ANNONS

Årshoroskop 2018- VATTUMANNEN

/

Årshoroskop 2018 för Vattumannen

Den korta versionen: Ett starkt karriärår och starten för stora förändringar i ditt hem-och familjeliv.

Vattumannen 21/1-18/2

Kärlek

Vattumannen tycks ha landat i kärlekslivet såsom det är. Ingen av de större planeterna besöker ditt sjunde hus under 2018. Detta antyder oftast att man är nöjd med den sociala status man har, singel eller gift, och att man väljer att fokusera på andra livsområden.

Dock kommer 2018 bli lite mer fartfyllt än vad inledningen antyder. Två förmörkelser kommer att äga rum i ditt sjunde hus. Drama och omtumlande händelser kan göra att ditt kärleksliv prövas.

Datum för dessa förmörkelser är:

31 januari (En månförmörkelse/förmörkelse vilket antyder avslut och att kvinna ”förmörkas ut” från ditt kärleksliv eller sociala liv. En väninnan kan besluta sig för att flytta eller en släktings skilsmässa leda till att du inte kommer träffa den kvinnliga partnern lika mycket framöver. En kvinnlig kärlekspartner kan också lämna ditt liv.)

11 augusti (En solförmörkelse/nymåne och en chans att börja på nytt i ditt kärleksliv eller i sociala cirklar.)Den goda nyheten med förmörkelser är att de verkar rent renande.

De ser till att, kanske en aning bryskt och hastigt, rensa ut allt som inte längre är livskraftigt. Energitjuvsrelationer-ut och bort! I det långa loppet är det som händer det bästa för ditt kärleksliv. Det är som om man får reglerna för ett helt nytt kärleksliv och det finns inte så mycket mer att göra än att spela med. I början är ovana den främsta anledningen till oro. Men när man börjar bli van vid det nya, antingen det är att leva ensam efter en separation eller ta klivet in i en ny relation efter en lång tid som singel, så hittar man sina former och mår bra. Kanske bättre än på länge till och med!

När du i början av året, i samband med en solförmörkelse den 15 februari får en chans att börja om på nytt i livet, kan det även inbegripa ditt kärleksliv och vänskapscirklar.

Med två förmörkelser så nära inpå varandra, den 31 januari respektive den 15 februari, så är trenden att förändra något i ditt kärleksliv stor. En önskan om att ändra din förhållandestatus eller rensa ut bland de du kallar vänner. Ger de dig verkligen den kraft och energi du behöver?

Familj och hem

Ditt hem och de du kallar för familj kommer att förändras drastiskt under de kommande åren. Under perioden maj-november kommer du att få en försmak på vad åren mars 2019-april 2026 kommer innebära för denna del av ditt liv.

Uranus, din egen styrare, har befunnit sig i ditt tredje hus sedan 2011 men kommer den 15 maj att flytta in i din familjesfär. De som har funnits inom din cirkel av förtroende under de senaste åren kan komma att förändras till antalet. Nya personer, barn eller släktingarnas nya partners kommer ge dig en helt ny familjebild.Ditt eget hem kommer förändras i många omgångar under de kommande åren.

Under perioden maj-november kan du få höra talas om möjligheter att byta boende och hoppa på det. Omfattande renovering för att göra hemmet mer modernt är ett annat alternativ. Att flytta upprepade gånger kommer bli din nya melodi. Uppgradering av hemmet och användandet av smarta lösningar för att göra hemmet mer tryggt och övervakat kommer vara något du tänker mer på. Smarta ljusanordningar som tänder och släcker via din mobil, användandet av appar och tjänster som ger dig mer frihet i hemmet och livet kommer också bli mer aktuellt.

Familjerelationer är viktiga för dig och i år kanske du börjar ana att den nya framgångsmelodin för din familj är att anta en mer vänskaplig inställning. Varför ska man inte okonventionellt kunna semestra med en ex-make som goda vänner, om familjen som helhet mår bra av det? Varför inte fira jul med vänner och bekanta istället för en familj som inte blir glad av att vara tillsammans? Uppfinningsrikedom som går långt utanför det traditionella synsättet på en familj ger dig valmöjligheter och frihet att leva i en familjesfär där du trivs, antingen den består av ”vald” familj eller blodsband.

Karriär och ekonomi

Du befinner dig i ett starkt karriärår. Om du inte arbetar är det istället ett år då du får möjligheter att skapa den livsstruktur du kanske har saknat under senare år. Det du arbetar för är att skapa långsiktigt stabilitet.

Med Jupiter, turplaneten som ger oss flöde och expansionsmöjligheter, i ditt karriärhus kan ett drömjobb ge dig en chans du drömt om länge. Det nya arbetet skulle innebära att du får en högre status, mer bekräftelse inom din bransch eller av chefer och bättre betalt. Det tionde huset är där man tar ett kliv upp på karriärstegen.Jupiter flyttade in i ditt tionde hus den 10 oktober 2017 och kommer välsigna dina jobbmöjligheter och inkomster till och med den 8 november 2018. Därefter flyttar Jupiter vidare till din inkomstzon för att stanna i 13 månader.

Det råder ingen tvekan om att du befinner dig i en väldigt positiv period för att nå dina mål i karriären och gällande din ekonomi.

En anledning till att din karriär får en sådan skjuts framåt kan vara att dina vänner, bekanta och kontakter hjälper dig genom att introducera dig till beslutshavare. Ditt goda rykte i de sociala cirklar du rör dig, belönar sig. Om du söker ett nytt arbete och tycker att det går trögt ska du inte vara rädd för att be de du känner om hjälp. Nätverkande tar dig framåt mot dina mål!

När 2018 startar har du Mars, den planet som ger oss motivation och kraft, i ditt karriärhus. Perioden startade redan den 9 december och pågår till och med den 26 januari 2018. Avslutningen på 2017 samt starten på 2018 kan det kännas som att ”allt” händer på jobbet eller avseende hur du väljer att planer för framtiden. Hur du bygger din trygghetsstruktur. Förändring är det överhängande temat, detta då Mars befinner sig i förändringsbenägna Skorpionen. Kanske har du mer kontakt med investerare eller banken angående lån och skulder under denna tid också. Din förändring kan bestå i att ingå ett delägarskap med en partner i kärlek eller affärer.

Vid solförmörkelsen den 13 juli kommer ditt sjätte hus, alias arbetshuset, att beröras. Jobbförändringar är aktuella. Kollegor kan sluta på jobbet eller förändringar ske på det företag du arbetar. Nya regler och lagar kan vara anledningen till de hastiga förändringar som kommer påverka dina dagliga rutiner och hur du utför din plikt. (Din hälsa kan i samma veva också få en nystart då du introducerar nya, sundare vanor eller träningsrutiner.)

Nymånen den 7 november är din karriärnymåne. Nyheter kring en jobbansökan eller annan viktig händelseutveckling får dig att fokusera på jobbet. Generellt är tiden då Solen står i Skorpionens tecken 24/10-22/11, din karriärtid på året.

Komplettera även med att läsa Vattumannens turhoroskop 2018

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00