ANNONS

Årshoroskop STENBOCKEN 2019

/

Årshoroskop för Stenbocken år 2019

Pengar och Karriär

Det här året lovar mycket händelser och förändring när det gäller din ekonomi. När året startar kanske du känner dig otålig och tycker att det inte går tillräckligt fort men när mars börjar kommer du se att det börjar hända saker!

Uranus, din ekonomiska planet, flyttar in i ditt femte hus den 6 mars. För din del innebär det att du kommer se nya möjligheter att tjäna pengar på produkter och tjänster som du verkligen älskar att arbeta med. Barnrelaterade saker, såsom leksaker, men även andra kreativa idéer eller ett drömprojekt får en chans att ge dig pengar på kontot. Nu kanske du ser en möjlighet att starta upp ett företag hemifrån.

Sättet som du tjänar pengar på, kommer ge dig mer glädje och tillfredsställelse än tidigare. Du har aspekten av en person som tjänar pengar på en hobby eller byter ditt vanliga arbete (där du kanske inte kände dig helt rätt) till något där du känner dig ”på rätt plats”.

Med Uranus som den tekniska planeten, den som styr över innovation och internet, kan du skapa inkomster genom att arbeta med speldesign, onlinebusiness eller smart teknik som syftar till att ge användaren glädje och underhållning.

Venus är din karriärplanet. Notera vad som händer under vecka 4, särskilt den 22 januari. Då sker ett underbart lyckosamt möte rum mellan din karriärplanet och tursamme Jupiter. En stor idé eller kontakt med en person som kan hjälpa dig mot dina drömmar kan komma in i ditt liv.

Du kan behöva ”marinera” din idé eller arbeta i undanskymdhet under större delen av året. När Jupiter den 2 december 2019 träder in i ditt tecken är du redo att stiga fram i rampljuset och ta emot applåderna för ditt arbete. Innan dess, stressa inte, utan vet att långsamma och metodiska förberedelser i karriären är din bästa väg just nu. Under 2020 glänser du mest och vackrast av alla stjärntecken!

Kärlek

Stora förändringar kommer påverka ditt kärleksliv i samband med tre av årets fem förmörkelser:

21 januari

2 juli

16 juli

Se dessa datum som en chans för universum att vrida perspektiven ” åt rätt” håll. Om ett förhållande inte gjort dig lycklig kan händelser utanför din kontroll ge dig en spark i rumpan för att gå vidare. Om ditt förhållande är bra, kan det bli ännu bättre genom att du och din partner går igenom en prövning där er kärlek lyser starkt genom hela upplevelsen.

Du har, generellt, mycket personliga förändringar att förvänta dig under året för tre av årets fem förmörkelser äger rum i ditt eget tecken, 6/1, 16/7 samt den 26/12.

Förmörkelser kan upplevas som stressiga och dramatiska när de händer. Allt handlar om att sätta fart på tiden. Det som du kanske inte kände dig riktigt mogen för, börjar plötsligt hända. Det kanske inte sker som du hade tänkt dig, men det är för ditt bästa. Vilket du kommer se i efterhand.

Du har Saturnus, din styrare, i ditt eget tecken. Detta gör dig starkare och mer fokuserad på dig och dina ambitioner. Saturnus är ofta förknippad med kyla och isighet. Gör ditt bästa för att uttrycka din kärlek och bjuda på mer värme. Annars finns risken att du uppfattas som en isdrottning som bara tänker på arbete och karriär. En olycklig omständighet för ditt kärleksliv om du inte ser upp. Dina nära och kära behöver din närhet, din omtanke, dina kramar och din kärlek!

Singlar kommer få en chans att gå på date väldigt många gånger, från och med den 6 mars. Uranus i ditt femte, flirtiga hus, kommer göra dig mer lekfull i kärlekslivet. Du är troligen mer intresserad av jakten och uppvaktningen än en lånsiktig relation. (Du har ju så höga mål i din karriär så hur skulle du hinna med kärlek just nu?) Uranus kan ge dig fler one-night-stands än vanligt! Njut och ha roligt!

Jupiters tur

Ditt tolfte hus, som ofta förknippas med hemligheter, arbete i undanskymdhet, strategiplanering och läkande, har besök av Jupiter.

Det väntar dig ett år som du kan uppleva som långsamt på det yttre planet. Men på det inre händer det dig massor!

När december kommer, och Jupiter flyttar in i ditt eget tecken, är processen med att göra förvandla dig från puppa till fjäril klar. Du är inte redo att flyga förrän du tittat djupt inom dig och/eller läkt dig samt noga planerat för den stora förändring som väntar dig från och med årsskiftet 2019/2020.

Förmörkelserna i ditt eget tecken ( 6/1, 16/7 samt den 26/12) kommer trigga och ge dig fart mot ditt nya liv, men under större delen av 2019 handlar allt om att du ska ligga lågt och förbereda dig för det som väntar dig.

En skyddsängel kan träda in ditt liv i år. Någon som kan hjälpa dig och öppna dörrar eller hjälpa dig att förstå sidor av dig själv för att känna dig hel och stark. Detta är en absolut nödvändig process för att du ska kunna ta dig an det yttre och materiella som väntar dig från och med december som kommer.

Gå på seanser, meditera och yoga, lägg tarotkort, läs om den spirituella kopplingen mellan karriär, pengar och framgång och ge dig tid att smälta alla dina tankar. Dina nattliga drömmar kan ge dig massor av intressanta idéer, aha-upplevelser och vägledning under 2019. Lyssna!

Fokusera på att må bra, på alla plan, hitta ett mål att arbeta för som ger dig glädje och som får dig att känna att du har hittat din väg. När den 2 december 2019 kommer exploderar dina möjligheter, din karriär och din ekonomi!

6
67

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00