ANNONS

Horoskop 26 november- 2 december, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 48, 2018. Inlägget innehåller reklamlänkar till mina astroprodukter.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***OBS!!! Endast 5 dagar kvar innan försäljningen stänger: Pepp-paketet för DECEMBER 2018.*

She Boss Foundation Steg 1 – Släpp dina ekonomiska blockeringar samt Steg 2- Klarhet och mål

Den 30 november är sista dagen för att köpa samtliga av dessa produkter. Del 3 i She Boss Foundation ingår i pepp-paketet för december. She Boss, del 1-3 kommer sedan att inkorporeras i ett större program och inte längre finnas till försäljning i enstaka delar.

Horoskop för 26 november- 2 december 2018

Väduren 21/3- 20/4

Stora drömmar om att förändra ditt liv, eller till och med världen, inspirerar dig att ta nya, stora kliv i livet. En bokidé kan ta fart på måndagen! Eller en karriär som politiker. Tänk efter vad du och din kärlekspartner talade om i september och oktober, men som inte kändes som det blev utklarat. Från och med lördagen får du en andra chans. På lördagen blir behovet av balans mellan ditt behov av frihet och självständighet och önskan om en harmonisk relation uppenbart. Du kan bli medveten om att det ena inte utesluter det andra och att med en ansträngning kan du få både kärlek och ”eget liv”.

Oxen 21/4-21/5

Kärlek, pengar och passion får kraft och energi av årets lyckligaste dag, på måndag. Behöver du ett lån?Besök banken i början av veckan. Du har turen med dig! Djupa. ärliga samtal kan leda dig och din kärlek till ett nytt kliv i relationen såsom att flytta ihop eller planera för att bilda familj. Singel? Du kan möta en person som är ”hotter than hell”,( kring måndagen.) På ett positivt sätt :-) Merkurius kommer ge dig alla chanser att lufta dina tankar med din kärlek och vänner från och med lördagen. Har du något på hjärtat?

Tvillingarna 22/5-21/6

Slå dig samman med en affärspartner eller en kärlek. Tillsammans är man starkare! På måndagen kan ett samtal om ett kontrakt (vänta tills efter den 6/12 för formell underskrift) eller förlovning/bröllop komma in i ditt liv. Inbjudan till en härlig festlighet kan också förgylla början av veckan. Din styrare Merkurius backar in i ditt hälso- och arbetshus på lördag. Ta tag i alla surdegar som blivit liggande på kontoret och håll ett hälsolöfte som du satte tidigare under hösten.

Kräftan 22/6-23/7

Du kan bli korad till smartast på kontoret på måndag! Du ser detaljer och tänker ut lösningar som inte någon annan ser. Din hälsa får också en rejäl dos av läkning och ljus. Dags att ta dig an den där tränings-eller sockerfria dieten på riktigt? Ditt kärleksliv kan ge dig lite att arbeta med från och med lördagen och under kommande veckor. Tillitsfrågor eller något från det förgångna, såsom en affär, kan behöva luftas igen. Finns det nya aspekter du kan ta in, för att inte älta om samma sak, på samma sätt, igen? En föredetta partner kan knacka på din dörr igen. Öppnar du?

Lejonet 24/7-23/8

Din passion, antingen det är för en person som du är kär i/någon du precis börjat träffa eller ett intresse/arbete som du brinner starkt för, ger dig dubbel glädje under dagarna kring den 26 november. Det går inte att ta miste på vad du känner! Smitta andra med din passion, din kreativitet och din kärlek och du kommer få dubbelt tillbaka. Kanske till och med ett helt nytt liv! Din ekonomiska planet befinner sig retrograd. Avvakta med julklappsshoppingen och lägg istället pengar och tid på att träffa vänner från det förflutna över en bit mat eller kaffe. Samtal om att bilda familj eller flytta ihop, som kan ha varit aktuellt i september/oktober, kan komma på tal igen från och med lördagen och under kommande veckor.

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter och möjligheter som berör ditt familjeliv och ditt boende kan få dig att le stort på måndagen och dagarna kring måndagen. Satsa på en graviditet, gå och titta på ett hus du drömmer om eller beställ hem mat för att bjuda in hela familjen till en stor härlig middag. Visa dina känslor för din partner på lördagen. Du blir bara vackrare när du visar alla dina färger. Merkurius retrograd i ditt kommunikativa hus från och med lördagen, och under kommande veckor, ger dig en chans att lufta gamla frågor kring hem och familj och att finna en ny lösning framåt.

