ANNONS

Horoskop vecka 3, 2018

/

Planethändelser vecka 3, 2018

Årshoroskop 2018

Kärlekshoroskop 25/12- 18/1

Merkuriushoroskop 11-31/1

Jupiter/Pluto-sextil

Vecka 3 inleds med ett mycket fint möte mellan Jupiter i Skorpionen och Pluto i Stenbocken. De möts i en sextil på respektive 19 grader i de olika tecknen på tisdagen den 16 januari.

Jupiter styr möjligheter och flöde samt mod. Pluto är de stora pengarnas tecken men även allt som faller under självhjälp och personlig utveckling samt det man delar med andra ekonomiskt (arv, gåvor, lån/skulder och investerare). När dessa tu möts i en sådan positiv aspekt som antyder möjligheter är det som att ge alla de bästa förutsättningarna för att områdena jag nämnde ska få en chans att blomma tillsammans.

Diskutera ett ägandeskap? En företagsidé som behöver finansieringsstöd? Ett modigt kliv i livet som leder till nya erfarenheter och befrielse från det som varit tufft?

Nymåne i Stenbocken

Dagen därpå, på onsdagen den 17 januari, är det nymåne. Denna nymåne är speciell. Massor av planeter befinner sig i nymånetecknet, Stenbocken. Tala om att vi är på humör för att återgå till livsdesignbordet! Struktur och möjligheter framåt kommer ivrigt efterforskas och sökas efter.

Nymånen äger rum på 27 grader i Stenbocken. Avståndet till Jupiter är perfekt, likaså till Mars (båda i Skorpionen). Det som kan kasta upp oväntade bollar i luften är Uranus som befinner sig i en kvadratur till både nymånen och Venus. Jupiter och Mars goda relation till nymånen antyder att vi har både kraft, mod och kanske till och med lite tur att ta hand om det som Uranus kan skaka fram.

Ekonomiska nyheter kan vara något som anländer ur det blå, detta då nymånen befinner sig i Stenbocken. Sitt lugnt och avvakta det som sker vid nymånen och de följande 10 dagarna. Vet att lösningar finns att tillgå och att en realistiskt och ”better safe than sorry”-attityd är din bäste vän.

Kärlekshoroskop

På torsdagen den 18 januari flyttar Venus in i Vattumannens tecken. Som vanligt väntar kärlekshoroskop här på bloggen. Venus i Vattumannen kan ta sig uttryck så att man behöver mer frihet och nya intryck/upplevelser i relationen. Kärleksmöjligheter kan spira utifrån en vänskap och inte sällan möts man då genom ett gemensamt intresse. Stadgade mår toppen av att få ge varandra mer uttrymme och att sedan mötas och berätta om upplevelsernas. Det kan till och med skapa en nytändning att vara ifrån varandra lite.

Venus stannar i Vattumannen till och med den 10 februari.

Mer om hur Venus i Vattumannen påverkar stjärntecknens kärleksliv i kärlekshoroskopet den 18 januari.

Solen in i Vattumannen

Allt eftersom Solen rör sig in och ut ur stjärntecknen får vi alla vår årliga ”soltopp” inom olika livsområden. På lördagen den 20 januari flyttar Solen in i Vattumannen och allas våra liv ges en chans att hämta krafter och inspiration av den livsgivande Solen.

Livsområden som berörs av Solen för de olika stjärntecknen under den kommande månaden är:

Väduren: Hus 11

Oxen: Hus 10

Tvillingarna: Hus 9

Kräftan: Hus 8

Lejonet: Hus 7

Jungfrun: Hus 6

Vågen: Hus 5

Skorpionen: Hus 4

Skytten: Hus 3

Stenbocken: Hus 2

Vattumannen: Hus 1

Fiskarna: Hus 12

Kort intro till vad man gör i de olika horoskophusen finner ni HÄR.

Inspiration och ekonomiska möjligheter

Samma dag, den 20 januari, befinner sig nyhetsbäraren och kommunikatören, Merkurius, i en sextil till fantastifulla Neptunus. Lördagen kan bli en dag då en skapande, artistisk idé kan ge massor av kraft eller goda utsikter till ekonomiska möjligheter. Lyssna till en inspirerande föreläsning, vandra genom en bokaffär och bläddra bland spännande titlar eller satsa på en egen kreativ idé. Det kan bli riktigt upplyftande!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

7
45

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00