ANNONS

Årshoroskop VATTUMANNEN 2019

/

Årshoroskop för Vattumannen år 2019

Pengar och karriär

Det väntar dig ett år då du kanske få arbeta lite hårdare än du hade tänkt, men… Det finns goda utsikter till att du blir rikligt belönad för ditt slit.

Din ekonomiska planet, Neptunus, ger dig rådet att följa din intution när du ska ta viktiga finanisella beslut. Neptunus styr över just det inre livet och förmågan att lyssna till sin inre röst. Med Neptunus i ditt andra hus, alias inkomsthuset, föreligger alltså en koppling mellan smarta ekonomiska drag och din förmåga att få kloka idéer när du drömmer, mediterar eller kanske besöker en andlig vägledare.

Du har din karriärplanet, Pluto, i ditt tolfte sprituella hus. Sammantaget handlar mycket i ditt liv och ditt arbete om att finna en andlig balans i tillvaron (om du inte längre arbetar) och/eller att arbeta med något som gynnar ett högre gott. Du ifrågasätter den högre nyttan med ditt arbete. Om ditt arbete inte längre känns som det ligger i linje med vad du tror på i livet, är du beredd att byta jobb.

Neptunus, din ekonomiska planet, har en förmåga att dölja sanningen. Var därför extra på din vakt när du granskar förslag eller ekonomiska dokment. Det kan ligga en hund begraven. Genom att ställa följdfrågor får du läget under kontroll.

Neptunus styr över vatten, vårdhem/sjukhus och gas och medicinska preparat som lugnar och vårdar det inre livet. Branscher som exempelvis säljer fastigheter vid vatten, fiskerättigheter, alkohol, lugnade och smärtstillande medicin och spirituell vägledning (ja, det är en salig blandning) får hjälp och flöde av Neptunus närvaro. Goda finansiella råd eller nya jobberbjudande kan dyka upp från chefer inom dessa områden.

Kärlek

Det här året kan bli ett år då du bestämmer dig för att öppna det förgångnas portar och en gång för alla det som varit. Om du har tryckt tillbaka känslor av ilska, ledsamhet, besvikelse eller till och tillitsproblem, så kan dessa poppa upp och ge dig i en relation en rejäl prövoperiod.

Om du är singel kan du på samma sätt gå igenom en utvärderingsprocess för att bli helt klar med gammalt bagage. När det är gjort kommer du kunna gå vidare som en ny person, när det gäller kärlekslivet.

Anledningen till de många händelserna i kärlekslivet är att fyra förmörkelser kommer påverka ditt kärleksliv:

6 januari

21 januari (Denna månförmörkelse äger rum i ditt kärlekhus)

2 juli

26 december

Månförmörkelsen den 21 januari äger rum i ditt kärlekhus, i Lejonets tecken. Händelser i din relation och med dina närmaste sociala cirklar påverkas. Var beredd på dramatiska berättelser från vänner och dina närmaste. En relation kan hastigt utsättas för en prövning, där något som tidigare varit dolt för dig, kommer fram i ljuset. Din kärlekspartner kan, alternativt, gå igenom en tuff period där du måste släppa all för att finnas där för honom/henne. Det som sker leder till att du tar nya, hastiga beslut.

De övriga förmörkelserna som jag har noterat ovan är solförmörkelser. Solen är din styrare av ditt kärlekshus, varför det påverkar ditt kärleksliv.

Om du har låtit kärlekslivet ”bara gå på”, slentrianmässigt, kommer förmörkelserna, särskilt den 21 januari, få dig att ägna dig mer åt ditt kärleksliv och ditt sociala liv.

Ditt hem och ditt familjeliv kommer, från och med mars 2019, att genomgå stora förändringar. Flyttar, uppbrott och ”nya familjebilder” kommer bli det nya normala för Vattumannen under de kommande sju åren. De du kallar för familj kanske inte är den traditionella familjen utan ett familj där du och en föredetta har en excellent relation tillsammans med era nya, respektive och så vidare.  Omvärlden kan förvirras men, så länge ni alla är glada inom din familj, så funkar det ju för er!

Jupiters tur

Du har ett härligt vänskapsår framför dig! Vänner och kontakter finns där för dig. Jupiter förstorar det område som den besöker. Med Jupiter i det hus som brukar kallas som Vattumannens hus, det elfte, får du en dubbel dos av allt som du älskar.

Du kommer få många nya bekanta. Gemensamma intressen eller arbete för ett projekt som syftar till att hjälpa andra, kan vara en sak som för dig samman med mycket nya människor. Mingel, event och föreläsningar kommer bli vanligare på ditt schema. Internationella böcker eller experter inom forskning, innovation och internet/sociala medier kan ge dig och dina livsdrömmar rejäl fart och händelser.

Nätverkanden, medlemsklubbar och internets möjligheter kommer ge dig underbara möjligheter att skapa dig livet på dina villkor. Uppfinn din egen väg (som du alltid har gjort) och du kan bli en av de där lyckliga som arbetar på dina egna villkor, från din laptop, eller leder ett intressant utbildningsprojekt via webben. Gör verkligen det mesta av nätets och teknikens möjligheter i år!

Det elfte huset kallas ofta för livsdrömmarnas hus. Fokusera på dina innersta drömmar och agera målmedvetet för att nå dem. Minns att den största chansen för att uppfylla dina drömmar är att se ut ett till tre mål per år. Då splittras du inte mellan för mycket att välja på. I längden gynnar det ditt självförtroende att maximera antalet mål per år till tre. Om du vid årets slut nöjt konstaterar att du faktiskt lyckas ta dig i mål, kommer du ha fullkomligt tillit till att du kan sikta ännu lite högre inför kommande år. Och att du kommer lyckas även med att nå de nya målen!

0
52

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00