ANNONS

Barbara Goldsmiths februari 2018

/

Månadshoroskop februari 2018

Måndagar har för mig blivit lite av en långsam startdag. Jag har bestämt mig för att inte rucka på mina förmiddagspromenader och därför kommer ibland vissa av mina inlägg lite senare på dagen. Andra dagar förprogrammerar jag inläggen till tidigt. Som detta exempelvis. Jag vet att ni uppskattar att kunna läsa horoskop redan till frukost!

Nu har Barbara Goldsmith februari under kontroll, rent horoskopmässigt! HÄR finner ni alla hennes videor till vad som väntar i februari. En månad som bland annat innehåller en solförmörkelse i Vattumannens tecken. Redan nästa onsdag, den 31 januari, väntar oss en månförmörkelse i Lejonets tecken. Som alltid med förmörkelser kan vi förvänta oss att händelsetempot ökas och att oväntade saker sker.

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

3
36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00