ANNONS

Årshoroskop 2018- SKYTTEN

/

Årshoroskop 2018 för Skytten

Den korta versionen: Livsglädje och möjligheter till ledighet, skoj och äventyr återvänder äntligen! Goda chanser till ett nytt och bättre boende samt en smartare väg till trygg och stabil ekonomi.

Skytten 23/11-22/12

Kärlek

Hej glädje och kärlek! Hur jobbiga var inte åren december 2014- december 2017? Kärlekslivet blev närmast ”kallt” och så många plikter kallade på dig, hela tiden, dygnet runt. Skytten, som av naturen är som en glad speleman med stora visioner och förkärlek för att packa väskan och flyga långt bort till andra länder, förvandlades snarare till en arbetsnarkoman under 2014-2017. Men, sedan den 20 december 2017 är det slut på den saken!

Puh och tack!

Hela anledningen till allt detta tunga ansvar och så lite tid till nöjen och kärlek var att Saturnus, planeten som belägger oss med plikter och motstånd, befann sig i ditt eget stjärntecken. I ditt hem kan du ha förvandlats från varm och kärleksfull till kall och formell. Nu återvänder din värme och optimism. Detta kommer göra all skillnad i ditt kärleksliv!

Ditt sjunde hus, som styr över ditt kärleksliv, lämnas förhållandevis lugnt i år. Du tycks nöjd och återfinner harmoni i det du redan har.

Merkurius är den planet som styr över ditt kärleksliv. Många känner till att Merkurius under 3-4 gånger per år beger sig retrograd. En tid då Merkurius ser ut att ”backa” i förhållande till de andra planeterna. Detta är förenat med tidsperioder då ditt kärleksliv kan ge dig extra mycket att fundera över. Tankar kring att du ska förbättra eller förändra något är mycket möjliga. Tänk och planera eller tala med din partner under de perioder jag noterar nedan, men avhåll dig från att ta viktiga kärleksbeslut.

Merkurius retrograd 2018:

23 mars-15 april

26 juli-19 augusti

17 november-6 december

Under tiden 24 april- 19 maj kommer kärleksplaneten, Venus, att röra sig igenom ditt kärlekshus. Ditt sociala liv och dina kärleksmöjligheter blir starkt förbundet med ditt arbete. En romans med någon du arbetar med eller kollega inom samma bransch som du är möjlig. Under samma period kanske du får fler inbjudningar än vanligt till after-work med kollegor eller mingel i samband med jobbet.

Markera även den 6-22 oktober som en period då jobb och kärlek går hand i hand. Under denna period är det dock chefer eller ”de framgångsrika” som är de som attraherar dig mest. Och det ser ut som att ditt arbete ger dig chansen att träffa många av dem på möten, mingel eller event och konferenser.

När Uranus, planeten som älskar innovation och rebeller, i mitten av maj lämnar ditt flirtiga femte hus kommer en 7-årig trend i ditt kärleksliv att få en paus. Om du sedan 2011 lockats av unika genier eller ensamvargar som vill leva på sina egna villkor eller dragits med i snabba passionsdraman så kommer du under maj-november känna av en lättnad. Uranus kommer flytta in i din dagliga arbetslivs- samt hälsozon och kärlek kommer då inte längre vara det område som påverkas starkast av Uranus plötslighet.

I november och december ser du ut att få kärleken på dina villkor. En partner vill göra allt för att du ska vara nöjd och en före detta person kan försöka återvinna ditt hjärta. Markera särskilt den 27-28 november som dagar då kärleken kan ge dig goda nyheter.

Familj och hem

Neptunus är den planet som styr över Skyttens hem-och familjeliv. Under 2018 kommer Neptunus och Skyttens styrare, turplaneten Jupiter, att befinna sig i en positiv aspekt. Detta gynnar Skyttens hemförhållanden och familjerelationer.

Glittrande möjligheter till ett nytt, bättre boende är möjliga under årets första 11 månader. För de som är nöjda med sitt boende kan chansen att förverkliga drömmen om ett andra hem i utlandet, gå i uppfyllelse.

