ANNONS

Inre vägledning

/

Meditation

God förmiddag!

Det är en regnig dag, åtminstone här i Stockholm. En sak som är fantastisk att göra när vädret, eller något annat, sänker humöret, är att fokusera inåt. Hämta kraft inifrån.

När jag har varit som mest stressad och oroad har jag alltid fått en stor lust att ”sätta mig på golvet”. Grunda mig i energierna närmast marken och fokusera på min inre röst.

Jag är ingen mästare på mediation så jag gör ingen stor sak av det hela. Jag sitter i lotusposition, andas in och ut långsamt och så ber jag om vägledning och hjälp med det jag behöver. Efter att ha läst Anthony Williams bok Medial Läkning och avsnittet om änglar så har jag märkt att när jag ber till de som han kallar för de ”okända änglarna” så händer det mycket.

Om jag exemplevis söker klarhet i en fråga eller har ett beslut jag måste ta kan jag be de okända änglarna som är hanterar just sådana beslut, att vägleda mig. När jag sitter, med ögonen stängda, andas och tyst viskar en sådan begäran brukar jag få en bra tanke i huvudet nästan omedelbart. Eller när jag är klar med mediationsstunden.

Jag sitter bara några minuter, eller så länge som det känns bra, men det är verkligen ett lätt sätt att skifta energierna från oro till lugn och fokus.

Idag tänker jag sätta mig i lotusposition en stund. Jag är stressad över allt jag ska hinna med och vet att jag inte blir snabbare eller mer effektiv av att ”elda upp mig i tanken”. Jag måste centrera mig och känna inåt istället.

Hur mår ni andra idag?

Jag önskar er en positiv och givande tisdag!

Kramar

Helena

7
90

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00