ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 9-15 april, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 15. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren: Låt inte ditt humör triggas av någon auktoritetsperson som vill leka maktspelsleken den 11/4. Hänge dig istället åt att tänka framåt i kärlekslivet. Singlar håll ögonen öppna kring kollegor och jobb- en spännande person kan finnas där. Känslan av andlig samhörighet i kärlek kan kännas av på onsdagen och torsdagen. På söndagen rör sig Merkurius framåt och du kan börja agera i egna ärenden och projekt med full kraft igen.

Oxen: Se upp för någon som talar i vackra ord och med medsvepande röst den 11/4. Det är inte säker att allt som utlovas verkligen blir av. En superromantisk dag väntar dig den 11/4. Våga ta ut svängarna lite med glitter och glamour om du ska ut på middag eller date. Söndagen den 15/4 släpper trötthet och behov av att få dra tid undan och tänka. Hemligheter och skvaller bakom ryggen, som kan ha gett dig att tänka på sedan den 23/3, ebbar ut i kraft.

Tvillingarna: Den 11/4 kan du känna dig bakbunden när det gäller hur mycket du kan åstadkomma i grupp eller i ett samarbete. Fokusera på dig själv och ditt enskilda jobb istället. Kärleksmässigt är den 11/4 desto gladare. Du uppmanas att våga ge efter för kärlek och blotta dina rädslor. Då har du allt att vinna! På söndagen rör sig Merkurius framåt igen och nu kan du ha en helt annan uppfattning om vänner, ytliga bekanta samt nätverkscirklar än du hade den 23 mars. Vilka stannar och vilka säger du hej-då till?

Kräftan: Du, eller någon annan, kan agera en aning diva-aktigt. Se upp på onsdagen den 11/4. Makt är inte rätt väg att gå idag så ligg lågt. En vänskap kan visa sig innehålla potential för kärlek den 11/4. Online och sociala kretsar ger dig lycka om du är singel och söker efter en ny partner.

Stadgade kan våga ta ännu ett steg närmare varandra och fördjupa sin relation. Söndagens nyhet att Merkurius vänder framåt igen gynnar din karriär. Sedan den 23 mars kan du ha känt frågetecknen bubbla upp kring ett nytt jobberbjudande eller tankar kring ditt nuvarande arbete. Nu kommer du snart nå klarhet i vad du ska göra.

Lejonet: Om någon försöker kasta sin skugga över dig på onsdagen den 11/4 försök då att vara det stora och starka Lejon som du är. Ge inte luft åt sådana låga beteenden. Du vet ditt värde och det kan inte någon annan påverka. Du och en kärlekspartner gör upp en långsiktig plan den 11/4. Singlar kan attraheras av en chef eller medarbetare. Resor och chansen att se livet från ett annat perspektiv kan ha gett dig att tänka på sedan den 23 mars. På söndagen den 15/4 lättar molnen och du kommer se vägen klart framför dig igen. Juridiska ärenden och studiefrågor kan också äntligen börja ge besked efter röriga veckor.

Jungfrun: Tankar kring att ge upp kontroll eller inte få ta åt dig hela äran kan vara något som bromsar dig den 11/4. Är du bara rädd eller klok? Tänk över dina motiv innan du stänger dörrar för dig själv. Du kan känna en stark attraktion till någon från ett annat land eller helt annan bakgrund på onsdagen den 11/4. Stadgade njuter av att planera för en härlig utlandsresa. Din ekonomi kan ha fått dig att springa till banken med andan i halsen de senaste veckorna. Skulder, kreditkort och andra oklarheter i ekonomin har tärt sedan den 23 mars. Din personliga inställning till vilken väg du ska välja i livet kan likaså ha varit något som gett dig att grubbla över. På söndagen den 15/4 lättar utmaningarna gällande dessa områden.

Vågen: Finns det någon dold agendan kring en familjemedlems agerande?

