ANNONS

Horoskop 20-26 augusti, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 34. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Dags att göra en storsatsning för att komma i form? Med Solen i ditt sjätte, hälsosamma hus från och med torsdagen, kommer tidseffektivitet och hälsa blir prio ett för dig. På fredagen kanske du tar tjuren vid hornen och visar upp dig som den ledare du är. Våga tänka i nya banor för att lösa problem. Brainstorma gärna med likasinnade på jobbet. I samband med fullmånen på söndagen väntar ett viktigt avslut. Kanske stänger du dörren till en person från det förgångna eller lägger upp en plan för att ta bättre hand om dina känslor och din kropp. Allt handlar i slutändan om att läka dig själv. Förlåtelse kan vara en viktig del i den processen.

Oxen 21/4-21/5

Du känner dig kanske mer modig och redo att ta en risk i kärlek eller gällande en kreativ dröm du har. Allt startar från och med torsdagen och blir ett kul avbrott efter mycket fokus på familj och boende under de senaste veckorna. På torsdag och fredag kan ett samtal med en chef ge dig en chans att presentera ett förslag du funderat på ett tag. Likaså kan du få en chans att initiera en viktig kontakt för dig som är egenföretagare. Ett gruppprojekt eller ett event kopplat till dina privata intressen påverkas av söndagens fullmåne. Kanske är du redo att göra ett avslut avseende det senaste halvårets ansträngningar på jobbet, eller i ett nätverk du tillhör, och ta dig an en ny utmaning.

Tvillingarna 22/5-21/6

När Solen träder in i ditt fjärde hus på torsdagen kommer ditt familjeliv och ditt hem att få kraft. Förvänta dig mer händelser gällande det livsområdet under de följande fyra veckorna.  Våga tala direkt, oscensurerat, från hjärtat på torsdag – lördag. Kärlekslivet blir väldigt mycket lättare då. Söndagens fullmåne i ditt karriärhus ger dig en extra dos av kraft och motivation. Vad har du för nya mål att nå nu? En stor chans kan bli din på jobbet såsom att du blir erbjuden en bättre tjänst med högre lön eller får uppmärksamhet för väl utfört arbete.

Kräftan 22/6-23/7

Från och med torsdagen kommer det bli full fart i din mailkorg och samtalen kommer avlösa varandra. Mycket ny information att ta in och snabba puckar väntar dig under de följande fyra veckorna. Du har kraften att få med dig människor på ditt team i slutet av veckan. Du talar bra och när du ger uttryck för det du står för i livet, vad du värderar, kan du vinna förtroende hos många. Söndagens fullmåne kan ge dig oväntade nyheter om att få resa utomlands eller undervisa andra om sådant du kan. Det är också möjligt att du själv är den som sätter dig i skolbänken. Det känns äventyrligt och stort!

Lejonet 24/7-23/8

Efter en månad med massor av fokus på dig och dina önskningar i livet är det dags att ta hand om dina pengar och din talang. Från och med torsdagen blir inkomster och ägande ett aktuellt ämne för dig och kommer så förbli under den följande månaden. Torsdag-lördag kan du få en oväntad löneförhöjning eller chans på jobbet. Du får den så klart för att du ansträngt dig hår och för att de beslutande personerna på ett jobb eller företag har noterat dina ansträngningar. Passa också på att spana in nya sätt att bli mer tidseffektiv. Tid är pengar och du kan kanske bespara dig tid utan att minska inkomsterna. I samband med fullmånen på söndagen väntar dig en chans att skriva under ett avtal avseende gemensam ekonomi med en partner eller investerare. Ett eller flera möten med din personliga bankman kan bli aktuellt om du vill förhandla om ränta eller villkor för lån eller placeringar. Spirituellt så når du avslutet på en inre resa som pågått det senaste halvåret. Det kommer kännas som en lättnad att se tillbaka på att det senaste halvårets prövningar är över.

Jungfrun 24/8-23/9

På torsdag träder Solen in i ditt eget tecken och sätter allt ljus på dig och dina önskningar. Vad vill du? Vad hoppas du lyckas med? Vilka var dina önskningar förra året vid den här tiden och vad uppnådde du? På torsdag-lördag kan du känna att du tar ett stort, nytt steg i livet. Mer lugna och trygga vibbar i ditt kärleksliv kommer glädja dig, singel som stadgad. Fullmånen på söndagen markerar att en viktig process i ditt kärleksliv når en avgörande tidpunkt. Dags att gå vidare och tänka på framtiden eller släppa? Om du sökt efter kärleken kan en viktig insikt göra att du börjar leta efter en partner på ett nytt sätt eller med andra typer av kvaliteter. Fullmånen innebär ett stort steg för dig avseende hur du relaterar till andra i kärlek och/eller socialt liv.

Vågen 24/9-23/10

Det är dags för dig att träda in i din årliga period av att släppa, förlåta, glömma och läka. Solen träder in i ditt tolfte hus på torsdag och kanske kommer du vända dig inåt eller söka en aning mer ensamhet för att slutföra viktiga pågående saker i ditt liv. Viktiga insikter kan bli dina på torsdag-lördag. Samtidigt kan du få en oväntad inkomst eller bonus. Söndagens fullmåne kan ge dig nyheter om en anställd eller person som rapporterar till dig. Ett viktigt arbetsprojekt, som pågått det senaste halvåret, når en tidpunkt där det är vinna eller försvinna som gäller. Om du ägnat de senaste sex månaderna åt att försöka bli mer strukturerad, hälsosam och tidseffektiv kan du se ett resultat av dina ansträngningar i samband med fullmånen.

