ANNONS

Årshoroskop 2018- TVILLINGARNA

/

Årshoroskop 2018 för Tvillingarna

Den korta versionen: Kärlek och arbete går hand i hand och tre förmörkelser påverkar din ekonomi.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlek

Du befinner dig i ett år då ditt sociala liv kommer vara rikt och fyllt av roliga händelser. Mycket av allt det minglande och kärnan för ditt sociala liv är ditt arbete men också hur du tar hand om din hälsa. Jupiter, planeten som ger oss tur och expansionsmöjligheter, är din kärleksplanet. Under år 2018, till och med den 8 november, kommer Jupiter befinna sig i ditt sjätte hus. Detta signalerar att arbetet är en plats där det händer mycket, både rent arbetsmässigt men också avseende ditt kärleksliv. Kärlek mellan kollegor kan uppstå och ordet jobbromans är helt rätt. Jobbevent och konferenser är också möjliga platser där kärlek kan blomma ut.

Eftersom det sjätte huset även styr över hälsa så kan en personlig tränare, en hälsopraktiker eller läkare också bli den som får Tvillingarnas hjärtan att slå lite snabbare.Din karriär och ditt kärleks- och sociala liv går hand i hand till och med den 8 november.

Sedan blir det riktig fart på kärleksliv. Din kärleksplanet, Jupiter, flyttar då in i ditt sjunde hus. Det sjunde huset är förknippat med seriösa kärleksrelationer, äktenskap och samboliv. Många kan säga ja inför prästen eller förlova sig under de 13 månader som följer på den 8 november. Singlar har chansen att träffa någon som verkligen är helt rätt, riktigt ”äktenskapsmaterial”. Med Jupiter i Skyttens tecken kan Skyttarnas personlighetstyper attrahera mer än vanligt: advokater/jurister, professorer, universitetslärare, utlänningar, entreprenörer, framgångscoacher och författare.

Stadgade finner mer glädje och harmoni med sin partner och det sociala livet blir något som ger er än mer glädje tillsammans.

Det sjunde huset är firandets hus. Singel eller stadgad, gör dig redo för ett år, november 2018-december 2019, då inbjudningar till bröllop, dop och högtidsdagar kommer dyka ned i din brevlåda allt som oftast.

Familj och hem

Ingen av de tyngre planeterna befinner sig i Tvillingarnas fjärde hus, alias horoskophuset för familjeliv och boende. Ofta betyder det att man fokuserar på andra områden och att man är nöjd med situationen som den är.

Den planet som styr över Tvillingarnas familjeliv är Merkurius. Undvik med fördel att fatta viktiga beslut avseende ditt hem eller din familjesituation då Merkurius befinner sig retrograd:

23 mars-15 april

26 juli-19 augusti

17 november-6 december

Under dessa perioder kan det kännas som att du slits mellan olika alternativ och att du saknar klarhet och riktning. Avvakta tills Merkurius vänt framåt igen, ge det gärna några dagar extra utöver det slutdatum som jag nämnt, och du kommer finna att frågorna klarnar.

När Merkurius befinner sig i det fjärde huset är en god tid för att agera om du vill flytta, tala om barn, familj eller kanske vill initiera en renovering. Denna period infaller:

6 september- 22 septemberNymånen den 9 september lovar nyheter och möjligheter inom familjelivet.

En tid för att välkomna en graviditet, ett nytt boende eller en ta bättre hand om sig för att återhämta krafterna. Använd dig av nymånens nystartskraft och se det du startar den 6 september, eller inom de 10 följande dagarna, blomma ut ett halvår senare.

Karriär och ekonomi

Månen är den himlakropp som styr över din ekonomi. Månen rör sig fort och ger därmed uppkomst till snabba skiftningar i åsikter och angreppssätt. Under 2018 kommer dock tre förmörkelser, två månförmörkelser och en solförmörkelse, att äga rum. Dessa kommer påverka din ekonomi och ditt ägande.

Förmörkelser brukar sätta fart på saker man gått och ”dragit” med. Man kan se det som stjärnhimlens sätt att putta oss över kanten. Vi kan inte längre stå och vela istället är det bara att agera. Tidigare dold information kan dyka upp vilket förändrar livet såsom vi hade planerat för det.  Ofta sker saker och ting kring en förmörkelse i snabb takt.

Markera följande datum som händelsedatum avseende din ekonomi:

Månförmörkelse 31 januari (infaller i ditt tredje kommunikativa hus, men ekonomin påverkas också)

Månförmörkelse 27 juli (infaller i ditt nionde, utåtriktade hus men ekonomin påverkas också)

Solförmörkelse/nymåne 13 juli (infaller i ditt andra, ekonomiska hus) Du får en nystartschans som kan landa med en himla fart. Oväntade nyheter och möjligheter! Som resultat är det mycket möjligt att ta bestämmer dig för att anta en annan ekonomisk plan eller se över dina inkomstmöjligheter.

Jupiter kommer skapa fina aspekter till din karriärplanet, Neptunus, under 2018. Vänner och kontakter blir viktiga ”dörröppnare” för dig i karriären och du är väldigt fokuserad på att klättra uppåt i jobbet. Se alla möjligheter att kombinera socialt liv och jobb som topptillfällen. Ta din älskade i handen och gå på mingel, event och företagsworkshop. Tillsammans med dina nätverk och kontakter är 2018 ett år som ger dig lön för mödan. Ju mer noggrann och plikttrogen du har varit, desto bättre kommer det gå.

Komplettera även med att läsa Tvillingarnas turhoroskop 2018

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00