vara den andra lik.

Stadgade kan uppleva att en kärlekspartner blir lite mer dramatisk eller rebellisk. Att friheten lockar mer än tidigare. Det är inte nödvändigtvis ett behov av att flirta med andra som frihetsbehovet handlar om. Det tycks vara att få mer utrymme att leva ett ”eget liv” i relationen.

Odla tålamod med din partner och låt denne/a få mer frihet. Under ansvar och med vissa begränsningar givetvis.

Singlar kommer noter att smaken i kärlek kommer skifta. Missförstådda genier, rebelltyper, personer som ser livet som en konst i att tämja frihet och skapa egna regler, dataprogrammerar, nätentreprenörer, nätverksledare och uppfinnare… Där har du ett explock av personlighetstyper som kan locka dig. Hastiga förälskelser, i flera olika versioner, kommer bli vanligare för Skorpionen under de kommande åren.

Det enda säkra med Uranus är att förändringar är att vänta. Inte helt bekvämt så klart men om du gör dig redo för att praktisera flexibilitet och följa flödet, kommer transiten hjälpa dig till viktiga lärdomar i kärlek och socialt liv. Dina sociala cirklar kommer vara helt annorlunda om några år. Totalt transformerade kan man säga.

Månaderna mars-maj 2019 kommer mycket börja hända, helt plötsligt, i ditt kärlekliv. Som ett sådant där ”snabbspolande”, effektivt avsnitt av ”Vår tid är nu”. Snabba vändningar, kittlande och lite läskiga händelser på samma gång.

Ta det för var det är.

Jupiters tur

Som jag redan nämnde befinner sig Jupiter i ditt inkomsthus under 2019. Till och med den 2 december är överflöd och goda affärer aktuella. Du kan sälja tillgångar med stor vinst, kamma hem en högre lön eller njuta av att rättigheterna till dina produkter eller tjänster går upp i värdet (genom att du värderar dem högre och säljer dem dyrare). Bli inte förvånad om du får alla dessa vackra ekonomiska gåvor under samma år!

Baksidan av Jupiter i det andra huset är att man ibland visserligen får in massor av mer pengar men att man spenderar dem lika fort. Påminn dig om att göra upp en smart budget där du praktiserar regeln att alltid sätta av en viss procent till sparande, en till nöje och resten till månadens utgifter och räkningar. Då kommer du kunna både njuta av det goda livet och samla på hög på samma gång.

7
56

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00