ANNONS

Årshoroskop 2018- FISKARNA

/

Årshoroskop 2018 för Fiskarna

Den korta versionen: Det väntar dig mycket händelser avseende arbete och pengar i år!

Fiskarna 19/2-20/3

Kärlek

Den rörelse och de händelser som ägde rum i ditt kärleksliv för två år sedan ledde dig till 2018 och ett mycket lugnt kärleksår. Bristen på stora planethändelser i ditt sjunde hus tyder ofta på att man är nöjd som det är eller helt enkelt väljer att fokusera på andra livsområden. Nu tycks Fisken mest fokuserad på vänskap och att få se livet från andra perspektiv genom att resa eller lära sig något nytt.

Dock väntar ett datum då det kan hända saker: vid solförmörkelsen den 13 juli kommer ditt femte, flirtiga hus aktiveras med dunder och brak. Du kan överraskande få nyheter eller se händelser som påverkar ditt kärleksliv. En flirt kan dyka in i ditt liv med en enorm fart. Det femte huset styr över fertilitet så om du inte önskar dig en graviditet ska du vara extra försiktig. Fiskar som önskar sig en graviditet kan få ett oväntat glatt besked. Nyheter från/om barn i ditt liv är också möjliga.

Från och med mitten av augusti till och med den tredje veckan i september befinner du dig i din årliga kärlekstopp. Merkurius, din kärleksplanet, är på gott humör och erbjuder dig mer glädje, harmoni och roliga sociala händelser. Detta gynnar både ditt sociala liv och ditt kärleksliv. Särskilt augusti bjuder på möjligheter att träffa en kärlek på jobbet eller via jobbkontakter.

Markera också dagarna 19-20 samt 28-30 oktober som händelserika kärleksdagar. Utlänningar/utlandsresor och kärleksmöjligheter går hand i hand.

Familj och hem

Ditt hem och dina familjerelationer är även det ett område som lämnas i stort sett lugnt under 2018. Precis som med det lugna kärlekslivet så ligger fokus på annat i livet. (Ledtråd: din karriär och dina pengar är där det händer under 2018)

Merkurius styr även ditt hem- och familjeliv. Under de perioder då Merkurius befinner sig retrograd kan du behöva ta nya tag avseende ärenden i din familj eller i ditt boende. Se följande tidsperioder som en chans att planera om och hitta en bättre väg framåt. Om du under dessa perioder inte känner dig säker på vilken väg du ska ta så är det helt i enlighet med Merkurius retrograd. Stressa inte med beslut utan ge dig själv betänketid tills Merkurius vänt framåt igen. Då kommer dina mål för hem-och familjelivet att klarna och du får det lättare att fatta kloka beslut.

Merkurius retrograd 2018:

23 mars-15 april

26 juli-19 augusti

17 november-6 december

Om du under 2018 går i tankar kring att renovera, köpa nya möbler eller göra om hemma kan du med fördel använda dig av perioden då Venus, skönhetens planet, befinner sig i ditt fjärde hus:

24 april-19 maj

Venus närvaro hjälper dig att skapa harmoni och att hitta de perfekta inredningsdetaljerna till ditt hem. Dina familjerelationer blir också varmare och familjemedlemmar kommer varandra närmare.

Karriär och ekonomi

Jupiter är din karriärplanet och sedan oktober 2017 befinner sig Jupiter i ditt nionde hus. Möjligheter att tjäna pengar eller att arbeta inom undervisning eller utomlands kan dyka upp under årets första 10 månader. När Jupiter den 8 november flyttar in i ditt tionde hus, alias ditt karriärhus, väntar dig 13 månader av tur, flöde och enorma möjligheter i karriären. Du har då inte haft en sådan nystartschans inom ditt jobb på tolv år!

Jupiter kommer befinna sig i en positiv aspekt till din egen styrare, Neptunus, under 2018 och det lovar gott för både personlig tillfredsställelse samt inkomstmöjligheter.

Mars, styraren av dina inkomster, visar oss var det händer grejer och var och hur vi är motiverade. Under perioden 26 januari- 17 mars kommer Mars besöka ditt karriärhus. Möjligheter till högre lön och ett bättre arbete är mycket möjligt. Saker kommer hända snabbt och det är bara att hänga med i svängarna! Du kan jämföra med sist som Mars befann sig i ditt karriärhus, den 2 augusti- 27 september 2016. Minns du vad som hände dig i jobbet då?

Mars kommer också att befinna sig i ditt elfte, nätverks-och samarbetshus, en särskilt lång tid under 2018:

17 mars- 16 maj

Samt

13 augusti-11 september

Under ovanstående tidsperioder kan inkomstmöjligheter komma till dig genom samarbeten med andra eller via användandet av att nätets möjligheter. Webinarier, digitala produkter, You Tube-kanal och Facebookannonser kan ge dig mer pengar. Dina kontakter och ytligt bekanta kan sitta på möjligheter att komma framåt- våga be de du känner om hjälp om du söker ett nytt jobb eller inkomstmöjlighet.

Under sommaren 2018 kan juli och augusti bli månader då du funderar över om du kan göra något annorlunda avseende de saker du äger, såsom fastighet eller lösa tillgångar, samt dina inkomster. När september kommer är dina idéer klara och du vet vilken väg du ska välja för att förbättra din ekonomiska situation.

Överlag ser 2018 ut som ett väldigt framgångsrikt ekonomiskt år.

Komplettera även med att läsa Fiskarnas turhoroskop 2018.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00