ANNONS

Horoskop 9/1

/

Solen och Pluto i konjunktion i Stenbocken, 19:e graden

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Idag äger ett mycket kraftgivande möte rum i din karriärzon. Våga ta steg för att förändra din karriär på det sätt som du önskar dig: be om ett möte med chef eller överordnad för att presentera tankar eller förslag. Helt nya möjligheter kan finnas närmare än du tror om du bara vågar sätta bollen i rullning först. Detta gäller även er som inte arbetar men som önskar er en nystart i livsplanering och upplägg för framtiden.

Oxen: Med planeterna i ditt hus för visioner och nya perspektiv är detta en dag då du kan uppleva att en helt ny väg eller möjligheter blir uppenbara för dig. Familjeliv och relationer kanske kan hanteras på ett annat sätt? Eller så är det en företagsledare som ger dig en chans du länge drömt om. Tips: Visa att du har en genomtänkt plan för hur just du ska lyckas nå dina mål- det kommer imponera!

Tvillingarna: Ditt åttonde hus, alias huset för inre transformation, är aktiverat. En kraft som bor inom dig kan välla fram som en flod och plötsligt är förändring inte något som skrämmer dig längre. Tanken på att INTE få agera och förändra är istället det värsta som kan hända. En toppendag för att ta itu med begär, rädslor eller situationer som tär som på kraften såsom en gemensam ekonomi i gungning. Nu kan du börja tänka i nya banor och fixa det som känns fel.

Kräftan: Med kraften av Solen och Pluto i ditt tvåsamhetshus kan du åstadkomma hur mycket som helst tillsammans med en driftig kollega eller nära vän. Vilka är på ditt team? Ring in vänner eller satsa på en ny företagsidé med en kärleks-/eller affärspartner.

Lejonet: Plikten först! Framhäv din förmåga att ta hand om petiga arbetsuppgifter eller rensa bland inaktuella papper. En kollega eller anställd/assistent kan visa sig oerhört värdefull. Alternativt kanske du på allvar satsar på en ny hälsoväg. Bättre kost, lite i taget, kan göra underverk för dig. Detox och att rena kroppen genom tankar och kost/träning ligger för dig.

Jungfrun: Allt ljus på dig och det du brinner för! Med planeterna på plats i ditt femte hus kan en graviditet/fertilitetsplan komma på tal. En egenföretagaridé kan ge dig kraften att våga ta nya steg i livet. Kreativa drömmar såsom att måla, skriva eller spela musik eller underhållningsbranschen kan skapa spännande vändningar i livet.

Vågen: Kanske känns det som att du står redo att rycka upp känslomässiga rötter ur jorden? Ditt hem, ditt familjeliv och starka förändringsmöjligheter blandas samman till en brygd av mod och känslor. Om du drabbas av nostalgi eller ren och skär rädsla är det bara naturligt när du möblerar om i det som du kallar för grundtrygghet och minnen.

Skorpionen: Smarta samtal, inspirerande föreläsningar/seminarium eller nyheter stimulerar din värld. Ge dig in i leken och bolla idéer med andra- du kan föda helt nya tankar inför det kommande året. Studier, korta resor eller syskon kan också få ett finger med i spelet när informationsbomben exploderar i ditt tredje hus.

Skytten: En inkomstkälla eller tankar kring ditt ägande kan på ett närmast transformativt sätt förändras. Fokusera på din  magkänsla och håll ditt mål tydligt för ditt inre. Ett genombrott avseende pengar eller jobb är nära!

Stenbocken: Du håller framgången i din hand och omgivningen ser dig som en av ”de styrande”. Led dina följare och de som litar på dig med stolthet och ödmjukhet. Om det är något du önskar dig idag besitter du förmågan att påverka för att få det på dina villkor.

Vattumannen: Ditt tolfte, intuitiva hus är aktivt. En inre röst eller känsla säger dig allt. Om något känns oklart eller dolt- be om svar för att få vägledning. Livsplanering och omstrukturering i det dolda, som du kanske inte berättar för mer än några få utvalda, kan också pågå för fullt. Som att dra en sista kraftgivande inandning för att sedan få landa i något som verkligen lovar lugn och ro framöver.

Fiskarna: Det är det du hör och de cirklar du rör dig i som kan ge dig den största förändringskicken! Dra upp nya gränslinjer för hur saker och ting ska göras i livet, anmäl dig till en organisation som arbetar för värderingar som du tror på eller ge dig själv en chans att bringa in mer frihet i ditt liv. Inte sällan, i dessa tider, går en friare livsstil hand i hand med användandet av teknik, appar, internet och innovativa uppfinningar.

0
43

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00