ANNONS

Veckohoroskop 15-21 januari 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken

Väduren: Du är bra på att förhandla med chefer och överordnade. Ingen sätter sig på dig! Nymånen den 17/1 ger dig en chans att dubbelkolla att du har prioriterat rätt bland livsvalen. Nyheter i jobbet kan dyka upp. En vän eller bekant kan ge dig lite fjärilar i magen. Efter den 20/1 kommer Solen ge dig en chans att utvidga dina kontaktnät. De är mycket möjligt att det sker genom en utbildning inom /intresse för ett ämne som anses ”ovanligt” eller icke-konventionellt.

Oxen: Dröm stort och du kan nå helt nya höjder! Nymånen den 17/1 berör dina innersta, personliga drömmar. Under det kommande halvåret kan en utbildning eller utlandsvistelse vara en plan som blir verklighet. Gör dig redo att kombinera socialt liv med jobb. Läppstift och visitkort i handväskan från och med den 17/1! Med Solen i ditt karriärhus från och med den 20/1 kan hemmet eller familjen samt produkter och tjänster kopplade till dessa, ge dig möjligheter i jobbet.

Tvillingarna: Graviditet, sambotankar, delat ägande, besök hos banken för att göra en ny ekonomisk plan- du har troligen schemat fullt av sådana här göromål och funderingar. Nymånen den 17/1 kan ge dig en chans att öppna en väg för en smart investering, en möjlig passiv inkomst eller för att agera i en fastighetsaffär. Du behöver känna dig fri i kärlekslivet. Ta plats och be om utrymme, eller ta med din partner på något ni aldrig tidigare gjort tillsammans. Efter den 20/1 är en perfekt tid för att planera en utlandsresa eller ta tag i en dröm om att sätta dig i skolbänken.

Kräftan: Nyheter om en förlovning, bröllop eller lyckad affärssatsning kan anlända vid nymånen den 17/1. Du själv kommunicerar som en äkta diplomat och väger för och emot för att alla, inklusive du själv, ska vara nöjda och glada. Efter den 20/1 kanske tankar på att besöka banken eller göra dig redo för ett viktigt personligt steg göra sig påminda. Det kan kännas läskigt och härligt på samma gång.

Lejonet: Du är det tecken som just nu har fantastiska möjligheter för att ta dig an din hälsa och dina träningsrutiner. Hinner du ut och promenera/jogga/gå på gym så mycket som din kropp behöver? Och det där som du älskar att stoppa i dig- hur nyttigt är det egentligen? Satsa på nya hälsorutiner från och med den 17/1 och du kan välkomna sommaren som hälsan själv! Passa på att söka arbete vid nymånen den 17/1 om du känner att det är dags att byta. Du sätter plikten först och det imponerar på chefer och företagsledare.

Jungfrun: Nyheter om eller planer på en graviditet, ett kreativt projekt eller något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat ger dig möjligheter från och med nymånen den 17/1. Resor och nöjen lockar dig troligen mer än vanligt. Bokar du och en kärlek en resa? Venus skänker harmoni till kärlekslivet och en möjlighet att omvandla motgångar eller utmaningar till något som stärker er tillsammans. Som skapar än starkare band. Singlar kan lockas av någon som tränar på samma ställe eller satsar på samma hälsomål. Från och med den 20/1 blir kärleks- och socialt liv än mer härligt.

Vågen: Det är så mycket som händer kring ditt hem och din familj samt minnen som triggas! Minns att sakta ned och andas och fundera över allt som sker. Lätta också hjärtat istället för att låta känslorna tynga dig från insidan. Nymånen den 17/1 ger nyheter och möjligheter som antyder att du startar ett helt nytt känslomässigt kapitel. Du har landat i den rådande situationen i hemmet. Nu och under det kommande halvåret kommer du att aktivt förändra boendet och din familjebild. Köpa hus? Skilja sig? Skaffa barn? Lägga gamla minnen till ro? Efter den 20/1 går du in i en nöjesinriktad månad med möjliga resor på schemat.

