ANNONS

Årshoroskop 2019 JUNGFRUN

/

Årshoroskop 2019 för Jungfrun

Pengar och karriär

Du är väldigt mycket mer intresserad av kärlek, kreativitet, barn och fertilitet, än karriär och pengar i år. Vissa år är bara på det sättet. Man har fokus på andra områden.

Du har fint stöd från din familj och kan göra vinst eller ett mycket lyckat köp/försäljning av fastighet, mark eller arbeta med hotell- och/eller restaurangbranschen. Allt som syftar till att skapa en känsla av hem och omvårdnad för andra, gynnar dig i arbete och pengar. Om du och din familj funderat på att starta ett gemensamt företag är detta likaså gynnat under 2019.

Andra områden som faller sig naturligt för dig att använda i ditt yrke är skönhetsvärlden, inredning, hälsa och träning.

Venus, din karriärplanet, kommer möta tursamme Jupiter i början av året, den 22 januari. Markera vecka 4 som en toppenvecka att ha viktiga möten och få positiva besked gällande karriären och arbete.

Du kommer ha möjligheter att snabbt utveckla din ekonomi och karriär under året. Det är mycket framåtrörelse och händelser när det gäller pengar och karriär. Det enda ”problemet” är att du inte är så intresserad när det gäller pengar och arbete.

Kombinera din lycka i familjelivet med möjligheter att tjäna pengar på ovan nämnda områden (fastigheter, mark, familjebusiness, osv), och du får ut det mesta möjliga av året. Även rent ekonomiskt.

Kärlek

Ditt kärleksliv präglas av en känsla av att vara på jakt efter höga ideal. Du söker efter en partner att nå fram till på ett spirituellt plan. De sedvanliga mötesplatserna för att möta en ny person, såsom i en bar eller när du är ute och roar dig, är mindre rätt för dig. Det är istället när du gör något för att fördjupa ditt inre, såsom att besöka ett seminarium om medialitet, meditationsgrupper eller engagera dig i ett välgörenhetsprojekt, som du finner de rätta möjligheter.

Anledningen är att Neptunus, den spirituella planeten, besöker ditt kärlekshus. När du drömmer på natten eller när du på annat sätt kontaktar ditt högre jag, kan du få viktiga råd eller ”puffar” i rätt riktning i ditt kärleksliv. Ett medium eller en tarot-läggning kan också ge dig tankar som får det att ”klicka” i hur du ser på ditt kärleksliv och din relation. Allt handlar om att du ska lyssna mer inåt, än utåt.

Dina förhoppningar och önskningar i kärlekslivet ligger på en väldigt hög nivå. Kom ihåg att ibland bromsa dig och fråga dig om det är mänskligt möjligt att vara allt det som du letar efter? Är du det?

Singlar kan möta en mycket kreativ, andlig själ som arbetar med konst, välgörenhet, läkning, som präst eller skrivande. Stadgade mår bra av att komma varandra närmare genom att öppna sitt innersta för varandra och på något sätt ge er ut på en spirituell resa ihop.

Låter det flummigt? Din kritiska sida kanske slår bakut. Men se det inte som att du ska sitta i tunika med din älskling hela året. Utan att det finns djupare saker att tala om och bidra med till relationen och till andra i din närmare krets.

Inled det viktiga arbetet med att älska dig själv först. Helt och fullt. Precis som du är. Då kommer dina kärleksrelationer att magiskt och positivt förvandlas.

Jupiters tur

Jupiter besöker ditt fjärde hus och det är den härliga, expansiva energin som du kommer märka av mest under 2019. Dina familjerelationer gynnas enormt av detta. Om du har haft problem med en släkting så kan året bjuda på en försoning. Familjelivet, ditt hem och dina känslomässiga rötter får så mycket kärlek och möjligheter!

Nya personer, som du automatiskt klassar som ”familj”, kommer in i ditt liv. Blodsband är en sak, spirituell familj är en annan. En ny person kan ge dig ett stöd som om ni tillhörde samma familj. Kanske känner du dig säker på att ni en gång, i ett annat liv, har känt varandra och varit familj.

Med alla dina minnen från din barndom i denna del av horoskopet kommer du få en chans att se på relationer och omständigheter kring din uppväxt. Det kan bli en rätt djuplodande resa men den kommer göra dig gott. Att plocka fram dina känslor, och granska dem från alla möjliga håll, är alltid bättre än att försöka förpassa dem till dåtidens arkiv. Det som har varit påverkar oss alltid på något sätt. I år kan du nå ett psykoligiskt genombrott genom att plocka fram allt det som du bär på inom dig, särskilt i relation till din familj och din barndom.

När december 2019 kommer kan du ha välkomnat nya familjemedlemmar i ditt liv (genom barnafödslar eller nya partners till dina familjemedlemmar), flyttat eller fått ett finare hem genom renovering eller nya möbler och känt hur familj och hemmet verkligen haft turen med sig under året.

Om du har drömt om att bo utomlands under en period, eller skaffa dig ett andra boende i ett annat land, är detta året då det kan ske! Sikta stort och internationellt och Jupiter hjälper dig!

1
83

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00