Skorpionen 24/10-22/11

När Solen träder in i ditt elfte hus på torsdag markerar det starten på en månad då du ger dig ut och minglar och knyter nya kontakter. Samarbeten och möjligheter att använda dig av nya strategier för att lyckas i jobbet eller för att nå dina livsmål kan poppa upp. Om du har någon som du vill nå ut till eller samarbeta med ska du använda dig av torsdagen-lördagens fina aspekter. Du kan hitta en ny partner som tänker på samma sätt som du. Er idé kanske är både innovativ och ovanlig men fortsätt följa er övertygelse. Coola livsförändringar kan bli resultatet. Du kan få fin bekräftelse för ett kreativt eller artistiskt arbetet i samband med fullmånen på söndagen. Ditt namn kan hamna i en tidning eller så kan du få en chans att träda fram i radio eller TV.

Skytten 23/11-22/12

Självhjälpsböcker och att följa stora entreprenörer och gurus ord är kul inspiration och något som du kan ha ägnat lite mer tid än vanligt åt den senaste månaden. Från och med torsdagen är det dags för dig att sätta din karriär i fokus och hitta system för att lyckas. Vad har du för mål och för struktur för att lyckas nå den nivå du önskar dig? På torsdag-lördag kan du hitta ett vinnande koncept eller kanske en mjukvara som bespar dig tid och hjälper dig i jobbet på samma gång. Om du under dessa dagar får chansen att imponera på någon, eller göra ett inlägg som når många, fokusera då på att vara sann mot dina värderingar snarare än att lova mer än du kan hålla. Då vinner du respekt. Om du det senaste halvåret har sökt efter en förändring i hur du bor eller avseende ditt familjeliv kan söndagens fullmåne ge dig nyheter, snabbare än du trott!

Stenbocken 23/12-20/1

Torsdagen markerar starten för en fyra veckor lång period då du kan få mer att göra med skolor, institut, juridiska ärenden och internationella möjligheter. En resa eller en chans att lära dig mer inom ditt område kan dyka upp. På torsdag-lördag har du en imponerande förmåga att ”tänka utanför boxen”. Om du känt av negativa vibbar i din närhet kan du lugna ned situationen genom att få alla att fokusera på det stora, snarare än det lilla. Det är som du träder fram och säger: Varför fighta om småsaker när hela världen ligger för våra fötter? Vi har viktiare saker att göra! Ett kontrakt eller ett viktigt samtal väntar dig i samband med fullmånen på söndagen. Det hela markerar slutet på det du jobbet för det senaste halvåret. Förmågan att kommunicera, tala eller skriva, eller undervisning ligger i bakgrunden för det som sker. En kurs eller ett viktigt dokument du arbetat på är två exempel på vad som kan hamna i centrum för fullmånens nyheter. Syskon och grannar styrs också av samma del av ditt horoskop vilket, alternativt, kan ge dig viktiga nyheter från dem.

Vattumannen 21/1-18/2

Livet förändras och vi med det. Från och med torsdagen kommer Solen lysa upp ditt transformativa hus och sätta inre utveckling och bankärenden högt på din agenda. Ibland krävs det att man släpper för att kunna gå vidare. Sådant kommer du fundera på mer än vanligt under de kommande veckorna. På torsdag-lördag kan du få en chans i jobbet eller avseende sättet som du planerar ditt liv. Våga följa din inre känsla gällande jobb och viktiga livsbeslut under dessa dagar. Fullmånen på söndagen äger rum i ditt inkomsthus. Pengar du väntat på, och arbetat för det senaste halvåret, kan komma in på kontot eller ett viktigt jobbprojekt äntligen ge utdelning. Om du de senaste månaderna funderat på hur du ska agera i en ägandesituation, av exempelvis fastighet, så kan du känna att du nått en punkt där du är redo att agera. Du kan få ett härligt jobberbjudande som till viss del känns läskigt, för att du kanske saknar erfarenhet, men om det känns bra i magen- ta det!

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft tuffa veckor gällande ditt jobb och din hälsa på sistone. Förvirring och missförstånd kan ha gett dig både oro och press men trots det har du bara haft valet att kämpa på. Den goda nyheten är att missförstånden nu reder ut sig och du får klarhet i hur du ska tänka och agera avseende hälsa och jobb i och med att Merkurius rör sig framåt igen. På torsdag flyttar Solen in i ditt sociala hus och fokus kommer skifta till kärlek och umgänge med nära och kära. I samband med torsdagen-söndagen väntar dig en chans att ställa dig främst i ledet och avge önskemål om vad DU önskar dig. Samarbeten, kontakter och grupper du tillhör ger dig mikrofonen och kraften att nå ut till många. Något som du arbetat på med största intresse och dedikation sedan tiden för din födelsedag når nu en avgörande punkt. Minns du vad du gav dig själv för löften eller öppnade för dörrar då? Allt handlar om DIG vid den här fullmånen. Dags att ge dig själv allt det du behöver och låta andra vänta ett tag.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Fokus: Onlinejobb

Timothy Ferriss inpirerande bok för att bli mer tidseffektiv

4 timmars arbetsvecka : konsten att leva mer & jobba mindre

Laptop Millionaire, boken som startade min resa från konventionellt jobb som jurist till onlineentreprenör. Innehåller handfasta tip och exempel på hur man kan tjäna pengar online.

The Laptop Millionaire: How Anyone Can Escape the 9 to 5 and Make Money Online

0
54

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00