Vågen 24/9-23/10

Grabba tag i en megafon på måndagen! Du är smart, analytisk och snabb när du reser, mailar, ringer och tar beslut. Använd dagen till att  lansera en tjänst eller sälja in en ny produkt inför våren. En kärlekssituation kan kännas, oväntat, påfrestande på lördagen. Är det dags att stänga dörren innan den här, möjligen hemliga affären, utvecklas till en trist historia? Var noga med att inte medvetet försöka göra din partner svartsjuk. Det kommer tillbaka till dig själv, snabbare än kvickt. Från och med lördagen gör du klokt i att se över din budget och hålla dig lite på din kant. Världen kan vara lite mer känslig med Merkurius retrograd i intensiva Skorpionens tecken under de kommande veckorna. Håll dig undan heta debatter och bygg din ekonomi istället.

Skorpionen 24/10-22/11

En av årets lyckligaste dagar för din ekonomi och din talang väntar dig på måndagen. Du har inte haft sådan här tur på många år. Ett smart karriärdrag eller byte av företag kan ge dig mer på kontot och skäl att fira dina åstadkommanden! Om du är egenföretagare kanske du nosar upp en oslipad diamant som kommer revolutionera din omsättning. Åh, tänk om man kunde planera kärlekslivet som man gör med arbetsprojekt! Men, ack nej, detta blir uppenbart på lördagen. Förvänta dig det oväntade i kärlek och pengar på lördagen. Venus flyttar in i ditt eget tecken från och lördagen och kröner dig till zodiakens vackraste och mest attraktiva under kommande veckor. Vad ska väl inte hända i ditt kärleksliv nu?

Skytten 23/11-22/12

Du är lyckligast av alla stjärntecken på måndagen! Något personligen viktigt för dig kan gå i uppfyllelse under den kommande veckan! Tisdagen kan ge dig nyheter om ditt arbete, eller på annat sätt beröra framtidsutsikterna för dig. På ett härligt, underbart sätt. Mycket möjligt är det ett tidigare arbete eller plan som blir aktuell igen. Agera formellt efter den 6 december, då din karriärplanet, rör sig framåt. Låt inte en väns råd i kärlek eller en platonisk kärleksaffär missleda dig på lördagen. Tänk efter innan du dras med i något som inte är ”du”. En hemlig kärleksaffär är mycket möjligt för Skyttar under veckorna som väntar… Kanske ägnar du mer tid åt dagdrömmande eller med att skicka heta sms, än att faktiskt få något gjort.

Stenbocken 23/12-20/1

Ha dina mål klara för dig och använd måndagen till att sätta intentionen att uppfylla dina önskningar. En inre process, såsom ett fysisk läkende eller psykisk transformation, ger dig goda nyheter och/eller insikter. De steg du tar i början av veckan öppnar dörrarna till ett nytt liv för dig. All framgång och förändring startar med ett inre beslut. Kanske har ditt beslut att göra med vikten av att släppa det förgångna. Du kan inleda en relation med en vän under de kommande veckorna. Om du är singel kan onlinevärlden visa sig bli en fullträff för att hitta en ny person. Stadgade njuter mer av att få lite mer frihet i relationen och umgås hellre i grupp med vänner, än bara på tu man hand. Placera dig och din partner under misteln på julminglen och skåla med vänner!

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt arbete kan uppmärksammas av ett nätverk eller en grupp av Influencers på måndagen. Tacka ja till en inbjudan om att lära dig mer av andra eller öppna dig för möjligheten att jobba online. Från och med lördagen kan du ta en titt på det du har åstadkommit i jobbet under hösten. Är du där du vill vara? Jobbar du med det du vill? Dina ambitioner kommer må bra av att du dubbelkollar med dig vad du egentligen önskar av framtiden. Om du inte arbetar får du samma chans att se över din livsstruktur. Kan du tänka på något nytt sätt, för att känna dig mer nöjd? På lördag: Har du något på hjärtat som du vill säga till en kärlek? En stor dos av dina ärliga tankar om er relation? Tips: Låt bli. Detta kan bli knasigare och mer smärtsamt än du hade tänkt. Ord kan uppfattas fel, även om du inte menade att göra illa.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen är drömdagen för din karriär! Med Solen och Jupiter i din zon för ambitioner, framgång och status kan du få kontakt med ett stort företag som du drömt att arbeta för. En företagsledare eller expert i din bransch kan hjälpa dig genom kontakter eller rekommenderationer. Om du har sökt ett nytt arbete kan du få nyheten att du har fått tjänsten. Den skulle sannolikt innebära en bättre lön och titel än vad du har haft tidigare. Wow! Du kan känna ett sting av svartsjuka på lördag, eller kanske bli plötsligt medveten om att du måste ta dig ur en relation som invaderar din personliga frihet mer och mer. Du kommer vara ovanligt frispråkig och ärlig från och med lördagen och under kommande veckor. Ta det varligt så att du inte trampar på några tår.

7
53

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00