ANNONS

Årshoroskop 2018- JUNGFRUN

/

Årshoroskop 2018 för Jungfrun

Den korta versionen: Ett vackert kärleksår med goda möjligheter till harmoni samt stora förändringar i ditt jobb i samband med två förmörkelser. I slutet av året startar en 13 månader lång period som gynnar ett nytt, finare boende, graviditet och gladare familjeliv.

Jungfrun 24/8-23/9

Kärlek

Dina ideal i kärlek är skyhöga, för att säga det minsta. Anledningen är att Neptunus befinner sig i ditt kärlekshus. Det kan vara svårt för en partner att leva upp till dina önskningar om du lever i en stadgad relation. Ingenting tycks perfekt nog. För Jungfrur som är singlar kan kravlistan ha växt sig väldigt lång. Existerar ens sådana personer som du bestämt dig för att hitta?

Neptunus är även planeten som är förenad med rökridåer och en gnutta hemligheter. Detta signalerar risken för ”skandaler” i kärlekslivet. En otrogen partner eller en partner som behöver hjälp att dölja ett beroende (Neptunus styr över beroendeframkallande vätskor, alkohol, och tabletter).

Det är också möjligt att Jungfrur sätter sin kärlek på piedestal och helt enkelt intalar sig själv att detta är helt i enlighet med verkligheten.

Omvärldens råd och kommentarer kan bli särskilt värdefullt för Jungfruns kärleksliv. Om dina bästa vänner eller din närmaste familj säger åt dig att allt med din partner inte är så fantastiskt som du säger, lyssna då till dem. Likaså om de säger åt dig att ta ett steg tillbaka och ge din partner en chans trots din rigorösa krav-lista.

Jupiter, den stora turplaneten, kommer dock befinna sig i en vacker aspekt till Neptunus under 2018.  Det är fantastiska nyheter för Jungfruns kärleksliv och det gör att 2018 kommer bli ett vackert, kärleksfyllt år. Se därför de inledande orden om Neptunus inverkan på ditt kärleksliv som goda kärleksråd till dig själv under 2018.

Om 2017 kändes tungt kommer 2018 kännas som en stor lättnad. Singlar har goda chanser att träffa någon som i alla fall mänskligt nära nog uppfyller kraven du har. Stadgade kommer känna av att gammalt gnissel och groll och behovet av strikta scheman i livet slutar ta kraft från kärlekslivet. Kärlekslivet kommer bli mycket mer harmoniskt.

Singlar kan falla för riktigt spirituella personer. Alla partners som andas en aning konstnär, saga eller andlighet, kommer locka.  Kärlekslivet mår också generellt bra i miljöer där man tar hand om sitt inre eller skapar verk ur sin fantasi.  Både singlar och kärlekspar får mer flöde i sitt kärleksliv genom att åka på en spirituell retreat än att boka bord på hippaste restaurangen i grannskapet.

Familj och hemDen 20 december 2017 flyttar/flyttade Saturnus ur ditt fjärde hus, alias huset för hem-och familj. Åren mellan julen 2014-20 december 2017 kan ha präglats av en tröghet eller utmaningar kring frågor som har att göra med hemmet, familjerelationerna och fertilitetsmöjligheter. Saturnus är förenad med behov av tid och är även den planet som kallas för den isiga planeten. Saturnus närvaro i din familjezon kan därför ha skapat en mer formell eller ”kall” stämning i hemmet eller med familjemedlemmar, särskilt med en moder eller modersfigur.

Saturnus kan också skapa en känsla av isolering och drömmar om ett annat familjeliv eller boende.

Under 2018 är den goda nyheten att Saturnus släppt greppet om hemmet och familjerelationerna och istället ger dig en chans att få känna glädje, värme och nya möjligheter.

Om du inte är nöjd i ditt boende kommer Jupiter från och med den 8 november att bjuda dig på fantastiska möjligheter att hitta ett nytt, bättre boende, alternativt att renovera och köpa nytt till hemmet så att ditt hem känns som om du flyttat. Jupiter älskar att uppgradera så ditt hem kommer få stämpeln större, bättre och finare. Och du kommer trivas. Familjerelationerna och chansen till graviditet kommer öka markant under åren november 2018- januari 2020.

Om du funderat kring ett utlandsboende så är perioden november 2018-december 2019 en tid då drömmen om ett andra boende, eller att åtminstone periodvis, bo i solen eller i ett annat land, kan bli sann.

Det var tolv år sedan Jupiter besökte din hem- och familjezon och såg till att du trivdes i ditt hem och att din familj expanderade eller blev mer lycklig. Minns du vad som skedde hösten 2006-hösten 2007?

Mars, händelsernas planet, kommer besöka din familjezon under tiden 26 januari- 17 mars. Det är en tid då mycket kommer ske, och snabbt, i ditt hem. Om du funderat över en renovering eller att ta nya tag i boendesituationen och sälja ditt boende, är detta en tid då du agerar.

Karriär och ekonomiDu är lycklig för du har den lilla lyckans planet, Venus, som din inkomst-och pengaplanet. Venus är som skapt för rollen att hantera intäkter och förtjänstmöjligheter. Under den första hälften av januari, 1-18, tycks du njuta mer än någonsin av att tjäna pengar. Kanske för att du ökar dina inkomster genom att sälja en tjänst eller produkt som du verkligen känner starkt för eller alternativt för att du tjänar pengar på något som är ett hobbyintresse.

Pengar från kreativa rättigheter eller produkter riktade för/till barn är olika scenarier.

Dina inkomster ökade troligen under tiden september 2016- oktober 2017. Då befann sig Jupiter i ditt andra hus, alias inkomsthuset.

Under 2018 ser det generellt ut som att du väljer att fokusera på andra områden, exempelvis studier och syskonrelationer eller hem-och familjeliv. Du är troligen nöjd med den ekonomiska grund du arbetat upp.

Ser vi till jobbet så finns dock några händelser som kommer se till att förändra din karriär: sol-och månförmörkelserna i Vattumannen.

Vattumannens tecken styr över Jungfruns dagliga arbete (och hälsa). Med en solförmörkelse/nymåne i Vattumannen den 15 februari får du en, kanske aningen oväntad, chans att börja om på nytt i arbetet. Ett nytt arbete till följd av förändringar på ditt företag eller hos kollegor kan skapa några dagar fyllda av en aning drama och behov av att landa i de nya omständigheterna. (Likaså kan du få nyheter som antyder att det är nu eller aldrig för att en gång för alla skapa nya hälsosamma vanor.)

Månförmörkelsen/fullmånen den 27 juli äger återigen rum i ditt sjätte hus och Vattumannens tecken. Jobbförändringar är möjliga. Kanske är det som händer dig nu i arbete och gällande hälsan något som tog sin start i samband med solförmörkelsen den 15 februari. I samband med denne förmörkelse kan en kärlekspartner behöva lite extra mentalt stöd och omtanke. Hans/hennes ekonomi påverkas av nyheterna. En ny realistiskt ekonomisk plan kan lösa problemet så peppa din partner med den tanken och möjligheterna. (Nyheter eller resultat av en ny hälsovana eller medicinsk utredning kan likaså ge dig nyheter vid denna förmörkelse.)

Komplettera även med att läsa Jungfruns turhoroskop 2018

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00