ANNONS

Förmörkelsen

/

Fart och fläkt! (I inlägget förkommer reklam för mina astrologiska konsultationer)

Hastigt och plötsligt har jag avhandlat två olika möten som kan ta mig i nya livsriktningar. (Jag är Lejonascendent) Bloggen är medräknad i min tidskalkyl så jag kommer fortsätta skriva horoskop åt er. Men, ändå, vad spännande livet känns nu!

Hur har ni det? En glad läsare meddelade att hon är gravid efter många försök. Grattis! Och ni andra? Väntar ni på besked eller har nyheter kommit in i era liv på andra sätt?

Fullmånen idag är ju avslutet på det senaste halvårets ansträngningar. Tänk tillbaka på det ni startade eller tänkte på i samband med nymånen/solförmörkelsen den 21 augusti 2017. Minns ni?

Jag har fått enormt många mail om personliga horoskop. Enligt löfte igår så svarar jag de jag har möjlighet att ta mig an. Ni som inte får svar är välkomna att maila igen på måndag. Jag fakturerar för horoskopet så det är inget gratis prova-på-horoskop. Tyvärr. Det tar mig en dryg timme att tolka och skriva dokumentet till ett personligt horoskop.

Jag har hunnit svara på några av era mail och kommer göra ytterligare konsultationer så ett par till kommer få svar av mig innan veckan är slut.

Jag önskar er alla en fortsatt bra dag!

Kramar

Helena

20
62

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00