Nya familjemedlemmar kan komma att öka antalet i din klan. Detta kan hända på olika sätt. Barnafödslar är ett sätt, släktingars giftemål eller nya barn är ett annat sätt. Oavsett hur det går till så kommer antalet stolar vid familjesammankomsterna att bli fler.

Neptunus styr över vatten vilket gör att Skyttarna kan ha drabbats av problem med vatten, översvämningar eller fukt i hem och hus under de senaste åren. Denna negativa aspekt av Neptunus i Fiskarna, alias Skyttens familjehus, pågår även under 2018. Var noga med att kontrollera packningar, renoveringar som påverkar vattenrör/ledningar och att försäkra dig upp till tänderna för vattenskador.

Den 15 november- 1 januari 2019 sker mycket kring ditt hem och din familj. Det är en bra tid för att genomföra en renovering eller ta nya tag gällande boendet.

Karriär och ekonomiSaturnus- ja, jag vet efter 2014-2017 vill du knappt höra talas om den, men håll ut- planeten kommer ge dig FINA möjligheter för att öka dina inkomster och bli smartare när det gäller användandet av din talang och dina förmågor samt att strukturera upp ditt ägande.

Från och med den 20 december 2017 befinner sig Saturnus i sitt eget tecken, Stenbocken, tillika ditt inkomsthus.

Du kommer bli lika klok som en ekonomisk rådgivare. Långsamt och metodiskt blir din melodi för att bygga upp dina tillgångar och inkomster. Denna trend kommer följa dig fram till och med mars 2020. När du når dit kommer du troligen känna dig som att du sitter tryggt i ”orubbat bo”. Saturnus är konservativ så alla de traditionella metoderna för att bygga upp en hög av pengar eller förmögenhet går via investeringar, pensionssparande eller genom långsamt och tålmodigt arbete. En liten sparad summa varje månad, blir mycket på 2,5 år.

Saturnus är, som du redan vet, förenad med en utmaning inom det område den besöker. Med Saturnus i ditt inkomsthus kommer den största utmaningen ligga i att inte avvika från din plan att spara varje månad och att inte slarva utanför din månadsbudget. Håller du dig till Saturnus strikta regler och sparsamma attityd kommer du att kunna skratta hela vägen till banken när mars 2020 kommer.

Om du har lite pengar att investera ska du satsa på fastigheter och aktier som känns ”klassiska”. Stora välrenommerade företag som lovar långsam men stadig tillväxt snarare än riskabla start-ups där allt kan falla som ett korthus. Smart skatteplanering kan också ge dig chansen att spara pengar och därmed öka värdet på ditt sparkonto.

Rent karriärmässigt är det Merkurius som styr över din status och rykte i din bransch. Precis som med ditt kärleksliv, som också styrs av Merkurius, så ska du undvika viktiga karriärbeslut när Merkurius backar.

Merkurius retrograd 2018:

23 mars-15 april

26 juli-19 augusti

17 november-6 decemberDen 15 maj kommer Uranus att flytta in i ditt sjätte hus, alias området för ditt dagliga arbete. Nu kan händelser i ditt arbetsliv hända med en närmast överraskande hastighet.

Uranus i det sjätte huset kommer ge dig flera nya jobbmöjligheter eller nya sätt att hantera dina dagliga arbetsrutiner och plikter. Uranus är planeten som styr över innovation, onlinearbete, passiva inkomster, digitala produkter och nätets möjligheter. En ny app, hemsida, blogg eller behov av att sätta dig in i de digitala strategernas värld kan komma att färga ditt arbete under maj-november. Det som äger rum är endast en försmak av hur ditt arbetsliv kommer påverkas under flera års tid, när Uranus från och med mars 2019 flyttar in i ditt sjätte hus för att sedan stanna där i sju år.

Komplettera även med att läsa Skyttens turhoroskop 2018

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00