ANNONS

Medium, spionserie och en överraskningarnas fullmåne i oktober

/

Mediumtips och kommande fullmåne i oktober

Tack för alla tips på medium och spirituella vägledare. För er som är intresserade, kolla in kommenterarerna i inlägget från igår, National Psychic Week.

Jag har inte besökt något medium på ett tag. Jag brukade ringa Mark Bajerski i Spanien men sedan slutade han med readings. Synd nog.

Hur som helst så brukar goda medium ”komma till en”. Jag minns att någon en gång sa att om man råkar höra en konversation om att någon besökt ett medium så var det en inbjudan från andevärlden. Att de hade ett meddelande. Det låter poetiskt vackert, eller hur?

Jag har följt en spådam på Facebook ett tag men jag har inte kontaktat henne. Om jag gör det så ska jag skriva om det!

Igår kväll satt jag och skrev horoskop till ameliatidningen. På redaktionen är vi redan framme i oktober och jag skrev om fullmånen den 24 oktober. Den är speciell få den äger rum i konjunktion med Uranus och opposition Venus. Relationer kommer hamna i centrum för det som sker. Och pengar. Hastiga nyheter om kärlek och ekonomi. Som alltid med Uranus vet man inte riktigt vad som kan hända, bara att det är oväntade händelser som väntar.

Med rätt mycket grus i ögonen så gick jag och la mig sent. Jag har suttit som klistrad framför en serie på svt play, Falsk identitet, de senaste kvällarna. Jag kan verkligen rekommendera den! Men igår blev det bara jobb.

Nu är det dags att börja förbereda den kommande veckans horoskop.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramar

Helena

1
43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00