ANNONS

Fullmåne/förmörkelsehoroskop 31/1

/

Månförmörkelse i Lejonets tecken, 11 grader

Vid denna månförmörkelse premieras individualitet i förhållande till hur vi passar in i gruppen eller i samhället. Saturnus, pliktens och strukturens planet, befinner sig i en gynnsam aspekt till förmörkelsen vilket antyder att vi kan fatta beslut som kan gälla för lång tid framöver. Alternativt kan besluten vi tar handla om att ge oss mer ordning och kontroll i livet.

Så här påverkas stjärntecknen av förmörkelsen onsdagen den 31/1:

Väduren: Månförmörkelsen äger rum i ditt femte hus. En kärleksrelation hamnar i fokus och nu kanske du slås av hur mycket du känner för din flirt eller kärlek. Underhållning, kreativitet, barn och fertilitet är andra ämnen som styrs av det femte hus. Hastigt kan du få nyheter om något av dessa. Det som sker nu är en avslutning på det senaste halvårets jobb/ansträngningar inom det femte huset.

Oxen: Ditt fjärde hus påverkas av förmörkelsen. Nyheter om ditt hem, dina närmaste familjemedlemmar eller nya partners som kommer in via din mail kan ge dig nyheter om att det renoveringsdags, flytta till nytt, utöka familjen eller titta djupt ned i minnenas brunn för att sedan ta ett moget beslut att gå vidare.

Tvillingarna: Det hus som styrs av ditt eget tecken, det tredje huset, påverkas av månförmörkelsen. Ett kommunikativt projekt, studier, kortare resor eller ett projekt med grannar eller syskon når ett avslut. Kanske överraskar du dig själv med att tänka i nya banor. Anledningen till behovet av dina nya tankar ligger troligen utanför din kontroll.

Kräftan: Pengar, inkomster och ägande hamnar i centrum för denna förmörkelse för dig. Besked och nyheter om en inkomst, en ny inkomstskälla eller behov av att agera i ett ärende som har att göra med saker eller mark/fastighet som du äger kan poppa upp snabbt. Det andra huset är även det hus där du bevarar dina personliga värderingar. Är det något som känns extra viktigt att stå upp för nu? Följ ditt hjärta och var sann mot dig själv.

Lejonet: Det här är ”din” förmörkelse. Den äger rum i ditt eget tecken och första hus. Det senaste halvåret har du troligen sökt efter en ny, tryggare väg framåt. Nu får du möjligheter att komma vidare på den vägen. Hur du vill leva ditt liv är upp till dig och en mycket gynnsam, men kanske annorlunda väg, kan dyka upp i jobb, relationer eller livsplanering. Fråga dig själv vad du vill och följ sedan den känslan. En sak är säker: nu förändras ditt liv!

Jungfrun: Ditt tolfte hus aktiveras av förmörkelsen och behovet av tid för dig själv och för att återhämta dig kanske känns viktigare än något annat. Dra dig undan från allt du kan och ta dig tid att promenera, läsa, läka, tänka eller planera om din strategi framåt.

Vågen: Ditt engagemang i en grupp eller organisation du tillhör hamnar i fokus. Din roll med andra står i centrum. Nu kan det bli tal om att avsluta eller inleda ett samarbete där nöje och kreativitet utmärker tankarna. Om du har intresse av att lära dig mer om digitala strategier, selfpublishing eller teknik kan månförmörkelsen likaså ge dig nyheter som gör att du tänker om i nya banor. Den grundläggande tanken är att du ska skapa dig mer frihet genom att välja de vägar som ger dig livet på dina villkor. Våga tänka utanför de streckade linjerna!

Skorpionen: Karriären är het i samband med månförmörkelsen. Ett viktigt arbete eller projekt som du arbetat för det senaste halvåret når en transformationspunkt. Hastigt kan du få besked om förändringar i din bransch ger dig en möjlighet att ta ett moget steg. Våga! Chefer och överordnade öppnar dörrar för dig. Om du inte arbetar kan det istället vara dina livsplaner som kräver en modifiering. Tänker du om helt?

Skytten: Nyheter om möjligheterna att uttrycka din kreativitet genom att skriva, blogga eller podda kan dyka upp när månförmörkelsen äger rum i ditt nionde hus. Utlandet, juridiska spörsmål samt tankar på en utbildning ger dig en känsla av att livet är fritt att forma precis som du vill. Följ glädjen och lättheten!

Stenbocken: Har du gått som katt kring het gröt avseende pengar, skatter, skulder eller bidrag, det senaste halvåret? I samband med förmörkelsen i ditt åttonde hus, som bland annat styr delat ekonomiskt ansvar, kan du få ett besked om pengar som gör dig lättad. Med så mycket månljus på ditt inre liv och psykologiska hälsa är det även en bra tid för starta en resa för att göra dig kvitt begär och behov eller fobier och rädslor.

Vattumannen: Dina närmaste relationer och särskilt den med en kärleks- eller affärspartner ger dig chansen att vända på er relation så att alla, men främst du, blir nöjd. Behöver du sätta ned foten och agera annorlunda med dina närmast eller en kärleks/affärspartner? Nyheter från någon av dessa personer påverkar dig. Kanske puttas du över kanten i den riktning du innerst inne önskat, men inte vågat agera, det senaste halvåret.

Fiskarna: Din hälsa kan ge dig nyheter dagarna kring månförmörkelsen. En chans att börja en ny behandling eller se resultateten av det senaste halvårets diet, träning eller medicinsk behandling väntar.  Det sjätte huset är aktiverat vilket också antyder att besked om en medarbetare påverkar din arbetsvardag och belastning. Hastigt kan du få mer arbete eller en klapp på axeln för det petiga arbete du utfört det senaste halvåret.

3
44

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00