ANNONS

Årshoroskop LEJONET 2019

/

Årshoroskop 2019- Kärlek och karriär för Lejonet

Karriär och pengar

Du kommer förnya och förändra dig själv i omgångar under 2019. Månförmörkelsen den 21 januari markerar en viktig tidpunkt då du summerar det senaste halvårets åstadkommanden och noterar var du behöver göra förändringar i ditt liv och ditt arbete. Det är som om du skiftar skinn och skapar en ny profil mot omvärlden. Det arbetet pågick konstant under 2018, på ett aningen mer inre plan. Nu tar du det ett ytterligare steg.

Merkurius styr din ekonomi. Alla former av att sälja, köpa, undervisa och ”snacka”/PR/marknadsföring gynnar dig. Om du får en chans att koppla ihop ditt intresse för kreativitet, barnrelaterade tjänster/produkter eller din talang för att uppträda eller skapa, såsom i underhållningsbranschen eller musikvärlden, kan du öppna upp ett flöde med mer ekonomiska möjligheter.

Med Jupiter i ditt kreativa område i horoskopet kan du nå ett viktigt genombrott avseende ett kreativt projekt, såsom en bok, en pjäs, målning eller sång/dans-talang, i år. Det du brinner för och älskar får en chans att ge dig en inkomst. Om det är något år som du verkligen ska satsa på din hobby och göra den till ett arbete, är det i år! Alla former av produkter och tjänster riktade mot barn eller resor/nöjen, lyxiga resorts är också helt rätt. Kör i vind- du har till och med den 2 december 2019 på dig att satsa. Jag råder dig att inte förlora en enda dag!

Den största förändringen i karriär år är att Uranus, planeten av innovation, hastiga vändningar och teknik/internet, flyttar in i ditt karriärhus den 6 mars. Du fick en försmak av vad som väntar dig under kommande sju år, mellan maj- november 2018. Din karriär och dina ambitioner kommer att ändra riktning. Du kommer troligen uppfinna en ny karriär genom teknikens möjligheter. Hur du använder din talang och din berömda kreativitet kommer att påverkas. Du kommer få en helt ny inställning till ditt arbete och planering för din livsstruktur när Uranus skakar om denna del i ditt horoskop. Gör dig redo för förändring! Du kommer drivas av ett stort behov av frihet i ditt jobb och många Lejon kan ta steget till att börja frilansa vid sidan av sitt vanliga arbete eller starta eget helt och hållet. Uranus styr över all form av teknik och internets möjligheter. Använd dig av sociala medier, appar, webkurser, webinarier, digitala dokument, såsom e-böcker, och bloggar och poddar. Lejonen har en profil som kan kallas för onlinevänlig under kommande år. Alla former av nätverkande och kunskaper från att tillhöra medlemsklubbar och organisationer, tar dig vidare i karriären.

Mars kommer vara en spännande och härlig månad för din karriär! (och ditt kärleksliv!)

Kärlek

Du har blivit mer försiktig i kärlek. Du är noga med att ta små steg för att utvärdera om personen du är intresserad av, verkligen besitter allt det du önskar. Från hastiga förälskelser till långsamt och klokt är nu din melodi. Och det gynnar ditt kärleksliv.

Du prioriterar karriär men också kärlek under 2019. En framgångsrik person med status som ”kändis” eller expert inom sitt område kan bli ditt nya sällskap. Kanske faller du för din chef. Om du befinner dig i en stadgad relation kommer målen och strukturen för livet spela en större roll. Du vill känna dig trygg och sitta säkert i ditt bo. Det är viktigt för dig att ni delar samma ambitioner inför framtiden.

Oavsett om du är singel eller stadgad så kommer mycket av det som sker dig i din karriär gå hand i hand med ditt kärleksliv. Du kanske dejtar en chef, tar med din kärlek på jobbevent eller börjar kombinera socialt liv och jobb på ett nytt sätt.

Du kommer ha väldigt många möjligheter till flirt, passion, känsla av nyförälskelse och nöjen i livet.

Jupiters tur

Jupiter befinner sig i ditt kärlekshus. Detta gör år 2019 till ett sällan skådat kärleksår. Du har inte haft så fina aspekter i kärlek på 12 år! En drömpartner kan komma in i ditt liv, särskilt vid tiden kring den 6 mars. Du som är stadgad kan resa, njuta och ha roligt med din partner på ett sätt som gör att du blir förälskad på nytt.

Om du önskat dig en graviditet är det mycket möjligt att du lyckas i år. Det femte huset, där Jupiter befinner dig, är känt som fertilitetshuset.

Passa på och njut maximalt av allt härligt som livet ger dig i år!

11
83

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00