Eller oförutsedda problem med bostadslån och skulder? Du kan få gräva djupare och ställa många frågor på onsdagen den 11/4 tills du hittar svaret. Kärleksmässigt är du redo att kasta loss och ge allt. Tal om samboskap, köpa hus ihop eller skaffa familj kan ge dig glädje den 11/4. Merkurius inverkan på ditt liv sedan den 23 mars kan ha fått dig att fundera fram och tillbaka avseende en kärlekspartner. Någon från förr kan ha dykt in i ditt liv igen. Kanske har du jämfört fördelar och nackdelar med relationen i omgångar. På söndagen lättar din förvirring och du kommer börja nå klarhet i vilken väg du ska ta.

Skorpionen: Undvik att förhandla i affärer den 11/4. Någon kan sitta på en dold agenda och bara göra saken ännu mer svårförhandlad och/eller knepig att förstå. Sikta in dig på kärlek istället. Du känner dig varm, glad och lycklig i kärlek den 11/4. En av årets bästa dagar för romantik! Många projekt, med behov av detaljkoll, kan ha gett dig extra arbete sedan den 23 mars. På söndagen lättar behovet av att vara en åtta-armad person och tekniktrassel lugnar ner sig.

Skytten: Om du känner att pengar, skulder eller lån får dig att flippa ur på onsdagen den 11/4. Försök då att välja tanken att du är en smart person som med hjälp av vision, arbete och idérikedom kan vända din ekonomi åt rätt håll igen. En känsla av att du och din partner kan finnas där för varandra på alla plan, som ett team, ger dig en trygghetskänsla och får ditt hjärta att sjunga av glädje den 11/4. Ditt kärleksliv kan ha fått dig att känna förvirring sedan den 23 mars. En fråga kring ett affärspartnerskap kan, alternativt, ha fått dig att göra för-och-nackdelar-listor. På söndag kommer din inställning att klarna och du kan ta säkra steg framåt inom kort.

Stenbocken: Någon kan försöka ge dig dåligt samvete den 11/4- fall inte i den fällan. Kärlekslivet är så mycket roligare att fokusera på! Onsdagen den 11/4 kanske du drabbas av en stark känsla av kärlek och passion och drar dig undan alla plikter för att bara vara med en partner istället. En av årets bästa dagar för kärlek! Familjedraman eller funderingar kring bostad och hem kan ha bubblat under ytan sedan den 23 mars. Ditt behov av egentid och återhämtning har varit större än vanligt. På söndag kommer du vara redo att släppa det gamla och gå vidare framåt.

Vattumannen: Den 11/4- var noga med att skydda din idéer och arbete du gjort. Någon nedrig person kan försöka få det att se ut som att det är hans/hennes verk. Det är de stora känslornas dag på onsdagen den 11/4. En dag som du kan minnas länge för det talas om kärlek, barn, bostäder och ett gemensamt liv tillsammans. Du är mer mjuk och känslig än vanligt. Svar som du kan ha väntat på sedan den 23 mars börjar äntligen strömma in efter den 15/4. Oklarhet kring kontrakt, kommunikation, resor och problem med tekniska apparater i ditt hem kommer också börja ge med sig.

Fiskarna: En förening eller organisation kan snurra till dina tankar den 11/4. Var noga med att inte köpa vad andra säger rakt av. Gör din egen undersökning av saken så skyddar du dina pengar och tillgångar. Onsdagen den 11/4 är en av årets lyckligaste kärleksdagar. Ta med din älskling ut på ett kul ställe med vänner och eller gå på konsert lite spontant. Singlar: använd Tinder och låt inte tanken på att en person ”bara är din vän” stoppa dig från att låta en romans börja blomma. Vänner kan visa sig ge fantastiska råd i kärlek eller agera introduktör till en ny spännande person.

Pengar och ägande, såsom fastigheter, kan på sistone ha fått dig att känna det som att dina tillgångar rinner genom fingrarna på dig. Behovet av utvärdering startade den 23 mars. På söndagen den 15/4 börjar du få koll på läget och med tanke på alla alternativa scenarion du tänkt ut så kommer det bli lätt att välja det bästa vägen framåt.

Bloggkärlek Spetsblus/Lindex

Tack! Tack! Tack!

Fortsatt glad söndag!

Kramar

Helena

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00