ANNONS

Horoskop- Merkurius i Stenbocken

/

Det här kommunicerar stjärntecknen om den 11-31 januari

Väduren: Merkurius befinner sig i din zon för karriär och långsiktigt planering. Höj ribban en aning om du har lönemöten eller anställningsintervjuer. Detsamma om du funderar över att lägga upp livet på ett nytt sätt. Lite smartare men högre krav nu= lite bättre i längden.

Oxen: Ta in nya intryck genom att göra saker som du normalt inte gör. Merkurius styr dina värderingar och din kreativitet. En workshop i målande eller skapande eller ett besök på en konstutställning kan ge dig det du saknar för att komma vidare. Avseende dina pengar: dröm stort och håll målet levande för ditt inre. Du KAN nå det du vill ha.

Tvillingarna: Med din egen styrarplanet i det åttonde huset kommer pengar, delat ägande och skulder/skatter att bli viktigt för att tala och kommunicera kring. Tänk långsiktigt hela tiden: vad är bäst för mig inför framtiden? Satsa hellre på säkra kort än på riskfyllda investeringar.

Kräftan: Du är smartast vid förhandlingsbordet nu! Merkurius i din partnerskapszon gör dig kvicktänkt när det gäller att hitta de gyllene lösningarna både i kärleksliv och med en affärspartner. En fin balansgång mellan dina önskningar och andras behov, men du får till det!

Lejonet: Merkurius i ditt sjätte hus ger dig en chans att ta dig an projekt på jobbet som i vanliga fall förknippas med ”petiga och trista”. Nu kan en arbetsuppgift som kräver trippelkontroll av siffror, fakta eller uppgifter ge dig något att bita i. Ju mer noggrann du är, desto bättre går det. Samma sak gäller din hälsa: det är de små stegen som ger dig framgång.

Jungfrun: Om du har något viktigt att framför, såsom en presentation, använd dig av så mycket kreativitet och humor som du kan. Merkurius i ditt femte, kreativa och nöjesinriktade hus hjälper dig att visa din vision på ett levande och målande sätt. Detsamma i samtal med barn eller barnrelaterade arbetsuppdrag. Vinn dem med din kreativitet och uppfinningsrikedom.

Vågen: Tala från hjärtat istället för att trycka undan starka känslor. Merkurius befinner sig i din hem-och familjezon och känslor som legat och grott behöver luftas. Samtidigt kan du också ha mycket att göra med sälj/köp av ett hem eller en fastighet. Barndomsminnen kan dyka upp när du packar kartonger eller sorterar i lådor.

Skorpionen: Gör dig beredd på att få massor av bollar i luften: tankar, nya idéer, förslag, email, samtal och smart inspiration i sociala medier. Kanske blir du bekant med någon som drivs av samma tankar som du? En vän, syskon eller en granne kan tillhöra ditt brainstorm-team nu.

Skytten: Dags att tala och planera för din ekonomi och ditt ägande. Vet du vad det du äger är värt? Inte? Då kan det vara dags att ta reda på det! Du har förmågan att analysera siffror och budget på ett mycket smart sätt. Komplettera den med värdet av det du kan eller gör och du är väl rustad för ett möte med löneavdelningen eller uppdragsgivare. Nu är en mycket bra tid för att skapa en ekonomisk plan som ger dig trygghet för framtiden.

Stenbocken: Med Merkurius i ditt eget tecken får du lättare att uttrycka det du önskar dig. Våga öppna munnen på möten eller skicka iväg mail till den som du vill nå fram till. Nyfikenhet och mycket nya tankar och idéer kan leda dig in på nya vägar nu.

Vattumannen: Dra dig tillbaka med givande böcker om läkande/återhämtning eller kanske bara medryckande berättelser. Alla former av drömmar och fantasier tycks trigga din nu. Var noga med att göra en koll med verkligheten då och då. Är den du flirtar med bara ord eller verkligt bra kärlekspartnermaterial? Är din idéer för flyktiga eller finns det något av bestående värde som du kan ta till en ny nivå?

Fiskarna: Du är som spindeln i nätet när Merkurius besöker ditt elfte hus. Vad kan du tillföra en grupp eller en intresseklubb? Ett brinnande intresse för en nydanande idé eller välgörenhet kan leda dig till kontakt med en stor cirkel av likasinnade. Nu är rätt till att använda sociala medier för att kommunicera kring ett pr- eller säljprojekt, likaså kurser.

1
32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00