ANNONS

Två fina Venus-dagar

/

Venus i fin aspekt till Mars och Neptunus

Mitt i all röra och seghet av Merkurius retro (som en känsla av klister, eller hur?) så kan vi idag och imorgon glädja oss åt att Venus (tur, flöde, harmoni, kärlek och pengar) kommer skapa fina aspekter till både Mars och Neptunus.

Jag har blivit bjuden på ett kul firande imorgon torsdag och det ser verkligen lovande ut. Firandet är releasen av kocken Jessica Frejs klänningskollektion på torsdag. Jessica bloggar ju även här på amelia.se. Med Venus och Neptunus på sitt bästa humör imorgon så kan det inte bli annat än en härlig kväll med vackra klänningar att vila ögonen på, trevlig samvaro, lite bubbel och goda tilltugg.

Idag, onsdag, möter Venus sin älskade Mars och det ger oss alla chanser att få lite extra guldkant på tillvaron. Skapa något lite extra mysigt hemma genom att tända ljus, duka fint och njut av god middag eller kanske kosta på sig ett restaurangbesök ute?

Venus i Oxen är lite av en lyx-typ så idag och imorgon kan livet kännas lite mer flärdfullt. Så härligt!

Venus och Mars är ju annars kända för att vara kärleksparet på stjärnhimlen så detta gör onsdagen och torsdagen till en verkligt fin kärleksdag: Gå på date, ge dig och din partner tid tillsammans eller känn hur du bara mår bra i dina närmaste relationer och hur mycket du har att vara tacksam för.

Nu har jag nedräkning tills på söndag då Merkurius beger sig framåt igen!

Fortsatt glad onsdag!

Kramar

Helena

2
64

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00