ANNONS

Årshoroskop 2018- VÄDUREN

/

Årshoroskop 2018 för Väduren

Den korta versionen: Inre transformation av såväl kropp som själ, mer arbete och ansvar samt en intensiv och passionerad kärlekstid

Väduren 21/3- 20/4

Kärlek

Det förra året var ett fantastiskt kärleksår då många Vädurar mötte en själsfrände eller stor kärlek. Många Vädurar gifte eller stadgade sig. Uranus flytt ut ur Vädurens tecken i maj 2018 kommer lugna ned Vädurens behov av tvära kast och förändring. Något som präglat Vädurarnas liv sedan 2011. Nu är ditt sökande efter frihet mer eller mindre över och tanken på att sakta ned och stadga dig känns mer lockande. Om du under åren 2011- 2018 lärt dig konsten att hantera personliga livsförändringar kommer du under kommande år att istället för lära dig att ta hand om plötsliga förändringar inom ekonomi, lån, skulder och arvssituationer.Venus, din kärleksplanet, kommer befinna sig retrograd under  oktober-november 2018. Ett förhållande kan då gå ner på sparlåga och kanske känns mer oklart eller andefattigt. Se det som en period för att se över relationen, men agera inte förrän efter mitten av november.

Venus rör sig förhållandevis snabbt fram i ditt horoskop, detta gör att dina kärlekshändelser förändras mycket under året. Allt beror på var Venus befinner sig och vilka aspekter hon skapar till andra planeter. Håll med fördel koll på var Venus befinner sig och läs mitt Venus/kärlekshoroskop för att få alla de kortsiktiga kärlekstrenderna under året.

Jupiter i ditt åttonde hus antyder att en kärlekspartner har tur och flöde med pengar och är extra givmild mot dig i under årets första 10 månader.

Jupiter i ditt närhetsberoende åttonde hus tyder på att du är redo göra om ”jag” till ”vi”. Stadgade Vädurar kan ta steg i livet som gör att man delar allt mer med sin partner: giftemål, gemensamt ägande eller en graviditet binder er närmare varandra.

Det åttonde huset styr över sex, passion och drama. En kärleksaffär under 2018 kan bli precis som av det där slaget man bara läser om i erotiska romaner. Väldigt hett och intentsivt!

Familj och hem

Ditt fjärde hus, som styr hus och hem, är förhållandevis tomt på planeter i år. Endast de snabbare planeterna rör sig igenom huset under årets gång. Det gör 2018 till ett år då du inte har fokus på detta område. Du är troligen nöjd med saker och ting som de är.

Tre förmörkelser kommer dock att inverka på din familjezon. Förmörkelser antyder livsförändrande händelser och oväntade nyheter som kommer upp till ytan:

Solförmörkelsen den 13 juli 2018 äger rum i ditt fjärde hus. Familjedrama och uppbrott av olika slag kan komma hastigt och oväntat. Familjemedlemmar kan vara lite mer känslomässigt laddade än vanligt. Nyheter om boende eller större renovering kan komma på tal. En solförmörkelse äger rum vid en nymåne så det finns en större nystartspotential än vanligt, även om dagarna precis vid solförmörkelsen kan upplevas som ”röriga”.

Månförmörkelsen den 27 juli blir som en fortsättning på allt som sker den 13 juli.

Familjens finanser aktualiseras i bägge förmörkelser. Något som hastigt kommer fram måste hanteras. Detta kan röra allt från familjerelationer, särskilt med en kvinna eller moder, samt det fysiska hemmet. Behov av att se över fel i hemmet kan bli kända vilket leder till en renovering eller reparation exempelvis.

Månförmörkelsen den 31 januari äger visserligen rum i ditt femte hus men månen som blir förmörkad är styraren av Vädurens familjezon. Händelser kring barn och hemmet/familjen påverkas i enlighet med det jag skrivit ovan.

Karriär och ekonomi

Under 2018 påbörjar du en ny spännande era. Anledningen är två stora planetskiften. Den första, Saturnus flytt till ditt tionde/karriärhus, äger/ägde rum den 20 december 2017. Sedan julen 2014 kan du ha lagt mycket kraft på att lära dig ny information, studerat, rest och tagit in nya livsvyer. Mycket möjligt kan juridik, livstro och utlandet haft ett finger med i spelet. När Saturnus den 20 december 2017 byter/bytte tecken till ditt karriärhus ges du drygt två år av karriärmöjligheter. Enkelt översatt kan man säga att ”hårt arbete, ger utdelning”. Det du har jobbat för tidigare och det du har visat att du kan, börjar nu ge utdelning.  Sträva efter att göra jobbet ”perfekt” och du kommer att rikligen belönas av chefer och överordnade.

Du kommer troligen att ta på dig mer ansvar men du kommer också att få en högre position eller status som följd. Saturnus kan konsten att pressa en precis på gränsen till vad man orkar hela tiden. Du kommer bli oerhört mycket mer effektiv och åstadkomma sådant du inte trodde var möjligt på så kort tid. Ju bättre organisatorisk förmåga du har, desto bättre när en krävande chef påverkar ditt jobb eller ett högprestigeprojekt blir aktuellt. Många Vädurar kommer också få axla ansvaret som chef eller högre ansvarig i större utsträckning än tidigare.

Det andra planetskiftet är det som sker när Uranus, förändringens planet, flyttar in i ditt ekonomiska hus den 15 maj 2018.  Fram till och med den 6 november 2018 kommer Uranus börja arbeta för att förändra ditt sätt att hantera pengar, tillgångar och personliga livsvärderingar. Tänk på hur ditt liv förändrats sedan 2011 och du kan se en liknelse med hur Uranus kommer påverka din ekonomi under de kommande sju åren. Allt kan hända!

Du kommer bli mycket mer av gambler under de kommande 7-8 åren. Du kommer vara lockad av tanken på att få göra något, vad som helst, för att förändra din ekonomi och hur du förhåller dig till den. Uranus är onlineplaneten vilket antyder att appar, internet och teknik kan ge dig en chans till ekonomisk frihet som du länge längtat efter. Det kan krävas en period, kanske några år, av prövande och försök innan du hittar rätt väg. Men potentialen att nå i mål är stor. Nyckeln till tillfredsställelse i ekonomin handlar om att hitta en livsstil där du har så mycket frihet som möjligt, samtidigt som du tryggar din ekonomi.

Uranus är de hastiga nyheternas planet. Detta antyder att det är som om ”blixten slår ned”, både på gott och ont. Inkomster kan upphöra lika kvickt som nya kan komma in.  Med det i åtanke är det en god plan att se till att det finns en så stor säkerhetsbudget för oförutsedda utgifter eller händelser, som möjligt.

Komplettera även med att läsa Vädurens turhoroskop 2018

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00