ANNONS

Årshoroskop SKYTTEN 2019

/

Årshoroskop för Skytten år 2019

Pengar och karriär

Du är dig själv mer än på väldigt länge! De senaste åren, särskilt 2014-2017, var riktiga rysare av test i ansvar och plikt. Sedan 2018 är livet roligare.

Din ekonomi får en positiv puff av organiserade Saturnus i ditt inkomsthus. Du lever ett liv som framstår som ”dyrare” eller i en högre klass. Anledningen till framgången är att du är superfokuserad och aktivt tar ansvar för förvaltandet av dina förmågor och dina pengar. Det spelar ingen roll vilka utmaningar ett visst ekonomisk mål för med sig, du biter ihop och finner lösningar för att uppfylla dina största visioner.

I år har du extra stor chans till att öka dina inkomster eller värdet av dina tillgångar genom att fokusera på att undervisa, satsa på bokpublicering, köpa aktier i stora väletablerade företag, arbeta/producera tjänster riktade till resebranschen eller juridisk rådgivning. Se över dina kunskaper och din talang. Det finns pengar att tjäna på det du vet! En extrainkomst på en hobby kan visa sig bli en ny resa mot ett nytt arbete och/eller en bättre ekonomi.

Det väntar dig stora förändringar i din ekonomi under året. Tre förmörkelser i ditt inkomsthus kommer se till att få dig extremt fokuserad på vad som sker med ditt ägande och dina pengar:

6 januari

16 juli

26 december

Framgångar kan kräva att du lägger upp en ny budget, byter rådgivare eller bestämmer dig för att lansera produkter/tjänster till en bredare publik eller mot utlandet. Lånegivare eller personer som på något sätt har ett finger med i din ekonomi kan meddela nyheter vid ovanstående datum. Det du får höra kommer leda till att du tänker om.

Med Jupiter vid din sida hela året tror jag att dina beslut att förändra ditt ägande, dina investeringar och budget har att göra med ökade inkomster och vinster, snarare än brist på pengar.

Den 2 december 2019 flyttar Jupiter in i ditt inkomsthus och du kommer få uppleva det starkaste, mest lyckliga ekonomiska året på ett årtionde. Kanske i hela ditt liv!

Kärlek

Du har inte din största fokus på ditt kärleksliv i år. Ditt kärleksliv och sociala kalender är ändå enormt mycket lyckligare än under åren 2014-2017, då Saturnus kan ha förvandlat dig från en glad optimist till en kyligare, ansvarsfull person. Emot din vilja! Tack och lov är den prövningen över nu.

Jupiter har sedan november tagit plats i ditt första hus och lockar fram din varma, glada och kärleksfulla sida. Du kommer bli populär bland dina vänner och dra blickarna till dig i kärlek. När Jupiter befinner sig i ditt eget tecken är det en tid som astrologer ofta förknippar med att hitta den stora kärleken. Om du är singel. Stadgade får ett roligare, härligare liv sida vid sida med sin partner. Du kommer stråla och visa dig från din bästa sida och vem blir inte glad av en sådan person vid sin sida?

Kärleksplaneten, Venus, kommer besöka ditt tecken två gånger i år. Istället för bara en gång. Detta kommer ge dig skönhet, flöde och härliga upplevelser. Perioderna då kärlekslivet ser extra ljust ut är:

7 januari- 3 februari (där den 20-24 januari är exceptionellt tursamma dagar för socialt liv och kärlek!)

samt

1 november- 26 november

Om du söker efter kärleken kan utbildningsvärlden samt ditt arbete och/eller personer du möter i din karriär, erbjuda mötet med en ny intressant person.

Jupiters tur

Jupiter besöker ditt tecken för första gången på tolv år och med det får du en stor dos av att leva det ljuva livet. Du ser ut att ha fått både en rejäl löneförhöjning och en allmän uppgradering i status och livsstil. Livet blir lyxigare och mer rikt, även på det inre planet. Du får ta stora kliv mot nya horsionter och det gör dig rikare som människa.

Jupiter förstorar det område som han besöker. I ditt fall är det dina drömmar, dina visioner och planer för framtiden. Vad du än väljer får Jupiters tur och möjligheter. Agera och du kan dra nytta av allt det fina som Jupiter kan erbjuda dig.

För att få ut det mesta av detta enorma turår, välj ut några få mål och arbeta för att nå dem innan den 2 december 2019. Det kan handla om att leva på ett nyare sätt, arbeta inom din drömbransch, finna kärleken eller hitta en chans att resa mer. Välj inte fler än 2-3 mål. Risken finns annars att du blir för splittrad och försitter denna lyckosamma chans som bara kommer en gång vart tolfte år.

Notera att Jupiters gåvor och för mycket gourmetliv kan visa sig på vågen. Skyttens höfter och lår kan växa rejält om du inte ser upp! I år kan du mer än tidigare (särskilt efter den 6 mars) inse att din kropp är 100% unik och att det bästa sättet att ta hand om den är att uppfinna ditt eget recept för träning och kost. Oavsett vad rön eller trender säger. Följ den känsla som din kropp ger dig när/om du experimenterar med diet och träningsformer. Om det känns bra- fortsätt!  Annars, låt det vara.

7
74

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00