ANNONS

Fullmånetarot 24 oktober 2018

/

Tarotläggning- välj det kort som du känner dig dragen till.

Fullmånehoroskop finner ni HÄR.

Välj ett kort och scrolla ned för att se korten rättvända och med tolkningen under. Kommentera gärna hur nu upplever läggningen!

Fullmånetarot 24 okt
Fullmånetarot 24 okt rättvänd

Kort 1, från vänster, Dåren:Om du har valt det här kortet väntar det dig en ny resa.

Likt den unge mannen på kortet så är du inriktad på att börja något nytt, där du inte riktigt vet utgången. Det väntar utmaningar men just nu bryr du dig inte så mycket om det. Du har packat det du anser att du behöver, symboliserat av den lilla kappsäcken, och vid din sida har du någon som du känner puschar och stöttar dig. Detta är ett kort av både naivitet och mod. Du tar ett stort hopp och hoppas på det bästa.

Kort 2, från vänster, Ess i Mynt:

Det kan upplevas som att den hand som håller i ett stort mynt, har dykt upp plötsligt. Från ovan och rakt in i ditt liv! Detta kort, om du har valt det, representerar en ny chans avseende pengar, inkomster och affärer. Du kan få en större summa pengar eller ”knäcka koden” för hur du ska lyckas uppfylla dina drömmar. Konsten att manifestera , men även fysisk hälsa, ryms in här. Om du väljer att följa den vägen som visas dig idag, genom en inbjudan, ett nytt jobberbjudande eller ett ekonomiskt förslag, kan du skapa något materiellt som lovar dig trygghet och god ekonomi.

Kort 3, från vänster, Solen:Åh, denna glädje som finns i detta kort! Ser du den strålande Solen? Hur den lyser och fyller allt omkring den med kraft, optimism och barnets glädje! Idag kan något väldigt glädjande ske i ditt liv, eller i din spirituella utveckling. Barnet rider utan kläder och symboliserar att det du gör eller känner inte kräver något för att gömma dig. Du står upp för dig, som du är, utan tvekan. Endast glädje. En graviditet, ett kreativt/musikaliskt projekt eller en spirituell känsla av att ha nått ”ditt Nirvana” kan vara det som präglar din dag. Om livet har känts svårt, tungt eller präglats av negativa energier och lågt beteende den senaste tiden så säger dig det här kortet att ditt liv kommer ta en fantastiskt vändning till det bättre nu. Ut med allt det trista, gråa, och in med rena, goda energier. Godhet!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00