Skorpionen: Hur många bollar, tankar och kontakter kan du hålla i luften? Ditt tredje, kommunikativa hus, är fullproppat av planeter och det är här det händer grejer! Nyheter om en kurs eller utbildning alternativt en kortare resa kan dyka upp den 17/1. Kärleksmässigt är du i stort behov av att få alla dina känslor av trygghet tillgodosedda. Med risk för att du blir för klängig i en ny relation… Hemmet blir en plats där stadgade trivs bäst och bedriver socialt liv. Efter den 20/1 kan också tankar på att möblera om, renovera, bilda familj eller flytta bli aktuella.

Skytten: Pengar, ägande, mark, fastighetet och talang. Allt detta är fokus för dig. Nyheter om dina pengar eller inkomst är på ingång vid nymånen den 17/1. Sätt intentionen att skapa den ekonomi som ger dig lugn och trygghet för lång tid framöver. Kärleksmöjligheter för singlar finns med någon som befinner sig nära ditt hem, såsom en granne. Du attraheras av någon som är snabb i tanken och som tänker i nya banor. Stadgade mår toppen av att gå på mingel, kalas och bjudningar i varandras sällskap. Efter den 20/1 kan en kurs eller kortare utbildning locka dig. Ett kontrakt kan också bli aktuellt att signera under den kommande månaden.

Stenbocken: Du har kraften av många planeter med dig och omvärlden noterar det när de ser din beslutsamhet och smittande utstrålning. Nymånen den 17/1 visar dig på möjligheterna att nå dina mest personliga mål. Bli inte förvånad om vissa kreativa visioner förändras en aning i samma veva. Allt ljus är på dig denna vecka! Efter den 20/1 kommer du börja fokusera mer på lön, pengar och hur du hanterar sådant du äger. Din drivkraft och livsglädje samt dina personliga värderingar blir avgörande i ditt kärleksliv. Är ni på samma linje eller är det dags att tänka i nya banor?

Vattumannen: Veckan är full av avslutsmöjligeter. Släpp, förlåt, glöm, lägg åt sidan och… återhämta dig. Nyheterna vid nymånen den 17/1 ger dig en chans att starta på nytt när du skakat av dig onödiga bördor. Venus flyttar in i ditt tecken den 17/1 och livet kommer samtidigt att börja kännas lite ljuvare. En klassisk tid för att känna uppskattning av en partner, träffa en ny person och att utstråla extra mycket skönhet och glamour. Den 20/1 gör Solen entré i ditt tecken och allt ljus är på dig och ditt astrologiska nyår. Tänk tillbaka på året som gått- vad blev bra respektive mindre bra? Gör om målen där det behövs och dra upp nya planer för det kommande året.

Fiskarna: Marker nymånen den 17/1 som en chans att agera i ett projekt där fler än du räknas: en klubb, en organisation eller ett nätverk. Om du är intresserad av nätentreprenörskap eller digital teknik är det likaså rätt tid för att sätta intentionen att nå dina mål. Under det följande halvåret kan ett grupprojekt eller en fråga avseende internet och teknik engagera dig mycket. Med Solen i ditt tolfte hus från och med den 20/1 kanske du behöver ägna lite extra tid åt att arbeta på ett detaljerat projekt i enskildhet. Alternativt kan dina hälsor/dietutiner spela en viktig roll i samspelet med din kropps läke- och återhämtningsförmåga. Kärleksvibbarna är också förknippade med att få tröst och kraft av en partner. Den enda rådande risken nu för singlar som söker kärlek är att sätta sin nya date på en icke-realistisk piedestal. Stadgade kan med fördel ge sig iväg på en ”verklighetsflykt” såsom en resa med avkoppling från vardagens måsten. Förlåtelsens kraft hjälper par som haft det tufft.

6
48

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00