ANNONS

Horoskop: Alla Hjärtans Dag

/

Venus sextil Saturnus

Kärlekens planet, Venus, befinner sig i en fin aspekt till Saturnus. Denna energi är det som bl a präglar Alla Hjärtans Dag. Tveklöst är förmörkelsen den 15/2 med betoning på relationer och samverkan också en mycket fin energi att ha med sig i luften. Vi tänker mer på ”oss” än ”jag”.

Med fokus på mötet mellan Venus och Saturnus så påverkas stjärntecknen enligt nedan.

Glad Alla Hjärtans Dag till er alla!

Kramar

Helena

Väduren: Långsiktiga planer på gång i kärlekslivet? Ditt tolfte, hemlighetsfulla hus, är aktiverat tillsammans med ditt strukturerade tionde hus. Vad planerar du och en kärlek? Ålderdom tillsammans? Giftemål? Även om omvärlden kanske inte vet vad som pågår så ger du allt till din kärlek idag. Tid, fokus, omtänksamhet och dedikation. Singlar kan flirta med en höjdare de sneglat på. Hemlighetsmakeri!

Oxen: Med ditt nionde, utåtriktade hus, samt ditt elfte, samverkande hus, i fin aspekt tillvarandra mår ditt kärleksliv bra av att du berättar om dina visioner inför framtiden. Lyckliga singlar kan finna glädje och tillfredsställelse i att blicka ut över horisonterna avseende en dröm eller ett samarbete med andra likasinnade.

Tvillingarna: Hoppsan, vem är den där chefen eller företagsledaren som plötsligt tittar åt ditt håll? En ögonblicklig passion kan bli resultatet av att du går på ett event i din bransch eller tackar ja till att representera ditt företag i något större sammanhang. Inte på kärlekshumör? Nehepp, men då kan det bli en ren affärshistoria av det hela. Inte så illa heller!

Kräftan: Ditt sjunde och nionde hus är aktiverade. Dags att tala om en resa eller åka någonstans? Nya synsätt i relationen lyfter er! Om du är singel och söker en kärlek ska du göra något för att lära dig något nytt: besök en bokaffär, överväg en resa, gå på museum eller en utställning. Det kan finnas någon där som söker efter någon som just du…

Lejonet: Fråga inte vad din älskade kan göra för dig, utan vad du kan göra för honom/henne. Ja, det är en sådan dag då det du ger eller gör för en partner eller dina närmaste lovar att ge tillbaka i överflöd till dig framöver. Underlätta genom att finnas där eller erbjuda dig att utföra en tjänst eller liknande inom kort. Kärlekskarma på sin bästa nivå: Det du ger kommer alltid tillbaka till dig.

Jungfrun: Det bubblar av kärlek, värme, äventyr, nyfikenhet och potential för kärleksmöten! Dina två kärlekshus får besök av Venus respektive Saturnus och nu kan en konversation eller möte leda till något långvarigt. Lyckliga singlar kan känna stor glädje av att finna tillfredsställelse rent socialt och kanske genom tala om eller göra något åt kreativa drömmar eller underhållning såsom teater, musik eller annat roligt.

Vågen: Din styrare, Venus, i perfekt aspekt till Saturnus: Idag kommer du en kärlek eller dina närmaste ännu närmare genom att ordna något som uppenbart bara är för er. Förbered en fin middag, gå på en mysig restaurang, boka biljetter till en film som ni talat om länge. Ju mer du satsar på prioriterad ”kärlekstid”, desto mer får du denna Alla Hjärtans Dag.

Skorpionen: Samtal, mail, sms och chatt. På denna Alla Hjärtans Dag är det flirtigt och kärleksfyllt i all din kommunikation. Visa de som du talar med att de ord som du får höra hanteras med respekt och tas på allvar. Att det inte bara är skojigt tramsande… Då öppnar du för väldigt mycket mer kärlek framöver.

Skytten: Bekvämt och fint i hemmets lugna vrå med en kärlek eller med dina närmaste familjemedlemmar. Det är det enda du behöver för att bli glad denna Valentin-dag! Köp hem något extra gott, tala om känslor och njut av att känna dig hemma-bekväm med en kärlek eller din familj.

Stenbocken: Din styrka och ditt självförtroende strålar! Saturnus ger dig chansen att visa det du verkligen kan: konsten att balansera många bollar i luften och nå dina mål. När Saturnus möter Venus kan vi lägga en aning lyx och skönhet till det hela också. Ostoppbara du blir attraktiv som få!

Vattumannen: Dina värderingar, Vattumannen, ta dem och gör om dem till ord så att din älskade eller närmaste förstår. Saknas något ska du be om det. Är något perfekt som det redan är, jamen säg det då också! Sankt Valentins största gåva till sin älskade var inte choklad och blommor utan några rader av kärlek. Följ hans exempel.

Fiskarna: Du befinner dig i en topptid då Venus ger dig glädje, utstrålning och flöde i flera veckor framöver. När Venus möter Saturnus kan kärlek, relationer med dina närmaste eller socialt liv bli något som ger dig en rejäl kick. Du känner dig troligen inspirerad att få fortsätta på det här härliga känslospåret. Så, vad vill du planera för? En resa, en kul gruppidé eller en ny era av kunskap i ditt liv?

2
45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00