ANNONS

Kärlekshoroskop 31 oktober- 2 december

/

Venus retro i Vågen

Jag baserar mina kärlekshoroskop på var Venus befinner sig. Sedan den 5 oktober backar Venus, och kommer göra det till och med den 16 november,

Kärlekslivet kan upplevas som lite mer utmanande, förvirrande eller långsammare än vanligt under den här perioden.

Sedan den 31 oktober befinner sig Venus i Vågens tecken igen. Det var samma stjärntecken som Venus befann sig i under augusti/september 2018.

Det som nu sker i kärlekslivet, nu och till och med den 2 december, kan upplevas som en andra chans avseende det som hände i augusti.

HÄR kan ni läsa kärlekshoroskopet.

En person, relation eller situation från augusti kan komma tillbaka in i livet nu. Något som hände kan få en chans att utvärderas och kanske ett nytt försök. Relationer från tidigare är generellt gynnade med Venus i retrograd läge.

Den 2 december (- 7 januari 2019) träder Venus in i Skorpionen igen. Det kärlekshoroskopet finner ni HÄR.

Den 7 januari 2019 flyttar Venus in i Skyttens tecken och då väntar nästa kärlekshoroskop. Under tiden fram tills dess är det alltså ovanstående horoskop som gäller.

Ni är flera som frågat och även om jag skrivit och länkat i veckohoroskopet så verkar det som jag inte varit tillräckligt bra på att uppmärksamma er på läget. Men nu är ni helt uppdaterade!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

15
44

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00