ANNONS

Årshoroskop VÄDUREN 2019

/

Årshoroskop- största trenderna i kärlek och karriär 2019

Årshoroskopet för Väduren innehåller ett år då ekonomi, utlandsresor och studier kommer ta stort utrymme i ditt liv.

Karriär och pengar

Från och med den 6 mars kommer du vara mer benägen att testa dig fram i ekonomin. Du är redo att ta risker, experimentera och prova nya vägar kring hur du tjänar pengar. Under de kommande 7 åren kommer du att förändra ditt ägande och saldot på ditt bankkonto radikalt. Vägen mot förändring går via att tänka om och tänka nytt. Det kan upplevas som att du får lära dig att hänga med i svängarna när ekonomi och egendom skakas av omständigheter utanför din kontroll. Du kommer vara redo att ta till dig nya sätt att tjäna pengar. Det som fungerat hittills, kanske inte längre är din inkomstmelodi längre.

Med Uranus, planeten som påverkar din ekonomi starkt under kommande år, i ditt inkomsthus kommer du kunna tjäna både pengar och tid på att arbeta mer online eller via smart teknik. Dags att sluta sälja din tid för pengar och istället skapa passiva inkomster via digitala produkter eller medlemssiter?

Ett intresse eller en talang som du hittills haft vid sidan av ditt vanliga arbete kan bli din huvudsakliga inkomstkälla under de kommande åren.

Du kommer få många möjligheter att tjäna pengar i år. Din ekonomiska planet, Venus, kommer röra sig fort vilket indikerar många olika möjliga inkomstkällor.

Du kan få kämpa mot tuffa chefer eller krävande överordnade men med din styrka, ditt mod och din envishet, kommer du klara av utmaningarna. Ge extra allt när du levererar så kan du aldrig misslyckas.

Den 2 december 2019 flyttar Jupiter in i ditt karriärhus och du kommer kunna skörda frukterna av ditt arbetsliv, i 13 månader! Året 2020 kommer vara det bästa år du har sett i arbete och ambitioner det senaste årtiondet!

Ditt karriärhus är centrum för tre olika förmörkelser under året. Förmörkelser är kända för att höja tempot i livet och se till att förändringar man gått och funderar på, men tvekat över att genomföra, faktiskt blir av. Du kommer arbeta hårt och målinriktat för att lyckas nå dina långsiktiga mål.

Markera särskilt förmörkelsedatumen för då utvecklingen i karriären är särskilt händelserik:

6 januari 2019

16 juli 2019

26 december 2019

Kärlek

Venus är även din kärleksplanet och med den vackra planeten på gott humör och i framåtfart under hela året ger det dig ett år då du kommer känna dig mer populär, säker på dig själv i sociala sammanhang och ett kärleksliv som inte stagnerar och ifrågasätts. Om du är singel kan detta innebära att du ena månaden dras till en viss typ av personer, för att nästa månad föredra en helt annat personer. Det kan bli roligt och massor av dejter men kanske inte träffen med den stora kärleken.

År 2019 är inte ett starkt kärleksår. Du är så mycket mer fokuserad på pengar och jobb. Naturligtvis beror det på ditt personliga horoskop vad som är att vänta också. Men generellt sett är du mycket mer intresserad av att jaga dina långsiktiga mål. När det går bra för dig i karriären, kommer du må bättre och därmed attrahera mer kärlek. Så på det sättet hör ditt kärleksliv ihop med dina ambitioner i år.

Den bästa kärleksperioden på året infaller då Venus besöker ditt eget tecken:

20 april- 15 maj

Du kommer må toppen när Venus ger dig karisma, skönhet och en utstrålning som är mycket tilldragande. Under den här perioden kan singlar attrahera många intressanta personer och stadgade njuta av den odelade uppmärksamheten från en partner som tycks villig att göra allt för att du ska vara lycklig och nöjd.

Jupiter i ditt nionde hus

Med Jupiter i ditt nionde, internationella hus, kommer du resa mer än vanligt i år. Många gånger kommer du göra det för att du drivs av ett behov att lära dig mer om livet. Studier eller arbetsmöjligheter utomlands kan få dig att boka flygbiljetter fler än någonsin i år. Om du inte kan resa, kan bokhandlar och universitet bli platser och miljöer som istället ger dig de nya kunskaper och perspektiv som du söker.

Om du har en affärsidé kan en internationell guru inspirera dig mycket. Kanske gör du din egen tolkning av guruns arbetssystem och skapar ett liknande, i ditt land. Politiska eller juridiska uppdrag kan engagera dig när du vill hjälpa till att lyfta uppmärksamhet kring vissa frågor och/eller engarera dig en kamp för rättvisa. Du kan också få chansen att träda fram som en lärare när du undervisar om det du lärt dig i livet. Skapa en webkurs eller skriv en bok under 2019!

Gott Nytt 2019 till dig kära Väduren!

6
74

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00