ANNONS

Årshoroskop 2018- KRÄFTAN

/

Årshoroskop 2018 för Kräftan

Den korta versionen: ditt arbetsliv blir mer stabilt, ditt kärleksliv mer flirtigt samtidigt som du blir mer säker på vad du önskar dig av en partner eller nära vän.

Kräftan 22/6-23/7

Kärlek

Den planet som styr ditt kärleksliv är Saturnus. Planeten är förknippad med det traditionella och konservativa. När Saturnus under de kommande två åren kommer besöka ditt kärlekshus kommer dina värderingar att bli än mer gammalmodiga. Man blir ofta väldigt praktiskt inriktad med Saturnus. Detsamma gäller din kärlekspartner eller de som du kommer träffa under tiden fram till och med mars 2020.

Saturnus är en planet som är förknippad med att utsätta oss för prövningar och belägga oss med restriktioner och stopp. Ditt kärleksliv kan under de kommande två åren utsättas för en form av test. Om kärleken är stark överlever relationen. Det är hela tanken med Saturnus besök i det här huset: att rena ditt kärleksliv från relationer som inte är starka nog för en storm. Det är i tider av motgång som man finner sanningen om en relations styrka.

Saturnus bidrar ofta med en känsla av allvar. Det är karriärens planet så nu kanske både du och din partner, eller de du möter, blir mer fokuserade på jobb eller affärer, snarare än att tänka på kärleksmöten och daglig uppskattning. Det kommer bli en utmaning att påminna dig om att visa dig mer varm mot din partner.

Singlar kommer troligen sätta höga krav på den som de vill ge av sin tid till. Endast de som verkligen uppfyller Kräftans alla krav kan få en chans till date. Annars är Kräftan hellre ensam. De gånger det blir date är så rigoröst kontrollerade att de blir mer lyckade. Kräftan chansar inte helt enkelt. Relationer med äldre personer eller någon som har någon form av expertkunskap i sig är gynnade. Likaså företagsledare.

Även om det kan låta trist så är de kommande två åren väldigt viktiga för ditt kärleksliv. Du kan uppnå den stabilitet du letat efter och samtidigt känna att ditt sociala liv tillsammans med en partner blir bättre. Med turplaneten, Jupiter, i det flirtiga kärlekshuset, kommer möjligheterna till att få uttrycka dig mer kreativt, satsa på en graviditet eller leva i enlighet med ditt hjärtas dröm, att bli fler. Med så mycket fina, skoj möjligheter är det toppen med en riktigt strukturerad expert såsom Saturnus för att lägga upp en lovande framtidsplan för relationen.

Familj och hem

Många Kräftor kan ha flyttat, byggt nytt hus eller renoverat under de senaste två åren. Familjemedlemmarna kan ha utökats till antalet genom barnafödslar eller nya relationer. Jupiter gav dig chansen att drömma stort och uppnå mycket av det du önskade.

Under år 2018 är det fjärde huset inte det område där du lägger mest fokus. Ingen av de stora planeter rör sig igenom området som berör ditt hem och ditt familjeliv. Dock är Kräftor i fertil ålder väldigt fertila. Graviditet är mycket möjlig för de som önskar.

Venus är Kräftans hem- och familjeplanet. När Venus passerar igenom Vågens tecken, rör sig planeten också igenom ditt fjärde hus/familjeområdet. Detta äger rum under tiden

6 augusti- 9 september

Det är en bra tid för att agera om det är något du vill göra för att förfina ditt hem eller skänka mer harmoni till dina familjerelationer.

Venus kommer bege sig retrograd under

5 oktober- 16 november

Under denna period kanske du känner att du saknar riktning i familjelivet eller inte blir klar över en fråga kring barn och graviditet. En känslomässig upplevelse, där minnen så långt tillbaka som från barndomen, kan gripa tag i dig. Det bästa du kan göra är att reflektera över det som sker men vänta med att agera tills Venus återigen rör sig framåt, den 16 november. Då kommer dina tankar ha klarnat och de ser vägen framåt klart för dig. Tiden 16 november- 2 december är det återigen grönt ljus framåt!

Använd gärna nymånen i Vågens tecken den 9 oktober som startpunkt för förändringar i din hemsituation. En nymåne ger dig en nystartschans, visar på möjligheter och bringar nyheter kring ditt boende och dina nära familjerelationer. Nyheter om en graviditet eller nytt boende kan dyka upp den 9 oktober och under de följande 10 dagarna. De du startar i samband med nymånen utvecklas och når ett resultat under de följande 6 månaderna. Om du har något viktigt hus/hemprojekt att sätta fart på, använd dig då av nymånen den 9 oktober.

Karriär och ekonomiMånga Kräftors jobbsituation har förändrats sedan Uranus, den nytänkande planeten, flyttade in i din karriärzon 2011. Hastiga avslut eller tankar på ett helt nytt jobb för att främja den personliga friheten kan ha präglat jobbet. Kanske har en tidigare karriär helt ersatts av en ny. Teknik och användande av sociala medier och internet är Uranus melodi.

Inkomster och chansen att skapa en ny karriär och fungerande livsstruktur via onlineinkomster eller att arbeta med digitala produkter, uppfinningar eller banbrytande forskning, vore inte förvånande. Likaså att samarbeta med större grupper eller organisationer.

Uranus kommer att lämna Kräftans karriärzon under tiden maj-november 2018. Under dessa månader kommer förändringarna att släppa sitt grepp om ditt jobb.

Jupiter, möjligheternas planet, kommer skapa fina aspekter till både Kräftornas sol samt ge alla möjligheter till ett ”kul” jobb. Nu är tiden att satsa på att skapa dig mer inkomster på sådant du älskar att göra och som du kanske hittills bara sett som en hobby. Jupiter i det femte huset är förknippat med att stå på scen och synas. Det kan göras på många sätt, antingen som underhållare eller som föreläsare i ditt yrke. Kanske blir det du som får undervisa andra om vad du vet? Jupiter styr ditt sjätte hus för dagliga rutiner. Hur du lyckats genomföra förändringar eller system för att leva i enlighet med din dröm kan vara något som andra vill att du ska föreläsa eller skriva om. Följ din inre glädje och vägar kommer att visa sig för dig.

Om du ledsnat på alla förändringar som skakat om ditt arbetsliv så kommer du under 2018 märka av att läget blir mer stabilt och att det skakar mindre. Under 2019 kommer du helt bli av med Uranus förändrande inverkan i ditt arbetsliv. Perioden maj-november blir som en försmak av det lugn och den stabilitet som väntar dig från och med mars 2019.Mars är din karriärplanet. Mars är känd som händelsernas planet. Planeten visar var det ”händer” i horoskopet och var du är fokuserad och motiverad. När Mars under tiden 26 januari- 17 mars rör sig igenom ditt sjätte hus, alias arbetshuset, kan antalet arbetsuppgifter öka och behovet av enorm pliktkänsla och organisationsförmåga blir viktigare än någonsin.

Du kan åstadkomma väldigt mycket under denna tid. Om du är frilansare, indikerat av Uranus, kan du få många nya kunder, men också mycket mer ansvar, under denna tid. Det var två år sedan Mars besökte denna del av ditt horoskop, jämför gärna tillbaka med vad som skedde dig i arbetet i januari-mars 2016 så kanske du får en uppfattning om vad som väntar.

(Det sjätte huset är också hälsans hus, varför du alternativt ser mycket händelser kring hur du tar hand om dig.)

Komplettera även med att läsa Kräftans turhoroskop 2018

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00