ANNONS

Årshoroskop VÅGEN 2019

/

Årshoroskop för Vågen 2019

Karriär och pengar

Du hade ett starkt ekonomiskt år, förra året. Du kan ha sålt/köpt fastighet, förändrat din inkomst till det bättre och gjort bättre ekonomisk nytta av dina kunskaper och talang.

I år kommer en känsla av ekonomisk plikt kring din familj och ditt att ge dig en känsla som du kanske först förknippar med ”brist på pengar”. Det stämmer inte, du har pengar, men du kan behöva omorganisera din budget och dina investeringar på ett nytt sätt för att skapa en känsla av överflöd.

Ditt hem och din familj är det som kostar dig mest pengar. Så har det varit de senaste åren. Det är också i familje- och hemsfären som goda chanser till ekonomisk vinst fortsatt finns. En fastighetsförsäljning, tjänster till hemmet och familjen, hotell- och BB-branschen, mat och inredning är alla områden där du har potential att tjäna bra med pengar.

Nu är en mycket bra tid för att planera långsiktigt i din ekonomi. Se på allt som en framtidsinvestering: Vad kan detta ge mig om 10 år? 20 år? När jag ska gå i pension? Det är ett mycket bra år för att pensionsspara. Du är klok och vet hur du kan få ut mest möjliga av dina pengar. Faktum är att du är det tecken som får ett slags stjärnornas specialträning i hur du kan skapa en långsiktig ekonomisk struktur som ger dig lugn och pengar på kontot.

Det väntar dig stora karriärförändringar i samband med en solförmörkelse i ditt tionde hus, karriärzonen, den 2 juli. Förändringar i den bransch du arbetar i, eller nyheter från en chef eller överordnad, påverkar ditt arbete. Solförmörkelser äger rum vid nymånar vilket innebär att det som väntar dig är en nystartschans. Det kan komma en aning hastigt men du gör gott i att följa det flöde som uppstår. Solförmörkelsen äger rum i Kräftans tecken. Kräftan styr över hemmet och familjen. Detta antyder att förändringar i din karriär kan ha att göra med tjänster eller produkter kopplade till det fjärde huset. Kanske får du en oväntad chans att arbeta på en mäklarbyrå, arbeta i en högre position med barn, städning eller hemtjänst, prova på jobbet som inredare, arbeta hemifrån eller öppna ditt eget Bed & Breakfast?

Kärlek

Vågen älskar sitt sociala liv och sin vänner. Vad vore livet utan nära relationer? Gudarna vet att du har fått din beskärda del av upp- och-nedgångar samt hastiga förändringar och uppbrott i kärlekslivet och/eller det sociala livet de senaste sju åren. Anledningen var att planeten Uranus, känd för att kasta fram nya kort ur rockärmen, transiterande genom ditt äktenskapshus. Händelser du inte hade någon anledning att förvänta dig, såsom en partners otorhetsaffär eller ”jag-gör-slut”-samtal kan ha skakat om din värld och lett till att båda dina kärleksstatus och dina sociala kretsar kan ha förändrats rejält.

I år är ditt kärleksliv mycket lugnare. När du har passerat den 6 mars lämnas ditt kärleksliv helt ifred av Uranus. Det som är intressant är att Uranus då istället flyttar in i ditt passionerade hus för att stanna flera år, till och med år 2026. Du kommer experimentera mer med nära relationer och i sexlivet! Singlar kommer attraheras av personer som hanterar sin ekonomi och sina tillgångar på ett expermentiellt sätt. Strategierna kan vara kopplade till att arbeta online eller att testa obruten ekonomisk mark på annat sätt. Stadgade kommer också märka av hur partnern agerar på ett ”nytt” sätt vad gäller pengar, lån och investeringar.

Den 14 september- 8 oktober är en vacker, harmonisk period då Venus besöker ditt eget tecken. Önskningar i kärlekslivet kommer uppfyllas lättare än vanligt för världen, d v s din partner eller en ny person, kommer dras till dig för din vackra utstrålning. Du kommer få kärleken på dina villkor. Singlar kan möta en ny person under denna tid.

Du har generellt stora förändringar att vänta i ditt hem- och familjeliv under 2019. Inte mindre än tre förmörkelser kommer skaka om din familjezon:

6 januari

16 juli

26 deccember

Du kommer behöva rikta din fokus på detta område, mer än vanligt, och rusta dig med flexibilitet och jävlar anamma för att överbrygga kaos eller oväntade förändringar. Du har allt som krävs för att klara det hela även om det under tiden det sker kan kännas snöpligt. Ett plötsligt behov av renovering eller en familjemedlems dramatiska privatliv som involerar dig är två varianter på det som kan bli aktuellt.

Jupiters tur

Om 2019 startar på ett sätt som känns prövande eller tufft, se ovanstående om förmörkelserna i ditt fjärde hus, vet då att du har alla krafter och förmågor för att klara av det som sker. Den 2 december kommer Jupiter flytta in i ditt fjärde hus och ge dig glädje och lycka och hjälp kring familj och boende. Håll det datumet i minnet!

När året startar befinner sig Jupiter i ditt tredje, kommunikativa hus. Detta ger dig en glittrande möjlighet när det gäller att resa, studera/undervisa eller få en närmare kontakt med dina syskon och grannar. Det sätt som du reser på, tåg, bil och flyg, tenderar också att bli bättre under ett år med Jupiter vid din sida. Samma sak gäller med din mobil, dator och TV. En ny bil, en större TV/hemmabiosystem eller den senaste versionen av smartphonen som du drömt om, kan bli din.

Det är ett stort turår för studenter, journalister, lärare och författare. Bloggar, poddar och sociala medier kan ge dig en flygande start och ge dig ett rykte som en ny stjärna att räkna med. Försäljning och PR faller inom det tredje huset också. En chans att studera marketing eller arbeta som försäljare kan bli ett vinnande kort för dig i år.

3
47

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00